DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ عجب...... برا دعاها کتاب داروخانه معنوی رو برا دانلود میزاشتی بهتر نبود؟! برا طالع بینی هام که ریخته کتاباش!!!! به خاطر خودت میگما .....تو زحمت نیفتی.... ماشالا انگار خواهانم زیاد داره!!!! فال فقط واسه سرگرمی حال میده..... من فال چای و شمع برام گرفتن.... گرچه نصفش درست بود ولی همشونو بعد اینکه اتفاق میافتاد یادم میاومد که فالگیره یه همچین حرفی بهم زده بود!!!! :icon_pf (34): من کف بینی رو قبول دارم!!! مردشی یه فال شمع برا من بگیر و کف دستمو ببین!!! 3 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ آلاا ببین اون قرمزا درس بود اون آبی ها ولی 180 درجه فرق داشت ----------------------------------------------------- آقای رمال مال منم بگیر 16/3 ( 14 تا 23 خرداد) درخت انجیر ( حساسیت) فردی مستقل، درستکار، با وفا که از ضد و نقیض گویی و بحث متنفر است. زندگی و دوستانش را دوست دارد. از بچه ها و حیوانات لذت میبرد. اجتماعی و شوخ طبع است و دوست دارد که بعد از ساعت های طولانی کار سخت استراحت کند و از استعداد هنری و هوش بالایی برخوردار است. تقدیم شما میلاد جان 2 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ منم می خوام 25/5 (24 مرداد تا 2 شهریور) درخت کاج ( صلح وآشتی) عاشق مصاحبت و شرکت در گفتگوهایی است که به توافق منجر بشود. باید در زندگی آرامش داشته باشد. عاشق کمک کردن به دیگران است و تخیلی پویا دارد. دوست دارد شعر بسازد و به مد علاقه ندارد. همیشه ملاحظه دیگران را می کند. با همه خیلی دوستانه رفتار می کند. احساسات لطیفی دارد و به عاطفه و اطمینان خاطر نیاز دارد. :a030: تا فردا ساعت 24 بیشتر این فال نیست اااااااااااااااااااااااااااا بشتابییید 3 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ و منم میخوام 20/1 (متشکرم) ( 11 تا 20 فروردین) درخت افرا ( استقلال فکری) فردی معمولی نیست و سرشار از تصور و خلاقیت و ابتکار، خجالتی و تودار، بلندپرواز و مغرور است. متکی به نفس، به دنبال تجارب جدید و گاهی عصبی است اما حافظه و ذهنی قوی دارد و به آسانی یاد می گیرد و همیشه می خواهد اثری خوب روی دیگران داشته باشد. :ws52: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ عجب...... برا دعاها کتاب داروخانه معنوی رو برا دانلود میزاشتی بهتر نبود؟! برا طالع بینی هام که ریخته کتاباش!!!! به خاطر خودت میگما .....تو زحمت نیفتی.... ماشالا انگار خواهانم زیاد داره!!!! فال فقط واسه سرگرمی حال میده..... من فال چای و شمع برام گرفتن.... گرچه نصفش درست بود ولی همشونو بعد اینکه اتفاق میافتاد یادم میاومد که فالگیره یه همچین حرفی بهم زده بود!!!! :icon_pf (34): من کف بینی رو قبول دارم!!! مردشی یه فال شمع برا من بگیر و کف دستمو ببین!!! صفحه اول اسمی از فال شمع برده نشده شرمنده 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ صفحه اول اسمی از فال شمع برده نشده شرمنده باشه.... منم 4 مردادم!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ طالع من رو ببین آخرش چجوری میمیرم؟ تو بلد نیستی حرفای خوب بزنی:w00: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ باشه.... منم 4 مردادم!! (26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس) فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد. تقدیم :ws37: 2 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تا فردا شب بیشتر وقت ندارییید برای شرکت در این طالع بینی برای شرکت فقط تاریخ و ماه خود رو قرار دهید طالع بینی جدید فردا شب 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ 19 اردیبهشت (15 تا 24 اردیبهشت) درخت شاه بلوط ( درستکاری) هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است. بفرماییید 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ایات و دعا ها برای باز شدن بخت و اقبال برای گشوده شدن بخت کسی که بسته شده، آیات زیر بر کاغذ نوشته شود، و بر او آویزان گردد. سپس این جمله افزوده گردد. «کذلک حللت فلان بن فلانه بنت فلانه» « این چنین فلانی فرزند فلان زن، دختر فلان زن را آزاد کردم». 1- سوره فتح، آیه 1و2 2- سوره نصر 3- سوره روم، آیه 21 (و من ایاته ...) 4- سوره مائده، آیه 23 (ادخلوا علیهم ...) 5- سوره قمر، آیه 11-12 (ففتحنا ابواب السماء...) 6- سوره طه، آیه 25-28 (قال رب اشرح لی صدری...) 7- سوره کهف، آیه 99 (و ترکنا بعضهم...) 8- سوره توبه، آیه 128-129 (لقد جاءکم ...) :a030: :w58: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ :w58: فکر کنم مفید باشه :ws52: لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ تا امشب بیشتر وقت ندارید لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ (15 تا 24 اردیبهشت) درخت شاه بلوط ( درستکاری)هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است. بفرماییید جز قرمزه بخیش درسته.... ابیه هم متوجه منظورش نشدم....:w00: درباره هیکلم که دیگه خجالتم نده ..... لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ توجه توجه طالع بینی جدید رسید6/30 ساعت 21:45 دقیقه برای اطلاع از طالع خود روز و ماه خود رو قرار دهید 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ طالع بینی قبلی (طالع بینی درخت) هم هنوز موجوده :w16: لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ زن متولد فروردین دوشيزه هاي مريخي جذاب هستند و قدرتهاي ويژه اي دارند و بيش از همتاي مردشان در بدست آوردن دل ديگران موفق هستند . اين زنان حين ورود به يك اتاق ، با صراحت لهجه و صداقت جمع را مجذوب خود مي كنند . بعضي به آنها بدگمان مي شوند و برخي آنها را دوست دارند زنان مريخي را مي توان از رنگ لباس شناخت . آنها مثل ماشينهاي آتش نشاني از سر تا پا قرمز مي پوشند . بهتر است قبل از آنكه تصميم بگيرند بچه دار شوند ، شغلي براي خود انتخاب كنند تا جنب و جوش و تحرك داشته باشد و بتوانند از اين طريق شور و شوق هميشگي خود را ابراز كنند . در غير اينصورت پس از ازدواج احساس مي كنند محدود شدهاند ( او در همه حال خواهان آزادي است ) و بحران از اينجا آغاز ميشود . او فمينيست سر سختي است و با چنگ و دندان با شوهرش مي جنگد . او زن خانه دار معمولي نيست و هيچ مردي نبايد تلاش كند از او زني خانه دار بسازد . دختر متولد اين برج بسيار مستقل است . او همانطور كه خود را به ديگران نشان مي دهد ، مرد مناسبي را براي ازدواج پيدا مي كند و ازدواج او از همه حيث تمام و كمال خواهد بود . با اين كه فرزندانش تا زماني كه با او زندگي مي كنند ، او را محدود مي كنند ، ولي او مادر خوبي براي آنهاست و درست زماني كه آخرين بچه خانه را ترك كند، نهايت لذت را از زندگي خواهد برد . به كلاسهاي هنري ميرود و به فعاليتهاي هنري مي پردازد . از آنجا كه متولد اين نشانه در پي منافع خود است و به آزادي هاي زيادي مي دهد، پس دختران متولد اين برج نبايد در سنين پايين محدود شوند. او قبل از شناخت ديگري و علاقه به او ، اول بايد خود را بشناسد كه شايد سالهاي سال به طول انجامد . اگر در نوجواني و اوايل جواني گرفتار و محدود شود . شايد سي سال بعد تسليم طبيعت شتابزده خود شود و زندگي زناشويي اش در معرض خطر قرار گيرد. اين زنان سرشار از شور و نشاط ، محبت و شگفتي هستند و مي خواهند نقش مهمي را در زندگي بازي كنند . علاقه آنها به ديگران از آنجا ناشي مي شود كه قوچ هستند و رياست طلبي آنها به اين علت است كه تحت سلطه مريخ ـ سياره رياست طلبي ـ به سر مي برند . دختر متولد فروردين اگر مرد مناسبي را پيدا كند ، وقت را تلف نمي كند ، پا پيش مي گذارد و حتي يك قدم هم به عقب نمي رود. او مثل همتاي مردش گاهي خوش شانس است و گاه نيز معشوق رويايي اش همچون خرگوش گريز پا با وضع نااميد كننده اي فرار مي كند . متولدين اين برج هميشه باريك بين و آگاه نيست و ممكن است با گزافه گويي ( لاف و گزاف) افراد حساس را فراري دهد . دختر فروردين در ظاهر سرزنده و زود رنج است اما در باطن بسيار كمال گراست و در يك روز واقعاً گرم بسيار احساساتي است اين دختر اگر بفهمد شريك او گرگي در لباس بره است ، قيافه غم انگيزي پيدا مي كند . او خيلي آسيب پذير است و سعي مي كند آن را پنهان كند . نشانه هاي آبي و خاكي به امنيت خانوادگي نيازمندند اما زن مريخي بايد از كساني كه دوستشان دارد جدا باشد تا بتواند خود را بشناسد . او بايد در اجتماع باشد تا اجتماعي شود . اگر اين دختر زماني را به خودش اختصاص ندهد از روابط بيزار و متنفر مي شود، داد و هوار و گريه مي كند و زبانه آتش خشم او بيش از توده آتشي است كه در يك قوطي كبريت مي بينيد. قوچ ماده تركه اي نيست اما خوش بنيه است . باور نمي كنيد ؟ او را در نظر بگيريد 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ فکر کنم مفید باشه :ws52: :w58: واقعا ؟ :w58: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۸۹ :w58: واقعا ؟ :w58: اره.................... برا خودم جواب داد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده