رفتن به مطلب

مرکز طالع بینی اتیش بیار معرکه

ارسال های توصیه شده

عجب...... :banel_smiley_4:

برا دعاها کتاب داروخانه معنوی رو برا دانلود میزاشتی بهتر نبود؟!

برا طالع بینی هام که ریخته کتاباش!!!!

به خاطر خودت میگما .....تو زحمت نیفتی.... ماشالا انگار خواهانم زیاد داره!!!! :banel_smiley_4:

فال فقط واسه سرگرمی حال میده..... من فال چای و شمع برام گرفتن.... :ws3:گرچه نصفش درست بود ولی همشونو بعد اینکه اتفاق میافتاد یادم میاومد که فالگیره یه همچین حرفی بهم زده بود!!!! :icon_pf (34):

من کف بینی رو قبول دارم!!! مردشی یه فال شمع برا من بگیر و کف دستمو ببین!!! :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

آلاا ببین :ws3:

اون قرمزا درس بود

اون آبی ها ولی 180 درجه فرق داشت

-----------------------------------------------------

آقای رمال مال منم بگیر

16/3

( 14 تا 23 خرداد) درخت انجیر ( حساسیت)

فردی مستقل، درستکار، با وفا که از ضد و نقیض گویی و بحث متنفر است. زندگی و دوستانش را دوست دارد. از بچه ها و حیوانات لذت میبرد. اجتماعی و شوخ طبع است و دوست دارد که بعد از ساعت های طولانی کار سخت استراحت کند و از استعداد هنری و هوش بالایی برخوردار است.

تقدیم شما میلاد جان :icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم می خوام :icon_redface::icon_gol:

25/5

(24 مرداد تا 2 شهریور) درخت کاج ( صلح وآشتی)

عاشق مصاحبت و شرکت در گفتگوهایی است که به توافق منجر بشود. باید در زندگی آرامش داشته باشد. عاشق کمک کردن به دیگران است و تخیلی پویا دارد. دوست دارد شعر بسازد و به مد علاقه ندارد. همیشه ملاحظه دیگران را می کند. با همه خیلی دوستانه رفتار می کند. احساسات لطیفی دارد و به عاطفه و اطمینان خاطر نیاز دارد.

:a030: :a030: :a030:

تا فردا ساعت 24 بیشتر این فال نیست اااااااااااااااااااااااااااا

بشتابییید :icon_redface:

• Like 3
لینک به دیدگاه
و منم میخوام

20/1

(متشکرم)

( 11 تا 20 فروردین) درخت افرا ( استقلال فکری)

فردی معمولی نیست و سرشار از تصور و خلاقیت و ابتکار، خجالتی و تودار، بلندپرواز و مغرور است. متکی به نفس، به دنبال تجارب جدید و گاهی عصبی است اما حافظه و ذهنی قوی دارد و به آسانی یاد می گیرد و همیشه می خواهد اثری خوب روی دیگران داشته باشد.

:ws52: :ws52: :ws52:

• Like 1
لینک به دیدگاه
عجب...... :banel_smiley_4:

برا دعاها کتاب داروخانه معنوی رو برا دانلود میزاشتی بهتر نبود؟!

برا طالع بینی هام که ریخته کتاباش!!!!

به خاطر خودت میگما .....تو زحمت نیفتی.... ماشالا انگار خواهانم زیاد داره!!!! :banel_smiley_4:

فال فقط واسه سرگرمی حال میده..... من فال چای و شمع برام گرفتن.... :ws3:گرچه نصفش درست بود ولی همشونو بعد اینکه اتفاق میافتاد یادم میاومد که فالگیره یه همچین حرفی بهم زده بود!!!! :icon_pf (34):

من کف بینی رو قبول دارم!!! مردشی یه فال شمع برا من بگیر و کف دستمو ببین!!! :ws3:

صفحه اول اسمی از فال شمع برده نشده شرمنده :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
باشه.... منم 4 مردادم!! :ws37:

(26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس)

فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد.

تقدیم :ws37: :ws37: :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
19 اردیبهشت

(15 تا 24 اردیبهشت) درخت شاه بلوط ( درستکاری)

هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.

بفرماییید :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
ایات و دعا ها برای باز شدن بخت و اقبال

برای گشوده شدن بخت کسی که بسته شده، آیات زیر بر کاغذ نوشته شود، و بر او آویزان گردد. سپس این جمله افزوده گردد.

«کذلک حللت فلان بن فلانه بنت فلانه»

« این چنین فلانی فرزند فلان زن، دختر فلان زن را آزاد کردم».

1- سوره فتح، آیه 1و2

2- سوره نصر

3- سوره روم، آیه 21 (و من ایاته ...)

4- سوره مائده، آیه 23 (ادخلوا علیهم ...)

5- سوره قمر، آیه 11-12 (ففتحنا ابواب السماء...)

6- سوره طه، آیه 25-28 (قال رب اشرح لی صدری...)

7- سوره کهف، آیه 99 (و ترکنا بعضهم...)

8- سوره توبه، آیه 128-129 (لقد جاءکم ...)

:a030: :a030:

:w58: :w58::w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
(15 تا 24 اردیبهشت) درخت شاه بلوط ( درستکاری)

هیکل و اندامی خارق العاده، پرابهت، حس عدالت خواهی بالا، یک طراح و سیاستمدار است. به راحتی آزرده خاطر می شود. بسیار حساس، کوشا، گاهی اوقات برتر از دیگران عمل می کند و گاهی در ارتباطات خود با سایرین سوء تفاهم برایش بوجود می آید. خانواده مدار و از لحاظ فیزیکی روی فرم است.

بفرماییید :ws37:

جز قرمزه بخیش درسته....:w16:

ابیه هم متوجه منظورش نشدم....:w00:

درباره هیکلم که دیگه خجالتم نده .....:banel_smiley_4:

:ws3:

لینک به دیدگاه

زن متولد فروردین

دوشيزه هاي مريخي جذاب هستند و قدرتهاي ويژه اي دارند و بيش از همتاي مردشان در بدست آوردن دل ديگران موفق هستند . اين زنان حين ورود به يك اتاق ، با صراحت لهجه و صداقت جمع را مجذوب خود مي كنند . بعضي به آنها بدگمان مي شوند و برخي آنها را دوست دارند زنان مريخي را مي توان از رنگ لباس شناخت . آنها مثل ماشينهاي آتش نشاني از سر تا پا قرمز مي پوشند .

بهتر است قبل از آنكه تصميم بگيرند بچه دار شوند ، شغلي براي خود انتخاب كنند تا جنب و جوش و تحرك داشته باشد و بتوانند از اين طريق شور و شوق هميشگي خود را ابراز كنند . در غير اينصورت پس از ازدواج احساس مي كنند محدود شده‏اند ( او در همه حال خواهان آزادي است ) و بحران از اينجا آغاز ميشود . او فمينيست سر سختي است و با چنگ و دندان با شوهرش مي جنگد . او زن خانه دار معمولي نيست و هيچ مردي نبايد تلاش كند از او زني خانه دار بسازد . دختر متولد اين برج بسيار مستقل است . او همانطور كه خود را به ديگران نشان مي دهد ، مرد مناسبي را براي ازدواج پيدا مي كند و ازدواج او از همه حيث تمام و كمال خواهد بود .

با اين كه فرزندانش تا زماني كه با او زندگي مي كنند ، او را محدود مي كنند ، ولي او مادر خوبي براي آنهاست و درست زماني كه آخرين بچه خانه را ترك كند، نهايت لذت را از زندگي خواهد برد . به كلاسهاي هنري ميرود و به فعاليتهاي هنري مي پردازد . از آنجا كه متولد اين نشانه در پي منافع خود است و به آزادي هاي زيادي مي دهد، پس دختران متولد اين برج نبايد در سنين پايين محدود شوند. او قبل از شناخت ديگري و علاقه به او ، اول بايد خود را بشناسد كه شايد سالهاي سال به طول انجامد . اگر در نوجواني و اوايل جواني گرفتار و محدود شود . شايد سي سال بعد تسليم طبيعت شتابزده خود شود و زندگي زناشويي اش در معرض خطر قرار گيرد.

اين زنان سرشار از شور و نشاط ، محبت و شگفتي هستند و مي خواهند نقش مهمي را در زندگي بازي كنند . علاقه آنها به ديگران از آنجا ناشي مي شود كه قوچ هستند و رياست طلبي آنها به اين علت است كه تحت سلطه مريخ‌ ـ سياره رياست طلبي ـ به سر مي برند .

دختر متولد فروردين اگر مرد مناسبي را پيدا كند ، وقت را تلف نمي كند ، پا پيش مي گذارد و حتي يك قدم هم به عقب نمي رود. او مثل همتاي مردش گاهي خوش شانس است و گاه نيز معشوق رويايي اش همچون خرگوش گريز پا با وضع نااميد كننده اي فرار مي كند . متولدين اين برج هميشه باريك بين و آگاه نيست و ممكن است با گزافه گويي ( لاف و گزاف) افراد حساس را فراري دهد .

دختر فروردين در ظاهر سرزنده و زود رنج است اما در باطن بسيار كمال گراست و در يك روز واقعاً گرم بسيار احساساتي است اين دختر اگر بفهمد شريك او گرگي در لباس بره است ، قيافه غم انگيزي پيدا مي كند . او خيلي آسيب پذير است و سعي مي كند آن را پنهان كند .

نشانه هاي آبي و خاكي به امنيت خانوادگي نيازمندند اما زن مريخي بايد از كساني كه دوستشان دارد جدا باشد تا بتواند خود را بشناسد . او بايد در اجتماع باشد تا اجتماعي شود . اگر اين دختر زماني را به خودش اختصاص ندهد از روابط بيزار و متنفر مي شود، داد و هوار و گريه مي كند و زبانه آتش خشم او بيش از توده آتشي است كه در يك قوطي كبريت مي بينيد.

قوچ ماده تركه اي نيست اما خوش بنيه است .

باور نمي كنيد ؟ او را در نظر بگيريد

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...