اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 منم فال میخوام23 تیر تقدیم شما............ (26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس) فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد. :a030: ادمید وارم درست باشه 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آذر، 2010 تاریخ تولد لطفا الان یه طالع دارم میگیرم براتون فقط روز و ماه (سال نمی خوام ) 4/4/70
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 2 دی سال 67 آره معلومه! زود بگیریا برم بخوابم ( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است. :ws37: 1
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 منم فال میخوام 9مهر68 ( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت) سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد. من تقصیری ندارم :banel_smiley_52: :ws37: 1
rezanassimi 9037 ارسال شده در 19 آذر، 2010 امشب فعلا دعا ها رو قرار میدهم دعا برای طلب فرزند پسر :jawdrop: امام صادق (ع) فرموده است:«هر کس که زنش باردار است، در ماه چهارم بارداری زنش دست همسرش را بگیرد، و روی به قبله بایستد، و «آیه الکرسی» را بخواند، و دست بر پهلوی زنش بگذارد و بگوید: «اللهم انی سمیته محمدا»«خداوند! من این فرزندم را «محمد» نام گذاردم.»خداوند به او فرزند پسر خواهد داد. و اگر نام او را تغییر دهد، چه بسا خداوند فرزند را از او بگیرد. :jawdrop: یعنی از ماه چهارم جنس بچه عوض میشه ! 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 آذر، 2010 تقدیم شما............ (26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس) فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد. :a030: ادمید وارم درست باشه عزیزم 23 تیر قبل از 26 تیره ها اونایی که قرمز کردم درسته 2
.FatiMa 36560 ارسال شده در 19 آذر، 2010 ( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است. :ws37: آخی مرسیییییییییییییییییییی.................:icon_gol: 1
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 4/4/70 ( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق ) فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و ... دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید. :icon_redface: 1
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 :jawdrop:یعنی از ماه چهارم جنس بچه عوض میشه ! با اجازه رد خور نداره دعا هام عزیزم 23 تیر قبل از 26 تیره هااونایی که قرمز کردم درسته ببخشید اشتب شد اخر شبه............... (16 تا 25 تیر) درخت نارون ( بزرگواری) قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است. :icon_gol: 1
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 19 آذر، 2010 ( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق ) فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و ... دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید. :icon_redface: وااااااااای مرسیییییییی واقعا درس بود ولی بجز اون قرمزه :girl_in_dreams:
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 من برم لالا تاریخ بدییید طالع بگیرییید تا 4 شنب همین طالع بینی موجود است :a030: 2
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 وااااااااای مرسییییییییواقعا درس بود ولی بجز اون قرمزه :girl_in_dreams: خودم هم نمی دونم جدیدا این رمل و استلابم اخراش جواب نمیده 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 آذر، 2010 ببخشید اشتب شد اخر شبه............... (16 تا 25 تیر) درخت نارون ( بزرگواری) قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است. :icon_gol: این دوتا که قرمزن درست نیستن..ولی بقیه اش درسته ممنون 1
اتیش بیار معرکه 220 سازنده ارسال شده در 19 آذر، 2010 واسه من اگه وقت کردی بگو. 10 / 6 / 67 مرسی. ( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است فعلا دوستان راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34): 2
!ala مهمان ارسال شده در 19 آذر، 2010 ( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است فعلا دوستان راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34): من که این مدلی نیستم، ولی میتونم اینارو الگو قرار بدم تا این مدلی بشم مرسی، مهرکه بود
mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 19 آذر، 2010 ( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت) سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد. من تقصیری ندارم :banel_smiley_52: :ws37: همش درسته واقعا عالیه:gol cheshmak: 1
میلاد 24047 ارسال شده در 19 آذر، 2010 ( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است فعلا دوستان راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34): آلاا ببین اون قرمزا درس بود اون آبی ها ولی 180 درجه فرق داشت ----------------------------------------------------- آقای رمال مال منم بگیر 16/3 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری