اتیش بیار معرکه 220 ارسال شده در 19 آذر، 2010 سلام به همه دوستان قصد دارم در این تاپیک انواع طالع بینی دعا ها فال ها و.......... رو به شما ارائه کنم انواع خدماتی که ارائه می شود طالع بینی مصری / هندی / امضا / پنیری/ گروه خونی / درخت / پرنده /خورشید / ماه / اسم/ ایتالیایی / خواب انواع فال قران/ چوب / رنگ /مد / حافظ و............. پذیرفته می شود 100% رایگان به دوستان خودتان هم بگوییید :a030: 15
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 برای شروع .............. دعا برای تحبیب(دوست کردن) و تسخیر دیگران هر کس هفت مرتبه آیه 7 از سوره ممتحنه «عسی ان یجعل بینکم و بین الذین عادیتهم منهم موده و اله قدیر، و الله غفور رحیم» را به کف دست خود بخواند و بدمد، سپس به صورت خود بکشد، هر که او را ببیند، دوستش دارد. :ws37: 5
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 ایات و دعا ها برای باز شدن بخت و اقبال برای گشوده شدن بخت کسی که بسته شده، آیات زیر بر کاغذ نوشته شود، و بر او آویزان گردد. سپس این جمله افزوده گردد. «کذلک حللت فلان بن فلانه بنت فلانه» « این چنین فلانی فرزند فلان زن، دختر فلان زن را آزاد کردم». 1- سوره فتح، آیه 1و2 2- سوره نصر 3- سوره روم، آیه 21 (و من ایاته ...) 4- سوره مائده، آیه 23 (ادخلوا علیهم ...) 5- سوره قمر، آیه 11-12 (ففتحنا ابواب السماء...) 6- سوره طه، آیه 25-28 (قال رب اشرح لی صدری...) 7- سوره کهف، آیه 99 (و ترکنا بعضهم...) 8- سوره توبه، آیه 128-129 (لقد جاءکم ...) :a030: 1
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 فال ورق هم میگیری؟؟ اون هم میگیرم اما از راه دور نمیشه ورق رو باید خودتان با دست خودتان جا به جا کنیید برای فال بعدا اموزششش هم یزارم براتون 3
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 امشب فعلا دعا ها رو قرار میدهم دعا برای طلب فرزند پسر :jawdrop: امام صادق (ع) فرموده است:«هر کس که زنش باردار است، در ماه چهارم بارداری زنش دست همسرش را بگیرد، و روی به قبله بایستد، و «آیه الکرسی» را بخواند، و دست بر پهلوی زنش بگذارد و بگوید: «اللهم انی سمیته محمدا»«خداوند! من این فرزندم را «محمد» نام گذاردم.»خداوند به او فرزند پسر خواهد داد. و اگر نام او را تغییر دهد، چه بسا خداوند فرزند را از او بگیرد. 1
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 آذر، 2010 اون هم میگیرم اما از راه دور نمیشه ورق رو باید خودتان با دست خودتان جا به جا کنیید برای فال بعدا اموزششش هم یزارم براتون دستت درد نکنه :aghosh: 2
maryam_alien 9906 ارسال شده در 19 آذر، 2010 طالع من رو ببین آخرش چجوری میمیرم؟ چه جوری میمیرم چیه؟؟ :w00: بپرس کی دوماد میشی!!! 4
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 دعا برای دور شدن شر مزاحم از زندگی ادم....... امام صادق (ع) فرمود: هرگاه از شر کسی خائف و بیمناکی این دعا را بخوان. «اللهم انک لا یکفی منک احد و انت تکفی من کل احد من خلقک فاکفنی شر (نام فرد شرور آورده شود)» «بار خدایا، هیچکس شر تو را باز نمی گرداند، و تو شر همگان را باز می گردانی خدایا شر فلانی را از من بازگردان.» 3
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 طالع من رو ببین آخرش چجوری میمیرم؟ فکر کنم شما از بس به اسلام ارادت دارییید اخر در ارتش حزب اللله شهیید میشید بابا من پیش گو نیستم 2
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 چه جوری میمیرم چیه؟؟ :w00:بپرس کی دوماد میشی!!! ایشون شهید شدن نفر بعدی 1
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 منم دلم طالع میخواد تاریخ تولد لطفا الان یه طالع دارم میگیرم براتون فقط روز و ماه (سال نمی خوام ) 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 19 آذر، 2010 کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان) معمار67سبز, mohandese shahrsaz, میلاد+, اتیش بیار معرکه :jawdrop: 2
اتیش بیار معرکه 220 مالک ارسال شده در 19 آذر، 2010 فال منم می گیری؟ شما هم روز و ماه تولد کاربران در حال دیدن موضوع: 4 نفر (4 عضو و 0 مهمان)معمار67سبز, mohandese shahrsaz, میلاد+, اتیش بیار معرکه :jawdrop: از علاقه دوستان هستش دیگه......... 2
.FatiMa 36559 ارسال شده در 19 آذر، 2010 شما هم روز و ماه تولد از علاقه دوستان هستش دیگه......... 2 دی سال 67 آره معلومه! زود بگیریا برم بخوابم
ارسال های توصیه شده