رفتن به مطلب

مرکز طالع بینی اتیش بیار معرکه

ارسال های توصیه شده

منم فال میخوام

23 تیر

تقدیم شما............ :a030:

(26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس)

فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد.

:a030: :a030: :a030:

ادمید وارم درست باشه :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 128
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

2 دی سال 67 :ws3:

آره معلومه!

زود بگیریا برم بخوابم :ws3:

( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است.

:ws37: :ws37: :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
منم فال میخوام 9مهر68

( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت) سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد.

من تقصیری ندارم :banel_smiley_52:

:ws37::ws37: :ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
امشب فعلا دعا ها رو قرار میدهم

دعا برای طلب فرزند پسر :jawdrop:

امام صادق (ع) فرموده است:«هر کس که زنش باردار است، در ماه چهارم بارداری زنش دست همسرش را بگیرد، و روی به قبله بایستد، و «آیه الکرسی» را بخواند، و دست بر پهلوی زنش بگذارد و بگوید:

«اللهم انی سمیته محمدا»«خداوند! من این فرزندم را «محمد» نام گذاردم.»خداوند به او فرزند پسر خواهد داد. و اگر نام او را تغییر دهد، چه بسا خداوند فرزند را از او بگیرد.

:jawdrop:

یعنی از ماه چهارم جنس بچه عوض میشه !

• Like 2
لینک به دیدگاه
تقدیم شما............ :a030:

(26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس)

فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد.

:a030: :a030: :a030:

ادمید وارم درست باشه :a030:

عزیزم 23 تیر قبل از 26 تیره ها:ws3:

اونایی که قرمز کردم درسته

• Like 2
لینک به دیدگاه
( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است.

:ws37: :ws37: :ws37:

آخی مرسیییییییییییییییییییی.................:icon_redface::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
4/4/70

( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق )

فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و ... دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید.

:icon_redface: :icon_redface: :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:jawdrop:

یعنی از ماه چهارم جنس بچه عوض میشه !

با اجازه

رد خور نداره دعا هام

عزیزم 23 تیر قبل از 26 تیره ها:ws3:

اونایی که قرمز کردم درسته

ببخشید اشتب شد اخر شبه...............:icon_gol:

(16 تا 25 تیر) درخت نارون ( بزرگواری)

قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است.

:icon_gol: :icon_gol: :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق )

فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و ... دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید.

:icon_redface: :icon_redface: :icon_redface:

وااااااااای مرسیییییییی

واقعا درس بود ولی بجز اون قرمزه :girl_in_dreams:

لینک به دیدگاه

ببخشید اشتب شد اخر شبه...............:icon_gol:

(16 تا 25 تیر) درخت نارون ( بزرگواری)

قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است.

:icon_gol: :icon_gol: :icon_gol:

این دوتا که قرمزن درست نیستن..ولی بقیه اش درسته

ممنون

• Like 1
لینک به دیدگاه
واسه من اگه وقت کردی بگو.

10 / 6 / 67

مرسی.:icon_gol:

( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه)

فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است

فعلا دوستان :icon_gol:

راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم :icon_redface:

و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
!ala مهمان

فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است

من که این مدلی نیستم، ولی میتونم اینارو الگو قرار بدم تا این مدلی بشم:ws3:

مرسی، مهرکه بود:ws37:

لینک به دیدگاه
( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت) سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد.

من تقصیری ندارم :banel_smiley_52:

:ws37::ws37: :ws37:

همش درسته واقعا عالیه:gol cheshmak:

• Like 1
لینک به دیدگاه

آلاا ببین :ws3:

اون قرمزا درس بود

اون آبی ها ولی 180 درجه فرق داشت

-----------------------------------------------------

آقای رمال مال منم بگیر

16/3

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...