اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ منم فال میخوام23 تیر تقدیم شما............ (26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس) فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد. :a030: ادمید وارم درست باشه 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تاریخ تولد لطفا الان یه طالع دارم میگیرم براتون فقط روز و ماه (سال نمی خوام ) 4/4/70 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ 2 دی سال 67 آره معلومه! زود بگیریا برم بخوابم ( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است. :ws37: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ منم فال میخوام 9مهر68 ( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت) سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد. من تقصیری ندارم :banel_smiley_52: :ws37: 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ امشب فعلا دعا ها رو قرار میدهم دعا برای طلب فرزند پسر :jawdrop: امام صادق (ع) فرموده است:«هر کس که زنش باردار است، در ماه چهارم بارداری زنش دست همسرش را بگیرد، و روی به قبله بایستد، و «آیه الکرسی» را بخواند، و دست بر پهلوی زنش بگذارد و بگوید: «اللهم انی سمیته محمدا»«خداوند! من این فرزندم را «محمد» نام گذاردم.»خداوند به او فرزند پسر خواهد داد. و اگر نام او را تغییر دهد، چه بسا خداوند فرزند را از او بگیرد. :jawdrop: یعنی از ماه چهارم جنس بچه عوض میشه ! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ تقدیم شما............ (26 تیر تا 4 مرداد) درخت سرو ( اعتماد به نفس) فردی با توان و قدرت فوق العاده، کسی که می داند چطور خود را با شرایط مختلف در زندگی وفق بدهد.هدیای غیر منتظره را دوست دارد و از سلامتی بدنی برخوردار است. خجالتی نیست و اعتماد به نفس دارد. سخنرانی برجسته، فردی مصمم و با اراده، کمی عجول و بی طاقت و دوست دارد که دیگران را تحت تأثیر قرار بدهد. با استعداد، سخت کوش و اغلب خوش بین است و قادر است سریع تصمیم بگیرد. :a030: ادمید وارم درست باشه عزیزم 23 تیر قبل از 26 تیره ها اونایی که قرمز کردم درسته 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ( 2 تا 11 دی) درخت صنوبر ( رمز و راز) فوق العاده با سلیقه است و نمی تواند تنش و فشار عصبی را تحمل کند. زیبایی را دوست دارد. گاهی افسرده می شود. سرسخت و لجباز است و به همان نسبت که دوست دارد نزدیکان خود را حمایت و مراقبت کند با افراد غریبه هم به همان شکل رفتار میکند. نسبتاً کم ادعا، سخت کوش، با استعداد، فداکار، دور از خودپسندی و فردی که دوستان زیادی دارد و بسیار قابل اعتماد است. :ws37: آخی مرسیییییییییییییییییییی.................:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ 4/4/70 ( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق ) فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و ... دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید. :icon_redface: 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop:یعنی از ماه چهارم جنس بچه عوض میشه ! با اجازه رد خور نداره دعا هام عزیزم 23 تیر قبل از 26 تیره هااونایی که قرمز کردم درسته ببخشید اشتب شد اخر شبه............... (16 تا 25 تیر) درخت نارون ( بزرگواری) قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است. :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ( 24 خرداد تا 4 تیر) درخت سیب ( عشق ) فردی آرام، گاهی اوقات خجالتی، بسیار جذاب و دلربا با رفتاری مناسب و سنجیده، ماجراجو و بی باک، حساس و ... دوست دارید که دیگران را دوست داشته باشید و سایرین هم شما را دوست داشته باشند. با وفا، حساس و بسیار بخشنده و با استعداد. شما عاشق بچه ها هستید. :icon_redface: وااااااااای مرسیییییییی واقعا درس بود ولی بجز اون قرمزه :girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ من برم لالا تاریخ بدییید طالع بگیرییید تا 4 شنب همین طالع بینی موجود است :a030: 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ واسه من اگه وقت کردی بگو. 10 / 6 / 67 مرسی. لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ وااااااااای مرسییییییییواقعا درس بود ولی بجز اون قرمزه :girl_in_dreams: خودم هم نمی دونم جدیدا این رمل و استلابم اخراش جواب نمیده 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید اشتب شد اخر شبه............... (16 تا 25 تیر) درخت نارون ( بزرگواری) قیافه و ظاهری خوب دارد و در پوشیدن لباس خوش سلیقه است. تقاضا و خواسته های او در حد اعتدال است. کم ادعا است و اشتباهات را فراموش نمی کند. با نشاط و سرزنده است و دوست دارد راهنمایی بشود اما نه اینکه از دیگران اطاعت کند. شریکی درستکار و با وفا و دوست دارد برای سایرین تصمیم بگیرد. بزرگوار و نجیب، سخاوتمند و شوخ طبع و فردی کارآمد است. :icon_gol: این دوتا که قرمزن درست نیستن..ولی بقیه اش درسته ممنون 1 لینک به دیدگاه
اتیش بیار معرکه 220 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ واسه من اگه وقت کردی بگو. 10 / 6 / 67 مرسی. ( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است فعلا دوستان راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
!ala مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است فعلا دوستان راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34): من که این مدلی نیستم، ولی میتونم اینارو الگو قرار بدم تا این مدلی بشم مرسی، مهرکه بود لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ( 4 تا 13 مهر) درخت زبان گنجشک ( حساسیت) سرشار از جذابیت، با نشاط و سرزنده است و دوست دارد توجه دیگران را به خود جلب کند. عاشق زندگی، فعالیت و حتی پیچیدگی ها است. مستقل، خوش سلیقه، پراحساس،یار و هم صحبتی خوب است. کسی که تمایل به عفو و گذشت ندارد. من تقصیری ندارم :banel_smiley_52: :ws37: همش درسته واقعا عالیه:gol cheshmak: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۸۹ ( 3 تا 12 شهریور) درخت بید مجنون ( اندوه) فردی که دوست دارد از فشارهای روحی دور باشد. زندگی خانوادگی را دوست دارد و سرشار از امید و رؤیا است. جذاب،بسیارمهربان،عاشق زیبایی، با استعداد زیاد در موسیقی، عاشق سفر به نقاط غیرمعمول،خستگی ناپذیر، غیرقابل پیش بینی، درستکار و فردی که می تواند تحت تأثیر قرار بگیرد اما نه هنگامی که در تنگنا باشد. حس ششم خوبی دارد و عاشق خنداندن دیگران است فعلا دوستان راستی من تو این طالع بینی ها هیچ کارم و همش دست این رمل و استلابه :icon_pf (34): آلاا ببین اون قرمزا درس بود اون آبی ها ولی 180 درجه فرق داشت ----------------------------------------------------- آقای رمال مال منم بگیر 16/3 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده