Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خفشو این شکلک هم جز sms بود ؟؟ :w00: :w00: 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ این شکلک هم جز sms بود ؟؟ :w00: :w00: نه این قیافه من بعد از خوندن اس ام اس بود 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نه این قیافه من بعد از خوندن اس ام اس بود پس اینهم قیافه من،پس از دیدن این دو نوشته میلاد..... 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ "بيا امتحانو بپيچونيم :دي وگرنه مجبوري تقلب برسوني" 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یک روز دیگه به پنجشنبه داریم نزدیک میشیم ! لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مگه مرض داری 4 نصف شب تک زنگ میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مردم سرافراز،فردا در اقدامی باشکوه به استقبال محمـــــود احــــــــمدی نژاد،محبوب و مردمی بیایید. برو دیگه چرا معطلی 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ مگه مرض داری 4 نصف شب تک زنگ میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو واقعا یه چیزیت میشه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ برو دیگه چرا معطلی رفتم اما مشتاقان ساندیس خیلی زیاد بودند،چیزی گیرم نیومد. یک کم از بصیرتم کم شد....... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ رفتم اما مشتاقان ساندیس خیلی زیاد بودند،چیزی گیرم نیومد. یک کم از بصیرتم کم شد....... افتخاری بزرگ نصیبت شد تا پایان عمر فراموش نمیکنی 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ البته منظورش جزوه بوده farda jove tafsiro vasam biar mer30 1 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ یا مخرب النرخ والبازار! یا مدبر الزور والفشار! یا مسبب الجبرو الاجبار! حول فشارنا الی احسن الفشار ((اغاز تحول اقتصادی مبارک)) پ.ن: این اس در جواب در جواب شش بار بگو یا احمد نژاد.... واسم فرستاده شد 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ خیلی این آخرین پیامکم بی تربیتی بود،نمیتونم بگم...... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده