İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ شب یلدا همیشه جاودانی است زمستان را بهارزندگانی است شب یلدا شب فر و کیان است نشان ازسنت ایرانیان است یلدا مبارک 6 لینک به دیدگاه
mohandese shahrsaz 947 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۸۹ تو خوشگلترین، خوشتیپ ترین و با کلاس ترین آدم روی زمین هستی اینم هندونه شب یلدات! بذار تو یخچال تا خنک بشه! 5 لینک به دیدگاه
İŞİL 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ عده ای گله دارند که چرا گل سرخ خار دارد، من میگویم خدا را شکر که بوته ی خار من گل سرخ دارد. 5 لینک به دیدگاه
Eng HVAC 4139 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۸۹ من نگران دخترانی هستم که در پی هدفمند شدن بنزین، گوشه خیابان چه کسی آنها را سوار خواهد کرد( دکتر......) 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ از یه مزاحم تلفنی که اصلا نمیدونم آشناست یا نه ... 2 ساله که زنگ میزنه و اس میده ولی فکر کنم دیگه چون جوابی نگرفت از رو رفت و این اس ام اس رو داد : «یادمان باشد اگر خاطرمان تنها ماند طلب عشق ز هر بی سروپایی نکنیم » . . . . . . . پ.ن= بی سروپا منظور من بودم 8 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ sms اخری رو نیتونم اینجا بنویسم 1 جوک هست خیلی هم مردونه ست این رو ندید بگیرم اخری میشه برنامه چیه؟ حال کنید در 5 روز گذشته 1 sms امده برام اینقدر طرفدار دارم من 4 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ اخرين اس ام اس ايرانسل بود طبق معمول هميشه يكم چرتو پرت گفت 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ واسه چی میخندی؟:w00: چرا خفه میشی که نگرانت بشن 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ چرا خفه میشی که نگرانت بشن هوا تو اتوبوس بد شده بود دوستم نگرانم بود 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ مردم سرافراز،فردا در اقدامی باشکوه به استقبال محمـــــود احــــــــمدی نژاد،محبوب و مردمی بیایید. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۸۹ آینده خاطره ایست از یاد رفته که به یادمانی ست.گذشته خاطره ایست به یاد مانده که از یاد رفتنیست. و حالا زندگیست... 2 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ سلام خوبی؟ کجایی؟ هر از گاهی یادی هم از ما کن لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۸۹ نان سنگک 400 تومان نان بربری 300 تومان نان تافتون 200 تومان نان لواش 100 تومان 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده