captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ تو بهترین , مهربونترین , خونگرمترین , زیباترین.. دوست من هستی! این هندونه رو که گذاشتم زیر بغلت بذارش تو یخچال خنک بشه برای شب یلدا.. یلدا مبارک!!! 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ اندوهت را به برگها بسپار تا باد پاییزی آن را ببرد آخرین شبهای پاییزیت به خیر و شادی یلدا مبارک 6 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ چند ساعت بيشتر به آخر پاييز نمونده، جوجه هاتو شمردي!؟ 4 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۰ ولش کنین دیگه حالمو بهم زدین هر چی من میگم باز نمیفهمین تو روح جفتتون :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ یلدا دعوت شدیم. ولی تنقلات و آجیل و هندونه و انارش با خودمونه!! 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ معلوم نیست امسال چهارشنبه سوری و نوروز داشته باشیم یا نه!! پس یلدا رو بچسب. یلدا مبارک 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ ما آخرش نفهمیدیم یلدا رو به خاطر شمردن جوجه ها جشن میگیریم به خاطر طولانی ترین خواب شبانه به خاطر شروع فصل باران و سرما یا... بابا بی خیال پرخوری با خوراکی های متنوع رو بچسب... یلدا مبارک 5 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ ازی؟؟؟؟کی میری یونی پیش استاد؟ 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها برای شما و خانواده تان تا چه حد سودمند بوده است؟؟ 1-زیاد 2-کم 3-اصلا لطفا عدد مورد نظر را به شماره فلان ارسال نمایید 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ يلدا يعني يادمان باشد که زندگي آنقدر کوتاه است که يک دقيقه بيشتر با هم بودن را بايد جشن گرفت ... يلدايتان مبارک. 3 لینک به دیدگاه
lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۰ برو که روز کوتاه...پاییز آخر راهه...هندونه رو آوردی...جوجه هارو شمردی...زمستون میشه فردا...مبارک باشه یلدا 2 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ دو تا جوجه از بچگی عاشق هم بودن . وقتی بزرگ شدن دیدن هر دو خروسن....پس تا وقتی بچه ای عاشق نشو... 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۰ برا همهیشه بای دیگه بهم نه زنگ بزن و نه اس بده 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ اشتباه شماره گرفته بوده: اقای... اینجاست. فکر کنم با تو کار داره. نیا خونه 4 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۰ تموم سهمت از دنیا یه وجب بود بهت دادم تموم اسمونو،خودم ماهت شدم اروم بگیری،حالا ستاره ها دورت نشستن،منو ابری گذاشتی داری میری....:( 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده