Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اي كساني كه ايمان اورديد .... راستي راستي ايمان اورديد ؟ ديگه ايه نفرستيم ؟ حله ؟؟!!! 4 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ اصرار نکنین نمیتونم اینجا مطرحش کنم!!:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ دستت درد نكنه مرسي كه راهنماييم كردي لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ نفرین حیف نون: احمدی نژاد خدا ازت نگذره! دوره خاتمی افطار ساعت 5 بود. 8 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یه بنده خدایی تو پارک دوست دخترشو میبره بلال بخورن، یکی از بلالها رو برمیداره نشون دختره میده میگه: قدرت خدا رو،اینو میبینی؟ زمان پیغمبر اذان میگفت!! 8 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ تو دیگه من دوست نداری خدا کنه منم مث تو بتونم فرامشت کنم 6 لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۰ زهرا جون من اگه پسر بودم تورو ميگرفتم (ملت از دوست پسراشون ميترسن من بايد از دوست دخترام.از عجيبم عجيبترن) 5 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ از بس اس ام اس تبلیغاتی گرفتم دیگه حالم بهم خورده 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ سلام خانومی.کجایی نیستی؟ فردا بیکاری؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ **آگهی استخدام** مدارک لازم برای چوپان شدن: چوب دستی،کتری،خر نر،بقچه،خورجین،سه سال سابقه اقامت در روستا!در ضمن داشتن سگ الزامیست. دیدم شرایطت خوبه ثبت نامت کردم.شنبه برو خودتو معرفی کن 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ خانم منشی با عصبانیت از اتاق رئیسش اومد بیرون ... دوستش ازش پرسید چی شده ؟؟! رئیس ازم پرسید امشب وقتت آزاده ؟؟! منم با لبخند جواب دادم ... بـــــــــــــــــله ... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . بیشرف بهم 50 تا برگه داده واسه تایپ ... 12 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ به یه سیاه پوسته میگن شامپوت چیه؟میگه:مشکین تاژ 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده