farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۸۹ آرامش آن است که بدانی در هر گام دست تو در دست خداست !! 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ معصومه بدبخت شدیم . نرم گفته از دید پزشک و پرستارم باید نمودار بکشیم 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ شماره حساب داداشم .... بازم باید به حسابش پول واریز کنم ..... :icon_pf (34): . 4 لینک به دیدگاه
farah 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ انسان = خواب + خوراک + کار + تفریح الاغ = خواب + خوراک پس انسان = الاغ + کار + تفریح و بنابراین انسان - تفریح = الاغ + کار به عبارت دیگر انسانی که تفریح نداره = الاغی که فقط کار میکنه با پوزش از همه آخرین اس من این بود فقط فک میکنم خیلی قدیمی بود این دوستم تازه یادش افتاده اینو بفرسته 5 لینک به دیدگاه
somaye.stormy 355 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ به خدا توکل کن و ناراحت نباش تو مسجدم الانه که زنجیر بزنیم از طرفه یه دوست که بعدشم بهم زنگیدساعته 23:11 ینی4ساعته پیش تقریبا 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ یکی بهم فحش بدجور داده بود،نمیتونم بگم!!!!!!!!!!! لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ پیامد های ظرح هدفمند کردن یارانه ها را پگونه ارزیابی میکنید؟ 1-مثبت 2-منفی 3-مثبت و منفی 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ امتحان ریاضی رو چه خاکی تو سرمون بریزیم؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ دهن توی خرخونو سرویس. :w58: حالا شما بی خیال 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ سلام مبينا جون به بابات بگو بياد نذري ببره. 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ :w58: حالا شما بی خیال به من چه!!!!! عین آخرین پیامکی بود که گرفتم......... لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ جواب بده بابا!!!!باز تو حواست به گوشیت نیست؟!!!! واقعا چرا من هیچ وقت حواسم به گوشیم نیست! نصف اس ام اسای من همینه که حواست کجاست ؟به اون میگن تلفنه همراه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده