Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ سلام . آره شما صاحب اختیاری. 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ تا حالا دیدی انگشتت رو بزاری کف دست نوزاد چطوری محکم انگشتتو میگیره، الهی شش ماهه ابا عبدالله دستت رو همونجوری بگیره .آمین ( التماس دعا زیاد زیاد ) داداشیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ بعد نماز میام دنبالت...الان نه خیابونا شلوغه خودت نریا... داداشییییییم 1 لینک به دیدگاه
ra.ar 967 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ قربانت خانمم من التماس دعا دارم...... دوستم لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۳ تنها نیستم که توهم هستی عزیزممم دوستم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان، ۱۳۹۳ نذرتو دادی یادت نره.... مامانم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ چرا لپ تو چال داره مال من نداره :vahidrk: دوستم شدیدا بی اعصاب 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ قرارمون یادت نره.. یه دوست خیلی خوب و دوست داشتنیم.... عاشقشم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۳ نه بابا...ایول دیگه...ینی شب بعده اونجا میری خونه خالت؟تنها؟نت داره؟ سها 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آبان، ۱۳۹۳ با سلام .لطفا جهت دریافت جایزه خود به امور فرهنگی مراجعه فرمایید. برم ببینم چیه!:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده