رفتن به مطلب

گفتگوی اعضای ویژه تالار برق

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 341
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

اره دیگه مطمئنم الانم نمیتونم ارور نمیده اصلا فرستاده نمیشه :banel_smiley_4:

به قول ممد اول کش مرورگرت رو خالی کن

بهدش ببین بازم همینجوریه یا نوچ

• Like 1
لینک به دیدگاه

بله این کارهای اولیه را انجام دادم .

میدونی پیام پروفایل هم به سختی میدم .

ولی این مشکل رو فقظ تو این سایت دارم .:ws51::w58:

حالا تا شب امتحن میکنم ببینم چی میشه .

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

سلام دوستان

بنا بر تصمیمی که گرفته بودیم قبلا در مورد واقع گرا تر شدن فعالیتهای تالار برق و کشوندنش به دنیای واقعی

تصمیم گرفته شد که یک مسابقه عملی برق به اسم "کارگاه برق" رو راه بندازیم

برای شماره اول هم ساخت یک موتور الکتریکی ساده DC مد نظر قرار گرفته

که کاری هم نداره چند سانتیمتر سیم مسی و دو سه تا پیچ و باتری کار رو راه میندازه

نمونه کار هم این هست

http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=59378

اگه نظری دارید در مورد برگذاری این مسابقه بگید که میخوایم از اول ماه بعد راه بندازیمش

فقط خواهشا سعی کنیم خودمون هم باشیم و شرکت کنیم تا این مسابقات پا بگیرن

• Like 3
لینک به دیدگاه

دوستان بیاین اینجا بگید برای ارشد توی چه درسی وارد تر هستین و به بقیه میتونین به بقیه توی رفع اشکال کمک کنین

من خودم اگه ترم تابستون نداشته باشم یعنی واحد بر ندارم بررسی سیستم رو در خدمتم

سمن هم که زحمت زبان رو قبول کرده

بقیه چی؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

یک سوال

چرا جواب سوالها و موارد مطرح شده رو نمیدین؟

اگه علاقه ای به فعالیت ندارین بگید تا جایگزین پیدا بشه

• Like 3
لینک به دیدگاه

عه پستت رو ندیده بودم تو اون تاپیک گفتم بچه ها بیان بگن تو چ درسی واردن(ویرایش کنم؟)

به نظرم رضا (کنترل ) اطلاعاتش خوبه ، خیلی هم میخونه واشه ارشد هم تصمیم جدی داره

میتونه کمکون کنه

تو یاهو باهاش حرفیدم قبول میکنه

متونه مثلا درس سیستم کنترل رو بزنه درباره ابزار دقیق هم خیلی تحقیق داره ، تجربه کاری هم دار

این دفعه بهش میگم زود بیاد یه تاپیک رو استارت کنه

خودم هم مدارم بد نیست ولی خب نخوندم میترسم نتونم درست جواب شوالا رو بدم

تو کنکور کاردانی به کارشناسی 60٪ زده بودم

• Like 2
لینک به دیدگاه
عه پستت رو ندیده بودم تو اون تاپیک گفتم بچه ها بیان بگن تو چ درسی واردن(ویرایش کنم؟)

به نظرم رضا (کنترل ) اطلاعاتش خوبه ، خیلی هم میخونه واشه ارشد هم تصمیم جدی داره

میتونه کمکون کنه

تو یاهو باهاش حرفیدم قبول میکنه

متونه مثلا درس سیستم کنترل رو بزنه درباره ابزار دقیق هم خیلی تحقیق داره ، تجربه کاری هم دار

این دفعه بهش میگم زود بیاد یه تاپیک رو استارت کنه

خودم هم مدارم بد نیست ولی خب نخوندم میترسم نتونم درست جواب شوالا رو بدم

تو کنکور کاردانی به کارشناسی 60٪ زده بودم

خب اگه خودت میتونی زحمتش رو بکش

قرار نیست یکی تنهایی دانشاه را بندازه

سوال میشه جواب میدیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان بیاین اینجا بگید برای ارشد توی چه درسی وارد تر هستین و به بقیه میتونین به بقیه توی رفع اشکال کمک کنین

من خودم اگه ترم تابستون نداشته باشم یعنی واحد بر ندارم بررسی سیستم رو در خدمتم

سمن هم که زحمت زبان رو قبول کرده

بقیه چی؟

من توی الکترونیک و مغناطیس فکر کنم بتونم کمک کنم ولی الان هیچکدوم از جزوه هام دستم نیست یه فراخوان دادم که جزوه هامو بردارن بیان به محض اینکه جزوه هام به دستم برسه در خدمتم.....................

• Like 3
لینک به دیدگاه
من توی الکترونیک و مغناطیس فکر کنم بتونم کمک کنم ولی الان هیچکدوم از جزوه هام دستم نیست یه فراخوان دادم که جزوه هامو بردارن بیان به محض اینکه جزوه هام به دستم برسه در خدمتم.....................

زبان سمن

مدار ستی

مغناطیس + الک ممد مهدی

منم اگه ترم تابستونم جور نشه ماشین میتونم کمک کنم

• Like 4
لینک به دیدگاه

رفقا برنامه هاتون و وظایفی که بر عهده گرفتید که توی تابستون اجرایی کنید رو بگید تا جاهایی که خالی میمونه رو براش یه فکری بکنیم

• Like 3
لینک به دیدگاه
خب اگه خودت میتونی زحمتش رو بکش

قرار نیست یکی تنهایی دانشاه را بندازه

سوال میشه جواب میدیم

آره ستی.شما فقط بشین یه برنامه درست بریز.بعد استارت بزن .همه با هم تاپیک ها رو پیش میبرم :w16::w16:

مرسی

زبان سمن

مدار ستی

مغناطیس + الک ممد مهدی

منم اگه ترم تابستونم جور نشه ماشین میتونم کمک کنم

رفقا برنامه هاتون و وظایفی که بر عهده گرفتید که توی تابستون اجرایی کنید رو بگید تا جاهایی که خالی میمونه رو براش یه فکری بکنیم

بچه ها اگه بشه همه تا هفته دیگه همه برنامه هاشون رو منابعی که از روش میخوان استفاده میکنن رو بگن و شنبه هفته اگه تونستسن زودتر هم که چه بهتر تاپیک ها تون رو استارت بزنین .یه کمم دیر شده به سلامتی:ws3:

منم برنامم فعلا اینان :

ترجمه مقالات تا جایی که بتونم

مجله شماره 3

تاپیک زبان تخصصی و رفع اشکال بچه ها

• Like 3
لینک به دیدگاه

من اولین کاری که قصد دارم انجام بدم ادامه آموزش متلب هست چون برا شماره های دیگه مجله ممکنه احتیاجمون بشه. فقط خواستم یه برنامه داشتم براش که دیگه دنبالش ول نشه ............

(matlab comming soon):ws3:

برای الکترونیک و مغناطیس هم باید قبلش خودم یه دوره ای باید بکنم بعد .فقط نمیدونم مغناطیس رو چطور میشه با تاپیک و نوشتاری کار کرد آخه بحث طوریه که من با چندتا از دوستانم به صورت حضوری فیس تو فیس درس میخوندیم توی تفهیم به طرف مقابل مشکل داشتیم...........

یه مشکل دیگه هم جزوه هامه که باید برسه دستم ...........

به نظر من هر دورو هم باهم شروع نکنم که اول بیاد دستم چقدر هر کدوم وقت میگیره که اگه دیدم توانایی پیش بردن دوتاشو ندارم وسط کار مبحث قطع نشه..............

برای منابع مفید هم باید از چند تا از دوستام که ارشدی هستن بپرسم .............

• Like 3
لینک به دیدگاه

من برای تالار مخابرات هم یه سری برنامه داشتم توی تابستون که فکر کنم فعلا باید بیخیال بشم چون فعلا حسابی وقتم پره ..........

میخواستم تمام تاپیک های مخابرات رو بشینم بخونم و یه ارزیابی علمی روی محتوای موضوعات داشته باشم و ترجیحا یه خلاصه از هر تاپیک رو جمع آوری کنم..............

• Like 3
لینک به دیدگاه
من برای تالار مخابرات هم یه سری برنامه داشتم توی تابستون که فکر کنم فعلا باید بیخیال بشم چون فعلا حسابی وقتم پره ..........

میخواستم تمام تاپیک های مخابرات رو بشینم بخونم و یه ارزیابی علمی روی محتوای موضوعات داشته باشم و ترجیحا یه خلاصه از هر تاپیک رو جمع آوری کنم..............

خلاصه خیلی خوب بود اگه میشد

اما به شدت وقت گیره و یه نفر رو میخواد حد اقل یک ماه تمام وقت ازاد داشته باشه که نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...