am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ خب باشه پنجشنبه ساعت 8:30؟؟؟؟؟؟؟ چن نفر موافقن؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ آخه من شنبه نيستم...:w127:ميگم امين بزار هر كس روزهايي رو كه ميتونه تو هفته بعد آن باشه اعلام كنه بعدش يه روز كه اشتراك همه باشه رو اعلام كن. خودم روزهايي رو كه هستم : پنجشنبه-يكشنبه-چهارشنبه (تمام وقت) باشه فقط زودتر باشه ممنونم یه سری عملیات ضرب العجلی داریم منم که هیچوقت زمان ارزش نداره واسم چون خودم ارزش ندارم 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۹ باشهفقط زودتر باشه ممنونم یه سری عملیات ضرب العجلی داریم منم که هیچوقت زمان ارزش نداره واسم چون خودم ارزش ندارم مرسي امين جون...من همون روزهايي كه اعلام كردم تمام وقت هستم. 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سلام امین جان خوبی؟ آقا میگفتم اگه بشه یه زیر تالاردر مورد لوازم خانگی در نظر بگیریم فک کنم اینو خودتم پیشنهاد داده بودی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ خوب منم با 5 شنبه شب موافقم . امبدورام آفا مهدی هم بتونه بیاد. تصویب شد بگید. 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سلام امین جان خوبی؟آقا میگفتم اگه بشه یه زیر تالاردر مورد لوازم خانگی در نظر بگیریم فک کنم اینو خودتم پیشنهاد داده بودی؟؟ من موافقممممم فقط نمیدونم درسته که زیر تالار باشه یا نه یه سری موارد هستن که باید بررسی بشن در مورد زیر تالارهای جدید آخه همین یدونه نیست دوتا دیگه هم فک کنم باشه حالا تو جلسه صحبت میکنیم خوب منم با 5 شنبه شب موافقم .امبدورام آفا مهدی هم بتونه بیاد. تصویب شد بگید. راستی بکس چارشنبه تعطیل رسمیه هااااااااا اگه مشکل دارین پنجشنبه میتونیم چارشنبه بزاریم:ws3: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ من با 4 شنبه هم مشکلی ندارم . من فقط با شنبه مشکل دارم و 5 شنبه صبح 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ سلام امین جان خوبی؟آقا میگفتم اگه بشه یه زیر تالاردر مورد لوازم خانگی در نظر بگیریم فک کنم اینو خودتم پیشنهاد داده بودی؟؟ یکی از کارهایی که قراره تو انجمن انجام بشه راه اندازی تالار صنعت و این حرفاس. فقط تو اسم بخش و تالاراش موندم یه تالارش رو میدونم که میشه صنعت خودرو این لوازم خانوادگی هم هست ولی نمیدونم با چه عنوانی اگر تالارهای دیگه ای هم به ذهنتون میرسه بگین. میخوایم اگه بشه بیشتر روی بخش صنعت تمرکز کنیم. اگه پیشنهادی واسه تالاراش داشتین بگین 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ یکی از کارهایی که قراره تو انجمن انجام بشه راه اندازی تالار صنعت و این حرفاس. فقط تو اسم بخش و تالاراش موندم یه تالارش رو میدونم که میشه صنعت خودرو این لوازم خانوادگی هم هست ولی نمیدونم با چه عنوانی اگر تالارهای دیگه ای هم به ذهنتون میرسه بگین. میخوایم اگه بشه بیشتر روی بخش صنعت تمرکز کنیم. اگه پیشنهادی واسه تالاراش داشتین بگین سلام. اگه تونستی با آقا مهدی تماس حاصل کن بگو اگه میشه یه روز که میتونه بیاد حرفامونو بزینم .مقسی:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ یکی از کارهایی که قراره تو انجمن انجام بشه راه اندازی تالار صنعت و این حرفاس. فقط تو اسم بخش و تالاراش موندم یه تالارش رو میدونم که میشه صنعت خودرو این لوازم خانوادگی هم هست ولی نمیدونم با چه عنوانی اگر تالارهای دیگه ای هم به ذهنتون میرسه بگین. میخوایم اگه بشه بیشتر روی بخش صنعت تمرکز کنیم. اگه پیشنهادی واسه تالاراش داشتین بگین اسم؟؟؟؟ تالار صنعت؟؟؟؟؟؟ خب فک کنم به اینا میگن موازی کاری دیگه مثلا بیوالکتریک مارو یادته؟؟؟ به گفته خود اوریون اینا بیشتر برقیه تا پزشکی مهندسی بعد ما گفتیم چون اونجا حداقل چن نفر هستن که متخصصترن بره اونجا الان فک کنم تو مکانیک هنوز بیومکانیکش هست اینم موازی کاریه بعدشم بخش لوازم خانگی اینا اگه منظور تولیدشه و اینا، که روشهای تولیدشون بیشتر انحصاریه و شرکتها بروزشون نمیدن (حتی در مورد همون خودرو که گفتی) پس دور این مرحله رو باید خط کشید اگه تعمیر و نگه داری باشه که بازم کار برقیاس و تو همین تالار رفع و رجوع میشه چنتا زیر تالار جدید داریم که باید راه بیفتن توی این جلسه بررسی میشه بهت خبر میدیم در مورد این حرفت هم بررسی میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ از مهدی پرسیدم، واسه جلسه نظرش 5شنبه ساعت 6:30 اینا بود. منظورم موازی کاری نیست. منظورم اینه که به صورت مجزا یه بخش کلی واسه صنعت (یا اسم دیگه) باشه نه تالار. که خودش شامل تالارهای مختلف باشه. مثلاً صنعت خودرو از تالار مکانیک جدا بشه و یه تالار مجزا تو اونجا بشه. صنایع نظامی و دفاعی بره تو اونجا. این لوازم خانوادگی که سامیار پیشنهادش رو داد یه تالار مجزا بشه تو اونجا. میشه دسترسیش رو به دوستان برقی داد. میخوایم اگه بشه به صورت جدا رو این قسمت متمرکز بشیم تو انجمن. که اینکار در آینده دور میتونه باعث ایجاد ارتباط با شرکت ها و صنایع مختلف بشه. 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ از مهدی پرسیدم، واسه جلسه نظرش 5شنبه ساعت 6:30 اینا بود. منظورم موازی کاری نیست. منظورم اینه که به صورت مجزا یه بخش کلی واسه صنعت (یا اسم دیگه) باشه نه تالار. که خودش شامل تالارهای مختلف باشه. مثلاً صنعت خودرو از تالار مکانیک جدا بشه و یه تالار مجزا تو اونجا بشه. صنایع نظامی و دفاعی بره تو اونجا. این لوازم خانوادگی که سامیار پیشنهادش رو داد یه تالار مجزا بشه تو اونجا. میشه دسترسیش رو به دوستان برقی داد. میخوایم اگه بشه به صورت جدا رو این قسمت متمرکز بشیم تو انجمن. که اینکار در آینده دور میتونه باعث ایجاد ارتباط با شرکت ها و صنایع مختلف بشه. خب اون ساعت بگو کاربرای ویژمون دوتاشون نمیتونن بیان این ممدمهدی کجاستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت خب اینجوری یه حرفی اگه قرار باشه بخش صنعت داشته باشیم میشه روش چونه زد اما ببین صنعت یه اسم قشنگه که وقتی واردش میشی میبینی یه حلقه خر تو خریه که نگووووووو وقتی ما مبانی تولید حتی یه لامپ رشته ای معمولی رو نمیتونیم از کارخونه ها بگیریم و روش فکر کنیم یعنی این حلقه تو همون مرحله اول که تولید باشه ناقص میمونه اگه کسی رو داری که بتونه تو بخش تولید کمک کنه در خدمتیم ماهم وگرنه تو بخش طراحی اینهمه مهندس بیکار داریم در جامعه مسئول پرورش علف در پیاده رو ها هستن 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ باشه بهش میگم. اما بگم کی؟ راستی اون از کافی نت اینا میادا. دیروقت اینا فکر کنم نتونه. البته نمیدونم، ساعتشو بگین بهش بگم. در مورد این بخش هم نمیشه که از اول اون آخرش رو شروع کرد مرحله تولید تو چشم انداز کار میشه. واسه همین گفتم تو آینده دور (چون واقع بینانه که ببینیم نزدیک نمیشه گفت) همکاری با شرکت ها و صنایع مختلف. شروعش رو میشه از اخبار و معرفی و طراحی ها و اینا شروع کرد. 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ باشه بهش میگم. اما بگم کی؟ راستی اون از کافی نت اینا میادا. دیروقت اینا فکر کنم نتونه. البته نمیدونم، ساعتشو بگین بهش بگم. در مورد این بخش هم نمیشه که از اول اون آخرش رو شروع کرد مرحله تولید تو چشم انداز کار میشه. واسه همین گفتم تو آینده دور (چون واقع بینانه که ببینیم نزدیک نمیشه گفت) همکاری با شرکت ها و صنایع مختلف. شروعش رو میشه از اخبار و معرفی و طراحی ها و اینا شروع کرد. خب این که دست ما نیس باووووو بکس گفتم زودتر از 8:30 سر کارن نمیتونن اممممم نگرفتی چی میگم ببین عملا هیچ طرح اولیه ای وجو نداره از دستگاههای امروزی هرچی هم هست با مهندسی معکوسه، که خودتم میدونی تا 50% هم کیفیت رو میاره پایین مثلا جاروبرقی خب الان تو میتونی نقشه های جاروبرقی سامسونگ رو مثلا پیدا کنی؟؟؟؟ نه عملا اونیم که بلده با همون مهندسی معکوس یاد گرفته همینم خوبه اما اینکه بخوایم با صنایع همکاری کنیم مثلا تو باید یکی رو تو صنام پیدا کنی (صنام همش مونتاژه دیگه ساخت نداره) که بتونه اینارو برامون تهیه کنه با اجازه اون شرکت چون همشون کپی رایت دارن و اینا یعنی بازم خودمون باید از صفر شروع کنیم مطمئن باش پارسه که جزوه هاش رو فقط در حد تایپ کردن و ویرایش براش زحمت کشیده اینجور میفته پی حق کپی رایت اون شرکتها خفنتر میرن دنبالش پ یه فکر اساسی باس براش کرد 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ یا یه جور دیگه بگم بالا پیچیده شد یه ایده ای بوده، بر اثر عواملی به طرح تبدیل شده، بر اثر فعالیتهایی به عمل رسیده و حالا این کالای تولیدی باعث ایجاد ایده های جدید میشن حالا یا ما از اول باید اختراع کنیم و ایده اولیه رو بدیم که فک نمیکنم همچین افرادی رو داشته باشیم شاید دو سه نفر کلا یا باید شرایط رو داشته باشیم که ایده ثانویه رو بدیم و ادامه ماجرا 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ گرفتم منظورتو. خب خیلی سخته. ولی حالت دوم شاید تو آینده بشه. یه چشم انداز میتونه باشه. 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ گرفتم منظورتو. خب خیلی سخته. ولی حالت دوم شاید تو آینده بشه. یه چشم انداز میتونه باشه. آره میتونه باشه اما شرایط داره من میگم الان یک حلقه از این صنعت رو ایجاد کنیم بعد با همکاری تالار صنایع راههای همکاری با شرکتها و کارخونجات و بقیه رو مشخص کنیم فک میکنم یه برنامه بلند باید براش ریخته بشه مثلا بهار 91 و اینا عملی بشه اگه تلاش زیادی داشته باشیم 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۸۹ اقا جان حالا که میتر مهدی نمیتونه باید دیر تر چون کافی نت ها میبندن همون ساعتی که میتونن بیان حالا منو امین که هتیم حرفامونو میزنیم بعد معه هم اگه تونستن بیان نتاایج رو ببینن نظر بدن. نمیشه که بذاریم نصفه شب بنده خدا نمیتونه بره کافی نت 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ اقا جان حالا که میتر مهدی نمیتونه باید دیر تر چون کافی نت ها میبندن همون ساعتی که میتونن بیان حالا منو امین که هتیم حرفامونو میزنیم بعد معه هم اگه تونستن بیان نتاایج رو ببینن نظر بدن. نمیشه که بذاریم نصفه شب بنده خدا نمیتونه بره کافی نت سمن فک کنم املارو میفتی توووووو 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۸۹ سمن فک کنم املارو میفتی توووووو خداییش فبوووووووووووووول دارم:ws28:خودمم نفهمیدم جی نوشتم:persiana__hahaha::persiana__hahaha::w127: ایشششششش بس که نتد مینویسم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده