am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هر سرزمینی یک شهر مردگان داره و اون تالار برقه برای نواندیشان!!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ هر سرزمینی یک شهر مردگان داره و اون تالار برقه برای نواندیشان!!! پیشته باباااااااا:banel_smiley_4::167: 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یعنی چی من نمیفهمم چه خبره وافعا ؟ این حرفا یعنی چی؟ معمولا آدم ها سعی میکنن هر چقد هم که ناراحت باشن تو جمعی که هستن انرژی مثبت بدن.روحیه بدن.حالا ماها خودمون داریم انگیزه میگیریم از خودمون .این چه وضعی دیگهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ یعنی چی من نمیفهمم چه خبره وافعا ؟این حرفا یعنی چی؟ معمولا آدم ها سعی میکنن هر چقد هم که ناراحت باشن تو جمعی که هستن انرژی مثبت بدن.روحیه بدن.حالا ماها خودمون داریم انگیزه میگیریم از خودمون .این چه وضعی دیگهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خو حالا چنا میزنی الان من انرژی مثبت از خودم در میکنم ..... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آخه یکی نیست بگه من دیگه چیکار کنم؟؟؟؟ بخدا خسته شدم دیگه انقدر اومدم فقط در و دیوارو نگاه کردم اینجا روزانه 300 نفر بازدید داره اما هیچکس هیچ نظری نداره هیچی و هیچی خب الکی میایم فقط ول میچرخیم دیگه 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ چه ربطی داره ؟ روز اولی که تو اومدی اصلا کلا هیچ کسسسسسسسسسسس نبود .حتی وقتی سر هم میزدسم مهمان هم کسی نبود . الان اینطوری نیست حداقل امار بازدید بالا رفته.3 تا کاربر داریم ار قبل بهتره . بعدشم اینجا یه محیط مجازی هست نمیتونی توقع داشته باشی که به اندازه ای که کار میکنی برداشت هم بکنی. اگهاینطور باشه تا حالا ادمین یا بقیه باید 100 بار در اینجا رو تخته میکردن دیگههههههههه. دههههههههه. ما ها اول اینکه میایم اینجا واس خودمون هست . مثلا مدریبت تو یه محیط مجازی به چه رد میخوره ؟به نطر من همین که الان ماها خداقل 5 نفریم که با هم دیگه تبادل اطلاعات میکنیم عالیه . دههههههههههههههههههههه تو هم خسته ای یه مدت استراحت کنی خوب میشه . :167:باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ من کاری به تخته شدن یا نشدن ندارم اما تالارای دیگه رو ببینین اینجا شاید از بقیه تالارها مدیر و کاربر ویژه داره اما مثلا بخش مخابرات رو نگاه میکردی الان آخرین پستش مال 8 روز پیش بود بقیه هم همینجور خب آدم دلسرد میشه دیگه مگه من چقدر از مخابرات یا گرایشای دیگه سر در میارم که همش آپ کنم بعدشم هرکی از راه میرسه میگه وظیفته نمیخوای خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ حرفت درسته امین .ولی ببین اولا نباید خودتو با تالار های دیگه مقایسه کنی . هر تالاری موقعیت خاص خودش رو داره . بعدشم الان جز چند تا تالار بقیه هم خیلی اکتیو نیستن . حرف من اینه که ماها کار خودمون رو بدون توجه به هیچ چیز دیگه ای انجام بدیم .الان ببین سامیار با این همه گرفتاری هر دفعه میاد مفید هست . آربو برزن کار اموزش هست و این وقت میگیره .خودت کار اموزش داری. محسن حالا یه چند وقتی درگیر شده. با این حال تو درست میگی .ولی نباید انگیزه رو از هم بگیریم . ما میایم اینجا همین که خودمون چند تا از اطلاعات هم استفاده میکنیم در خال حاضر کافیه . بعدشم الان موقع امتحاناست خوب یه کم اکثر فعالیت ها کم شده. وگرنه فبلش ما خیلی خوب پیش میرفتیم 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ اگه سرمون تو لاک خودمون باشه فقط هیچوقت پیشرفت نمیکنیم باید بقیه رو هم نگاه کنیم خودمون رو مقایسه کنیم تا پیشرفت کنیم گفتی سامیار سامیار هم یه مشکلی واسش پیش اومده و تا 40 روز نیست پیشمون مساله آموزش جداست هفته پیش انقدر اعصابم رو داغون کردن که آموزش رو نتونستم بزارم این هفته هم کامی خرابه و آموزش ندارم من نمیگم هیچکس مشکلی نداره اما مشکل اینه که خودمون برای خودمون احتارم قائل نیستیم مثال میزنم برات تاپیک کارشناسی، ارشد، دکترا چنتا از برقیا توش شرکت کردن؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ امین جان درست میگی باهات موافقم .. شما و سمن جان خیلی برای تالار زحمت میکشین ولی خوب به خاطر کم لطفی دوستان (از جمله خودم ) یه مقدار دلسرد شدی... شاید تالار ما نسبت به بعضی تالارها ضعیفه ولی خوب ببین مثلا تعداد مکانیکی های انجمن یا شهر سازها خیلی بیشتره تا برقیا .شاید برای همینه که یه خورده کم استقبال میشه . من سعی کردم بعضی از دوستانم رو تو دانشگاه بکشونم اینجا ولی نمیدونم چرا خیلیاشون نمیان بعضی ها هم که میان نهایتا دوتا پست میذارن بعد میرن دیگه پیداشون نمیشه . در مورد تالار مخابرات هم که گفتی عذر تقصیر کوتاهی ما کاربرای مخابرات بوده حق با توئه خیلی وقته که مطالب جدید کم توش گذاشته شده. سعی میکنم از این به بعد تالار مخابرات رو حداقل دو روز یه بار آپ کنم. من قصد داشتم یه آموزش و رفع اشکال هم برای درسایی چون مدار و الکترونیک بزارم ولی متاسفانه هرچی برنامه ریزی میکنم میبینم نمیرسم. امین جان دلسرد نشو . الان نسبت به چند ماه پیش مقایسه کن به یمن حضور شما و سمن جان خیلی تالار بهتر شده . امیدوارم از این هم بهتر بشه:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ امین جان درست میگی باهات موافقم .. شما و سمن جان خیلی برای تالار زحمت میکشین ولی خوب به خاطر کم لطفی دوستان (از جمله خودم ) یه مقدار دلسرد شدی... شاید تالار ما نسبت به بعضی تالارها ضعیفه ولی خوب ببین مثلا تعداد مکانیکی های انجمن یا شهر سازها خیلی بیشتره تا برقیا .شاید برای همینه که یه خورده کم استقبال میشه . من سعی کردم بعضی از دوستانم رو تو دانشگاه بکشونم اینجا ولی نمیدونم چرا خیلیاشون نمیان بعضی ها هم که میان نهایتا دوتا پست میذارن بعد میرن دیگه پیداشون نمیشه . در مورد تالار مخابرات هم که گفتی عذر تقصیر کوتاهی ما کاربرای مخابرات بوده حق با توئه خیلی وقته که مطالب جدید کم توش گذاشته شده. سعی میکنم از این به بعد تالار مخابرات رو حداقل دو روز یه بار آپ کنم. من قصد داشتم یه آموزش و رفع اشکال هم برای درسایی چون مدار و الکترونیک بزارم ولی متاسفانه هرچی برنامه ریزی میکنم میبینم نمیرسم. امین جان دلسرد نشو . الان نسبت به چند ماه پیش مقایسه کن به یمن حضور شما و سمن جان خیلی تالار بهتر شده . امیدوارم از این هم بهتر بشه:icon_gol: نه من منظورم اون چیزی نیست که فکر میکنی ما کاربر کمتر داریم؟؟؟؟؟؟ نزدیک یک پنجم کاربرای انجمن مهندسی برق میخونن ما 1500 تا کاربر بیشتر از مکانیک داریم کل کاربرای شهرسازی و عمران به یک سوم ما هم نمیرسه الان چندین کاربر برقی داریم که توی بخشای دیگه فعالن ولی به تالار سر نمیزنن نمونه بارز ایلیا که مشهورترینشون هم هست خب این در وهله اول تنبل بودن برقیا رو میرسونه دوم هم دلسردیشون رو نسبت به رشتشون من بازم از کاربرای ویژه تشکر میکنم اگه اونا نبودن عمرنات پتاسیم به اینجا میرسیدیم 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آره اینو راست میگی من خیلی از کاربرا رو دیدم که رشتشون برقه ولی تا حالا یه پست هم ازشون تو تالار برق ندیدم حتی تو گفتگوی دوستانه...... ولی این آمارهات خیلی جالب بودا جدی ما این همه کاربر برقی داریم:jawdrop: راستی امین جون من میانترمام تموم شد میگم هر وقت صلاح دونستی یه گفتگوی ویژه واسه ما بزار با موضوع آنتن....مووعش چطوره ؟ خوبه؟ 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ درسته خسلس ها برقی هستن .ولی نصف بیشترشون به رشتشون علاقه ای ندارن خوووو 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ میگم یه سوال داشتم این سفارتخانه های کهربا دقیقا کارشون چیه؟ چه نوع پست هایی باید توشون بذاریم؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ آره اینو راست میگی من خیلی از کاربرا رو دیدم که رشتشون برقه ولی تا حالا یه پست هم ازشون تو تالار برق ندیدم حتی تو گفتگوی دوستانه......ولی این آمارهات خیلی جالب بودا جدی ما این همه کاربر برقی داریم:jawdrop: راستی امین جون من میانترمام تموم شد میگم هر وقت صلاح دونستی یه گفتگوی ویژه واسه ما بزار با موضوع آنتن....مووعش چطوره ؟ خوبه؟ :flowerysmile::flowerysmile: اوهوم برقیا زیادن اما علاف نیستن مثه بقیه هی بیان نت خوبه هر موقع آمادگی داشتی بوگو بزنم باست میخوای همین امشب بزنم؟؟؟؟ درسته خسلس ها برقی هستن .ولی نصف بیشترشون به رشتشون علاقه ای ندارن خوووو :hanghead: میگم یه سوال داشتم این سفارتخانه های کهربا دقیقا کارشون چیه؟ چه نوع پست هایی باید توشون بذاریم؟ اونجا در وهله اول تاپیکهای که به کار رشته های دیگه میاد رو معرفی میکنیم که این بیشتر کار سمن بانوست اما اوجا مثل شعبه دفتر مدیریت هم میمونه کارهایی که برای همکار متقابل بین دو رشته میشه انجام داد رو هماهنگ میکنیم و اگه کاربرهای اون گرایش سوال برقی داشتن اونجا مطرحش میکنن و مام جواب میدیم 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ امین خان بیا توضیح بدهههههههههه همیشه وضایفتو بنداز گردن دیگرون ...... مگه تو مدیر روابط عمومی نیستی خوب خودت توضیح بده..... خجالت نمیکشی از زیر بار مسئولیت شانه خالی میکنی؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ چه میکنه سمن بانووووووووووووووو نه دیگه امشب نذار گفتگو ها به نطرم باشه برا بعد امتحانان بهتره .که همه بتونن شرکت کنن 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۸۹ :flowerysmile::flowerysmile:اوهوم برقیا زیادن اما علاف نیستن مثه بقیه هی بیان نت خوبه هر موقع آمادگی داشتی بوگو بزنم باست میخوای همین امشب بزنم؟؟؟؟ :hanghead: اونجا در وهله اول تاپیکهای که به کار رشته های دیگه میاد رو معرفی میکنیم که این بیشتر کار سمن بانوست اما اوجا مثل شعبه دفتر مدیریت هم میمونه کارهایی که برای همکار متقابل بین دو رشته میشه انجام داد رو هماهنگ میکنیم و اگه کاربرهای اون گرایش سوال برقی داشتن اونجا مطرحش میکنن و مام جواب میدیم آری همین امشب هم خوبه...... مرسی بابت توضیحات :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده