سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خب اینم نظریهولی لوازم الکتریکی یکی دوتا نیستن اگه یه تاپیک باشه باعث سردرگمی نیمیشه؟؟؟؟؟؟ خوب اینم نظریه. زیر تالار در سورتی که بهش برسیم و مفید باشه خوبه خوب . اگ زیر تالار بشه.برا هر وسیله یه تاپیک بزنیم دیگه اطلاعات جامع و کاملی رو در موردش بذاریم و بحث کنیم ا 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خوب اینم نظریه.زیر تالار در سورتی که بهش برسیم و مفید باشه خوبه خوب . اگ زیر تالار بشه.برا هر وسیله یه تاپیک بزنیم دیگه اطلاعات جامع و کاملی رو در موردش بذاریم و بحث کنیم ا خب الان امید 7-8 تا تاپیک زد براشون منم دیدم تو هیچ کدوم از فروما بهشون پرداخته نیمیشه گفتم ما بپردازیم که عقده ای نشن خب حالا عجله ای نیس بمونه تا جلسه بعد تاببینیم اوضاش چوطور میشه!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ امین جان این بروشورها رو چطورمیخاید مثلا توی مراکز علمی اطلاع رسانی بشه.. 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من یه نظری داشتم اونم اینه که این بروشورهارو هر کی خودش وظیفه چاپش رو در اختیار بگیره وبین دانشگاههای شهر خودش ومدیر گروه های رشته مهندسی برق دانشگاه اطلاع رسانی کنه،به نظرت عملیه؟؟ 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ امین جان این بروشورها رو چطورمیخاید مثلا توی مراکز علمی اطلاع رسانی بشه.. توی مراکز دانشگاهی که اول طبق سنن معمول میریم رو مخ طرف بعد یدونه ازین بروشورام میدیم دستش یا توی برد یونی میزنیم خرجش یه سوزن تهگرد کندن از یه اطلاعیه دیگش جاهای دیگه هم مثلا ادارات یا همین نیروگاه دوباره همون روش مخ زدن و دادن بروشور به کار آید مخ زدن هم شامل یه مقدار توضیحات راجع به فروم و مزایاشه (معایب رو بگیم بهتره اما مزایا رو باید توش کمی غلو کنیم) اینا اصول بازاریابی هستن 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ من یه نظری داشتم اونم اینه که این بروشورهارو هر کی خودش وظیفه چاپش رو در اختیار بگیره وبین دانشگاههای شهر خودش ومدیر گروه های رشته مهندسی برق دانشگاه اطلاع رسانی کنه،به نظرت عملیه؟؟ خوبه من همین کارو میکنم معمولا اون دفعه رفتم 20تا از روش زدم 15تاش رو بین رفخا پخش کردم 3تا به استادا دادم 2تا هم به مدیر گروه دادم 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ هرکدوم از بروها به نظرت خوبه اونو بگو منم این دفعه رفتم شهرستان میخام ازش چاپ کنم وتو دانشگاههای شهرمون پخش کنم... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ هرکدوم از بروها به نظرت خوبه اونو بگو منم این دفعه رفتم شهرستان میخام ازش چاپ کنم وتو دانشگاههای شهرمون پخش کنم... باشه مرسی جیگر والا اونی که تیره تره رو من بین استادا و بچه هایی که زیاد صمیمی نبودم پخش کردم چون ظاهرش رسمی تره اما اون روشنه رو بین همکلاسیا پخش کردم چون حتی توی لوگوش هم مفهوم برق هست 1 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ باشه مرسی جیگر والا اونی که تیره تره رو من بین استادا و بچه هایی که زیاد صمیمی نبودم پخش کردم چون ظاهرش رسمی تره اما اون روشنه رو بین همکلاسیا پخش کردم چون حتی توی لوگوش هم مفهوم برق هست 1 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها،خوبید؟ بچه ها ما که فعلا مطلب جدیدی تو تالار نمیزاریم نظرتون چیه که هر موضوعی رو جداگانه یه جاجمع کرده وبصورت pdf توتالاربزاریم ... 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها،خوبید؟بچه ها ما که فعلا مطلب جدیدی تو تالار نمیزاریم نظرتون چیه که هر موضوعی رو جداگانه یه جاجمع کرده وبصورت pdf توتالاربزاریم ... خوبه این کار من pdf کردنشون رو نمیدونم وقت کنیم یا نه اما تاپیکها رو به صورت مرجع در بیاریم خوبه خیلی هم خوبه 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۸۹ منم موافقم من میگم هر گروه از مطالب رو جمع آوریشو یکی بدست بگیره 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ از کارهایی که دوستان پیشنهاد کردن ممنونم بحث بروشور رو من کاملا تایید میکنم و اگه هزینه ای هم لازم داشتین بهم بگین. در مورد نظر samyar هم باید بگم خیلی خوبه به فکر من نرسیده بود . هرچند کار زمانبری هست ولی ارزش داره البته اگه هم بعضی مطالب سایتو که ارزش داره از هر موضوعی گلچین کنیم و برای شماره های بعدی مجله امادش کنیم خیلی خوب میشه تا تو شماره بعدی مجله نشون بدیم برق گل سرسبد رشته هاست 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب پس فهرست بندی موضوعات و به صورت pdf در آوردنشون رو کم کم شروع کنیم یه چیز دیگه بخش کنترل و مخابرات فعالیتشون خیلی کم شد از بخش کنترل زیاد توقع نمیره چون کاربر فعال نداره حتی اما مخابرات با داشتن سه تا کاربر ویژه نباید اینجوری باشه هاااااااااااا 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ خب پس فهرست بندی موضوعات و به صورت pdf در آوردنشون رو کم کم شروع کنیم یه چیز دیگه بخش کنترل و مخابرات فعالیتشون خیلی کم شد از بخش کنترل زیاد توقع نمیره چون کاربر فعال نداره حتی اما مخابرات با داشتن سه تا کاربر ویژه نباید اینجوری باشه هاااااااااااا امین جان پس بی زحمت شما یه دونه به عنوان نمونه کارکن که مام بتونیم از اون پیروی کنیم... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ امین جان پس بی زحمت شما یه دونه به عنوان نمونه کارکن که مام بتونیم از اون پیروی کنیم... اره منم موافقم 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا باشه الان که وخ ندارم میمونه واس آخر هفته 2 لینک به دیدگاه
samyar 3407 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ ای باباباشه الان که وخ ندارم میمونه واس آخر هفته برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ چه بلایی سر این تالار اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده