peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ به اعضای جدید تبریک میگم.متاسفانه مدتی من به دلیل مشغله های داخل و خارج سایت دیگه کمتر به این تالار میرسم اما از اینکه میبینم با اومدن اعضای جدید این بخش دوباره جون گرفته و ایده ها و نظرات مثبتی داده میشه خوشحالم. امیدوارم این فعالیت و این انرژی به جهت درست هدایت بشه و تالار برق با بیشترین کاربری که تو انجمن داره (متاسفانه اکثرا غیرفعال) به اون چیزی که واقعا استحقاقش رو داره برسه. در مورد صحبتهایی که شد این خیلی خوبه که بتونیم بچه ها رو به حرکت دربیاریم. اولین نفراتم باید خودمون باشیم. وقتی با انرژی بریم جلو کم کم بقیه هم با راهنمایی مناسب به این جمع ملحق میشن. انجام مسابقات مختلف و ایجاد گفتگوهای علمی شاد در کنار دعوت های تخصصی از متخصصان و نویسنده های وبسایتها و بلاگها خیلی میتونه کمک کنه . اپدیت به روز تالار و صفحه اصلی سایت از مهمترین نشانه های پویایی تالار هست و هرگز نباید فراموش بشه. مگه علم حدو مرزی داره که بگیم دیگه تا اینجا کافیه و نیازی بهش نیست. اینکه همیشه باید بروز باشیم خیلی اهمیت داره. البته باید با یک برنامه ریزی درست و تقسیم بندی کارها به نتیجه ای که میخوایم برسیم. من یک پیشنهادم برای گفتگو و بحث داشتم به اینصورت که هر دفعه مقاله ای رو انتخاب کنیم و در موردش صحبت کنیم. اول از نوع نوشتارش بعد منابعی که داره در مورد اطلاعاتی که ارائه کرده متضادهای اون مقاله و کلا تئوریش رو مورد بحث و بررسی قرار بدیم. در نهایت از حضور فعال همه دوستان تشکر می کنم و امیدوارم موفق باشن باسلام طرح نقدمقاله جیزخوبی به نظر میرسه میشه با مقالات ساده شروع کنیم اگه بشه مقالاتی انتخاب بشه که مشترک بین رشته ای باشه چیز جالبی میشه بزودی شرح وظایفی رو برای دوستان آماده ایم تا دوستان بهتر در جریان کارهایی که باید انجام بدن قرار بگیرن . الان ممکنه هنوز برخی دوستان سردرگم باشن . تا حالا هم اگه طول کشیده به خاطر کارهای مجلست که فعلا پیمان درگیرش هست چون تو همین چند روزه قراره شماره جدید روی سایت قرار بگیره پیمان فعلا تمام وقتش درگیره این موضوع هست .ولی به محض اینکه مجله آماده بشه شرح وظایف مشخص میشه و انتظار میره از اون به بعد دوستان برای شرکت در مباحث جدیت بیشتری داشته باشن ......... البته این به این معنی نیست که تا زمان آماده شدن مجله اینجا باید سوت و کور باشه .......... مرسی مهدی جان... منم ایشالا رودترمجله رو میرسونم ارزیابی کردنت تو حلقم میگه ارزیابی کن اول 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ باسلام چیه خب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 من منظراتم رو منتقل میکنم به مدیرت بخش اون اینجا میگه 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ اوهوم اهوم... خب طبق بررسی های سطحی که داشتم به یه سری نتایج رسیدم...ینی یه چندتا نظر دارم ...البته این چیزایی که میگم کامل نیست و شاید درست هم نباشه اما با نظرات شما دوستان باید تکمیل شه... اول از همه که تو قسمت تولید انرژی الکتریکی به نظر من بهتر یه زیر بخش مخصوص نیروگاه ها داشته باشیم...چون مطالب مخصوص نیروگاه ها به نظرم خیلی پخش و پلا شده...بهتره که همش یه جا جمع بشه...و همچنین تو زیر بخش نیروگاه باید نیروگاه ها رو تفکیک کنیم...ینی مطالب مربوط به نیروگاه آبی تو پوشه مربوط خودش باشه...مطالب مربوط به نیروگاه گازی تو پوشه مربوط به خودش باشه و... همونطور هم که گفتید یه سری مطالب باید انتقال داده بشه که با امید مشورت میکنم و انجامش میدم... یه نظر دیگه اینکه یه زیر بخش به اسم متفرقه یا گالری عکس یا یه چیز تو این مایه ها داشته باشیم به نظرتون خوب نیست؟...چون اینجوری صفحه اصلی قسمت قدرت رو میشه یه شکل و قیافه ای بهش داد... یه نظر دیگه اینکه یه تاپیک یا تو قسمت قدرت یا تو قسمت مسابقات به اسم معماهای الکتریکی بزنیم... فعلا همینا... 4 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ اوهوم اهوم... خب طبق بررسی های سطحی که داشتم به یه سری نتایج رسیدم...ینی یه چندتا نظر دارم ...البته این چیزایی که میگم کامل نیست و شاید درست هم نباشه اما با نظرات شما دوستان باید تکمیل شه... اول از همه که تو قسمت تولید انرژی الکتریکی به نظر من بهتر یه زیر بخش مخصوص نیروگاه ها داشته باشیم...چون مطالب مخصوص نیروگاه ها به نظرم خیلی پخش و پلا شده...بهتره که همش یه جا جمع بشه...و همچنین تو زیر بخش نیروگاه باید نیروگاه ها رو تفکیک کنیم...ینی مطالب مربوط به نیروگاه آبی تو پوشه مربوط خودش باشه...مطالب مربوط به نیروگاه گازی تو پوشه مربوط به خودش باشه و... همونطور هم که گفتید یه سری مطالب باید انتقال داده بشه که با امید مشورت میکنم و انجامش میدم... یه نظر دیگه اینکه یه زیر بخش به اسم متفرقه یا گالری عکس یا یه چیز تو این مایه ها داشته باشیم به نظرتون خوب نیست؟...چون اینجوری صفحه اصلی قسمت قدرت رو میشه یه شکل و قیافه ای بهش داد... یه نظر دیگه اینکه یه تاپیک یا تو قسمت قدرت یا تو قسمت مسابقات به اسم معماهای الکتریکی بزنیم... فعلا همینا... :w36: چرگر جان از همکاریت خیلی متشکرم ............... خوب در مورد زیر بخش هایی که گفتی اگه بتونی یه آماری بگیری که اگر چنین بخشی ایجاد بشه تقریبا چندتا تاپیک هست که فعلا قابلیت انتقال به اون زیر بخش رو داشته باشه. چون اگه یه زیر بخش ایجاد بشه و خالی بمونه یا مثلا با یکی دوتا تاپیک بخوایم یک زیربخش راه اندازی کنیم چهره جالبی برای تالار نداره . ولی اگر تعداد تاپیک ها اونقدر باشه که بشه به عنوان یک زیر بخش ارائش داد خیلی هم خوبه ....... با اون بخش گالری عکس که گفتی موافقم ولی فکر میکنم اگه توی بخش مسابقات و گفتگوهای برق یا کتابخانه باشه که عکس های بقیه ی گرایش ها هم اونجا قرار بگیره بهتره ............ معماهای الکتریکی که گفتی رو میتونی بیشتر در موردش توضیح بدی؟ این تاپیک چه روندی داره؟یعنی یک نفر یه سوال مطرح میکنه و بقیه سعی میکنن جوابش رو بدن؟ 4 لینک به دیدگاه
Sh.92 3961 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ يه پيشنهاد دارم اونم اين كه مسابقاتمون و با توجه به اموزش هايي كه ميذاريم برگذار كنيم ...مثلا اگه اموزش مطلب و كامل قرار داديم يه مسابقه با توجه به همون برگذار كنيم با پروژه هاي كوچيك .... 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ :w36:چرگر جان از همکاریت خیلی متشکرم ............... خوب در مورد زیر بخش هایی که گفتی اگه بتونی یه آماری بگیری که اگر چنین بخشی ایجاد بشه تقریبا چندتا تاپیک هست که فعلا قابلیت انتقال به اون زیر بخش رو داشته باشه. چون اگه یه زیر بخش ایجاد بشه و خالی بمونه یا مثلا با یکی دوتا تاپیک بخوایم یک زیربخش راه اندازی کنیم چهره جالبی برای تالار نداره . ولی اگر تعداد تاپیک ها اونقدر باشه که بشه به عنوان یک زیر بخش ارائش داد خیلی هم خوبه ....... با اون بخش گالری عکس که گفتی موافقم ولی فکر میکنم اگه توی بخش مسابقات و گفتگوهای برق یا کتابخانه باشه که عکس های بقیه ی گرایش ها هم اونجا قرار بگیره بهتره ............ معماهای الکتریکی که گفتی رو میتونی بیشتر در موردش توضیح بدی؟ این تاپیک چه روندی داره؟یعنی یک نفر یه سوال مطرح میکنه و بقیه سعی میکنن جوابش رو بدن؟ آماری که الان گرفتم یه چیز حدود 17 تا تاپیک که مطالبشون مربوط به نیروگاه میشه رو تو قسمت تولید انرژی الکتریکی پیدا کردم....که به جز این 17 تا تاپیک دو تا هم موضوع مهم وجود داره که میشه به زیر بخش نیروگاه انتقال داد... در مورد گالری عکس هم که بگم آره جاش تو اون قسمتی که گفتید باشه بهتره....بیشتر منظورم از قسمت متفرقه اینه که تاپیک های صفحه اصلی بخش قدرت رو که مربوط به هیچ کدوم از زیر بخشها نمیشه رو تو این قسمت جا بدیم...البته این کار لزومی نداره که انجام بشه ها فقط بیشتر برای نظم دهی گفتم... و اما در مورد معماهای الکتریکی:بیشتری جنبه آموزشی داره نه تفریحی...بعدش اینکه حتما نباید یه معما باشه بلکه در حد یه سواله و دوستان زحمت میکشن میان جواب میدن و در حین جواب دادنها گفتگو هم صورت بگیره (البته فک نکنم بیشتر از یه صفحه هر تاپیکش بیاد بالا،اما امیدوارم که دوستان همکاری کنن تا اینجوری نشه)...بعدش اینکه براش یه زیر بخش تعیین بشه و داخل این زیر بخش تاپیکهای معماها رو بزنیم....این تاپیکهارو فقط یه نفر استارترش میشه و هرکدوم از دوستان هم که خواستن سوالی مطرح کنن به صورت خصوصی متن سوال رو به استارتر ارسال کنن(بیشتر به خاطر داشتن نظم میگم که یه نفر استارترش باشه)....اسم معما رو هم واسه این گفتم که باعث جذب کاربر بشه،به نظرم کلمه معما به طور ناخوداگاه میتونه کاربرو بکشه طرف خودش... و در آخر هم بگم که بازم میدونم که نظراتی که دادم کامل نیست اما با نظرات شما دوستان امیدوارم که کامل تر بشه... فعلا همینا به ذهنم رسید... 2 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ آماری که الان گرفتم یه چیز حدود 17 تا تاپیک که مطالبشون مربوط به نیروگاه میشه رو تو قسمت تولید انرژی الکتریکی پیدا کردم....که به جز این 17 تا تاپیک دو تا هم موضوع مهم وجود داره که میشه به زیر بخش نیروگاه انتقال داد...در مورد گالری عکس هم که بگم آره جاش تو اون قسمتی که گفتید باشه بهتره....بیشتر منظورم از قسمت متفرقه اینه که تاپیک های صفحه اصلی بخش قدرت رو که مربوط به هیچ کدوم از زیر بخشها نمیشه رو تو این قسمت جا بدیم...البته این کار لزومی نداره که انجام بشه ها فقط بیشتر برای نظم دهی گفتم...و اما در مورد معماهای الکتریکی:بیشتری جنبه آموزشی داره نه تفریحی...بعدش اینکه حتما نباید یه معما باشه بلکه در حد یه سواله و دوستان زحمت میکشن میان جواب میدن و در حین جواب دادنها گفتگو هم صورت بگیره (البته فک نکنم بیشتر از یه صفحه هر تاپیکش بیاد بالا،اما امیدوارم که دوستان همکاری کنن تا اینجوری نشه)...بعدش اینکه براش یه زیر بخش تعیین بشه و داخل این زیر بخش تاپیکهای معماها رو بزنیم....این تاپیکهارو فقط یه نفر استارترش میشه و هرکدوم از دوستان هم که خواستن سوالی مطرح کنن به صورت خصوصی متن سوال رو به استارتر ارسال کنن(بیشتر به خاطر داشتن نظم میگم که یه نفر استارترش باشه)....اسم معما رو هم واسه این گفتم که باعث جذب کاربر بشه،به نظرم کلمه معما به طور ناخوداگاه میتونه کاربرو بکشه طرف خودش...و در آخر هم بگم که بازم میدونم که نظراتی که دادم کامل نیست اما با نظرات شما دوستان امیدوارم که کامل تر بشه...فعلا همینا به ذهنم رسید... باسلام...درموردبخش بندی که پیشنهاددادیگمان نکنم بااین بخشبندی تودرتوموافقت بشه......گالری عکسهای تخصصی برق پیشنهادبدی نیست منم موافقم وجاش توی همون بخش مسابقات وسرگرمی باشه بهتره...البته ایده دیگه ای هم دارم که اول بایدبامدیران ارشدمطرح کنمدرصورت تصویب تالارعکس زیربخش مخصوص عکسهای تخصصی هررشته روایجادکنه بهتره...معمای برقی هم که گفتی تاپیک حدس قطعه موجودهست که درادامه حدس مدارات الکترونیکیهم بهش اضافه شده...حالانمیدونم منظورت همین نوع معمابود؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ البته ایده دیگه ای هم دارم که اول بایدبامدیران ارشدمطرح کنمدرصورت تصویب تالارعکس زیربخش مخصوص عکسهای تخصصی هررشته روایجادکنه بهتره من با این موضوع موافق نیستم . اگر عکس های مربوط به هر رشته توی تالار خودش باشه بهتره . اگر توی تالار عکس باشه کاربرای برق کمتر اونجا سر میزنن و تاپیک متروک میشه . در ضمن وقتی یک کاربر عضو میشه برای آشنایی با تالار از تاپیک های داخل خود تالار کمک میگیره . و چنین تاپیکی هم چون میتونه توجه کاربر ها جلب کنه به نظر من داخل خود تالار باشه بهتره ............. 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ من با این موضوع موافق نیستم . اگر عکس های مربوط به هر رشته توی تالار خودش باشه بهتره . اگر توی تالار عکس باشه کاربرای برق کمتر اونجا سر میزنن و تاپیک متروک میشه . در ضمن وقتی یک کاربر عضو میشه برای آشنایی با تالار از تاپیک های داخل خود تالار کمک میگیره . و چنین تاپیکی هم چون میتونه توجه کاربر ها جلب کنه به نظر من داخل خود تالار باشه بهتره ............. 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۱ يه پيشنهاد دارم اونم اين كه مسابقاتمون و با توجه به اموزش هايي كه ميذاريم برگذار كنيم ...مثلا اگه اموزش مطلب و كامل قرار داديم يه مسابقه با توجه به همون برگذار كنيم با پروژه هاي كوچيك .... این چیزی که میگی خیلی خوبه . ما قبلا هم قصد داشتیم برای همون آموزش متلبی که من یه زمانی گذاشته بودم یه تاپیک حل تمرین و یک تاپیک آزمون بزاریم .فکر میکنم شبیه چیزی که گفتی میشد . ولی متاسفانه عملی نشد ....... حالا به نظر من لازم هم نیست آموزش کامل بشه بعد اون مسابقه ای که میگی رو بزاریم میتونیم به صورت فصل فصل یا بخش بخش چنین مسابقه ای بزاریم . اینطوری باعث میشه کاربرها رغبت بیشتری برای شرکت در فصل بعدی آموزش و دنبال کردن مطالب داشته باشن ......... 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۱ باسلام...درموردبخش بندی که پیشنهاددادیگمان نکنم بااین بخشبندی تودرتوموافقت بشه......گالری عکسهای تخصصی برق پیشنهادبدی نیست منم موافقم وجاش توی همون بخش مسابقات وسرگرمی باشه بهتره...البته ایده دیگه ای هم دارم که اول بایدبامدیران ارشدمطرح کنمدرصورت تصویب تالارعکس زیربخش مخصوص عکسهای تخصصی هررشته روایجادکنه بهتره...معمای برقی هم که گفتی تاپیک حدس قطعه موجودهست که درادامه حدس مدارات الکترونیکیهم بهش اضافه شده...حالانمیدونم منظورت همین نوع معمابود؟ روش آزمایش چنین است که برق سه فاز متعادل به سیم پیچ استاتور وصل شده و مقادیر مختلف جریان و توان مصرفی اندازه گیری می شود . روش اندازه گیری توان واته مصرفی ، روش معروف آروند یا دو واتمتری توسط دو واتمتر مجزا است . پس از اندازه گیری توانهای w1 و w2 و جریان مصرفی I مقاومت سیم پیچی از رابطه زیر قابل استنتاج است: W3ph = w1-w2 = 3RI2 سؤال اینجا است که چرا برای محاسبه توان مصرفی از واتمتر سه فاز و یا سه واتمتر تک فاز استفاده نمی نمایند و یا اگر قرار بر استفاده از وات متر مجزا است ، چرا با وجود تقارن مدار برای صرفه جویی از یک عدد وات متر جهت برآورد توان مصرفی یک فاز استفاده نمی شود؟ منظورم از معما سوالای این شکلیه....مثلا این سوال مربوط به ماشین میشه...میدونم که یه تاپیک به اسم سوال کن یاد بده،یاد بگیر هست ولی تو اونجا باید حتما اونی که سوال میپرسه پاسخشم بلد باشه ولی اینی که من میگم ممکنه طراح سوال جواب رو ندونه... 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سلنگ خوبین ؟ بچه ها این yasi121 هم داره علاقه به فعالیت نشون میده.زیر پست هاش تشکر بزنید.بکشونیدش تو بحث و پاتوق.بجث های پاتوق رو در انحصار 2 یا 3 نفر نکنید مثلا فقط امید و چرگرالبته نمیخوام نام ببرم ها 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سلنگخوبین ؟ بچه ها این yasi121 هم داره علاقه به فعالیت نشون میده.زیر پست هاش تشکر بزنید.بکشونیدش تو بحث و پاتوق.بجث های پاتوق رو در انحصار 2 یا 3 نفر نکنید مثلا فقط امید و چرگرالبته نمیخوام نام ببرم ها به خدا این یاسو من هر کاری میکنم نمیاد...نمیدونم روش نمیشه یا چیه...ولی چون قدرتیه خودم میکشونمش تو بحثا... 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید دوباره اومدم . بچه ها تازگی ها تاپیک تکراری خیلی میبینم . یه سری موارد رو مینویسم که زیاد هم نباشن بعد به کسایی که دارن تاپیک میزنن گوشزد بشه که :تکراری نباشه -منبع داشته باشه -برچسب داشته و از اینا دیگه . بعد اینا رو به هر کی که میبینیم داره تاپیک میزنه و فعالیت میکنه بگیم . 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ به خدا این یاسو من هر کاری میکنم نمیاد...نمیدونم روش نمیشه یا چیه...ولی چون قدرتیه خودم میکشونمش تو بحثا... خیلی هم بهش گیر نده البته . همینطوری خودش کم کم بیاد خوبه . فقط استقبال کنیم ازش خوبه .مثلا اگه تا آخر ماه امتیازش خوب بود بشه کاربر برتر و امتیازی گیره یا چیزای دیگه که دوستان موافق باشن .تشکر بزنیم و اینا . فقط تو که باهاش صمیمی هستی بگو تاپیک تکراری نزنه سرچ کنه قبلش و حتما منبع بذاره واسه تاپیکاش.چند تا برچسب هم بذارهمقسی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۱ سلنگخوبین ؟ بچه ها این yasi121 هم داره علاقه به فعالیت نشون میده.زیر پست هاش تشکر بزنید.بکشونیدش تو بحث و پاتوق.بجث های پاتوق رو در انحصار 2 یا 3 نفر نکنید مثلا فقط امید و چرگرالبته نمیخوام نام ببرم ها ما که اسپم ازتون نگرفتیم شما هم بیایین وسطططططططططططططططططططططططططط سفره ای پهن شده و.....:whistle: خیلی هم بهش گیر نده البته . همینطوری خودش کم کم بیاد خوبه . فقط استقبال کنیم ازش خوبه .مثلا اگه تا آخر ماه امتیازش خوب بود بشه کاربر برتر و امتیازی گیره یا چیزای دیگه که دوستان موافق باشن .تشکر بزنیم و اینا . فقط تو که باهاش صمیمی هستی بگو تاپیک تکراری نزنه سرچ کنه قبلش و حتما منبع بذاره واسه تاپیکاش.چند تا برچسب هم بذارهمقسی بچه گول میزنی من میگم بریم تو پروفایلش به عنوان تله مقره بچینیم تا تو تالار اون بیاد دونه دونه برداره رسید تالار بریزیم سرش 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ ببخشید دوباره اومدم . بچه ها تازگی ها تاپیک تکراری خیلی میبینم . یه سری موارد رو مینویسم که زیاد هم نباشن بعد به کسایی که دارن تاپیک میزنن گوشزد بشه که :تکراری نباشه -منبع داشته باشه -برچسب داشته و از اینا دیگه . بعد اینا رو به هر کی که میبینیم داره تاپیک میزنه و فعالیت میکنه بگیم . :banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4: اینجا باید اعضا بیان بگن ببخشید که نیومدم نه ببخشید که اومدم ......... بعدشم من باید بگم ممنون که بازم اومدی . همش بیا ....... لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ به خدا این یاسو من هر کاری میکنم نمیاد...نمیدونم روش نمیشه یا چیه...ولی چون قدرتیه خودم میکشونمش تو بحثا... مرسی که داری زحمت میکشی............. اگه بتونی بفهمی به چه مباحثی علاقه داره و دوست داره شرکت کنه خوب میشه . میتونیم چند تا تاپیک در اون مورد بزنیم تا علاقه مند بشه......... لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ امید جان من این چند وقت در جریان تاپیک حدس عکس نبودم میشه بهم بگی از بعد از آخرین امتیازا که دادیم کیا جواب دادن ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۱ سلام... نظرتون چیه یه تاپیک بزنم و توش به معرفی ابزار آلات برقی بپردازم؟همراه با عکساشون... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده