آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ تاپيك "مسابقه عكس 3" مسابقه عکس 3 و "کمک برای انتخاب ic رگلاتورکمک برای انتخاب ic رگلاتور حذف بشن تاپيك دومين مسابقه عكس برقيهادومين مسابقه عكس برقيها فقط در مورد مسابقه صحبت شده اما خبري از مسابقه نيست در مورد تاپیک های حذفی بخش مسابقات که از پیمان میخوام یه بررسی کنه و در صورت نیاز اقدام به حذف تاپیک ها بکنه ........ يه نكته هم در مورد صندلي داغها ، بهتر نيست تو يه بخش جدا دسته بندي بشن گذاشتن یک بخش برای صندلی داغ ها فکر نمیکنم لازم باشه آخه اینطوری تالار خیلی بخش بخش میشه . بعدشم اگه بخشی با عنوان صندلی داغ ایجاد بشه محتوای زیادی نداره . حالا در مورد گفتگوی هفته اگه چنین چیزی رو بخوایم مطرح کنیم فکر میکنم قابل بررسی تر باشه .......... در مورد تاپيك هر هفته يه سوال هم چون تعداد كاربرايي كه تو تالارمون فعاليت ميكنن كمه بايد يه فكر اساسي براش كرد در این مورد من فعلا چیزی به ذهنم نمیاد . در موردش فکر میکنم .......... اینا نظرات من بود دوستان میتونن با هر قسمتیش مخالفن عنوان کنند و دلایلشون رو بگن تا نتیجه بگیریم ...... (اینو میگم تا روند بحث هایی که اینجا میشه دستتون بیاد مخالف ها و موافق ها نظراتشون رو میگن و در آخر تصمیم گیری و اجرا میشه ) 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ بچه ها کهربا هم به عنوان مسئول مجله از امروز به اعضای کارگروه اضافه میشه ............. ورودش رو خوش آمد میگم و منتظر نظرات و پیشنهاداتش هستیم ........ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ در مورد تاپیک های حذفی بخش مسابقات که از پیمان میخوام یه بررسی کنه و در صورت نیاز اقدام به حذف تاپیک ها بکنه ........ گذاشتن یک بخش برای صندلی داغ ها فکر نمیکنم لازم باشه آخه اینطوری تالار خیلی بخش بخش میشه . بعدشم اگه بخشی با عنوان صندلی داغ ایجاد بشه محتوای زیادی نداره . حالا در مورد گفتگوی هفته اگه چنین چیزی رو بخوایم مطرح کنیم فکر میکنم قابل بررسی تر باشه .......... در این مورد من فعلا چیزی به ذهنم نمیاد . در موردش فکر میکنم .......... اینا نظرات من بود دوستان میتونن با هر قسمتیش مخالفن عنوان کنند و دلایلشون رو بگن تا نتیجه بگیریم ...... (اینو میگم تا روند بحث هایی که اینجا میشه دستتون بیاد مخالف ها و موافق ها نظراتشون رو میگن و در آخر تصمیم گیری و اجرا میشه ) اریو جان میدونی به نظرم جریان الان ما مثل این هستش که طرف یه دونه دکمه میبره میگگه برا این کت بدوز به نظرم من قبل هر گونه پیشنهاددددد اول ظرفیت ها رو شناسایی کنید ببنید الان اعضا کیا هستن همه رو بکشید پاتوق برق بگید چرا سر نمیزنیدددد دلایلشون بشنویدددددد بعد بیایم تصمیم گیری کنیم اسم سکرت هم یادم رفته بود کسی نفر دیگه ای یادش میاددددددددددددددد 3 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اریو جان میدونی به نظرم جریان الان ما مثل این هستش که طرف یه دونه دکمه میبره میگگه برا این کت بدوز به نظرم من قبل هر گونه پیشنهاددددد اول ظرفیت ها رو شناسایی کنید ببنید الان اعضا کیا هستن همه رو بکشید پاتوق برق بگید چرا سر نمیزنیدددد دلایلشون بشنویدددددد بعد بیایم تصمیم گیری کنیم اسم سکرت هم یادم رفته بود کسی نفر دیگه ای یادش میاددددددددددددددد جایی خوندم "به جای لعنت فرستادن به تاریکی ،شمعی بیافروز" ما با همین ظرفیت هم میتونیم تالار رو راه بندازیم وقتی تالار فعالیت خودش رو شروع کرد خود به خود کاربران جذب فعالیت های تالار شده و به این پتانسیل اضافه میشن ما همین الان هم خیلی پتانسیل بالایی داریم حتی بیشتر از تالارهای دیگه منتهی نمیخوایم به خودباوری لازم برای شروع کار برسیم ما در قسمت قدرت چرگر و خود تو رو داریم دربخش الکترونیک سمندون و شادی و رقص آتش در بخش مخابرات مهدی آریوبرزن در بخش کنترل مهدی عارف و این کاربر جدید هست گمانم اسمش امیر بود بقیه بچه ها هم هستند که الان حضور ذهن ندارم میبینی که پتانسیل لازم وجود داره فقط مسئله نبود انگیزه و یک مدیریت خوب هست برای به کار گرفتن این پتانسیل با تغییراتی که در سیستم مدیریتی تالار انجام شده و خواهخد شد خیلی امیدوارم تا سه ماه آینده برترین تالار ما باشیم فقط کمی هماهنگی و همکاری گروهی لازم داریم که ایشالا به مرور حاصل میشه باتهیه لیست و نامه و ... تالار راه نمیافته اگه هریکی از بچه ها تالار تخصصی خودش رو آپ نگه داره و بهش رسیدگی کنه نقاط ضعف و قوتش رو به مدیران برقی بگه مطمئن باشید به روزترین و بهترین تالار خواهیم بود سکرت درگیر پروژه های کاری هست ونمیتونه فعلا بیاد نت من سعی میکنم همونطور که گفتم حداقل توی یکی دوماه آینده ، اگه زنده بودم،حداقل دوساعت حضور داشته باشم یه نکته: عزیزانی که بهشون مسئولیتی محول شده لطفا نظراتشون رو اینجا بگن و حتما در این صحبتها شرکت کنند چون همین جضور در ارتقا یا تنزل مسئولیتهاشون موثر هست 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ اریو جان میدونی به نظرم جریان الان ما مثل این هستش که طرف یه دونه دکمه میبره میگگه برا این کت بدوز به نظرم من قبل هر گونه پیشنهاددددد اول ظرفیت ها رو شناسایی کنید ببنید الان اعضا کیا هستن همه رو بکشید پاتوق برق بگید چرا سر نمیزنیدددد دلایلشون بشنویدددددد بعد بیایم تصمیم گیری کنیم اسم سکرت هم یادم رفته بود کسی نفر دیگه ای یادش میاددددددددددددددد salamis yass121 این دو نفرم هستن... نظرامم میام میگم... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ جایی خوندم "به جای لعنت فرستادن به تاریکی ،شمعی بیافروز" من و چرگر که تو بخش قدرت همکاری خوبی با هم داریم من کلا حال تاپیک ندارم مطالبی که گیر میارم میدم چرگر اون میزنه یه سری به مشاهده مکالمات بزنی میبینی اما به نظر من الان تالار نیاز به تاپیک جدید و این چیزا نداره نیاز به این داره که بشینیم پا صحبت کاربرا و بگیم چه مشکلی دارید که نمیاییید شما که روزی n ساعت انجمنی چرا به تالار سر نمیزنی 3 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ من خودم سعی میکنم تو بخش مجله کمک کنم...یعنی هر فرصتی که گیر بیارم شروع میکنم مقالاتی که قرار برای مجله بفرستمو تایپ میکنم...از پیمان عزیز هم بابت بد قولی معذرت میخوام،حقیقتش سرم یه مقدار شلوغ بوده... دوم اینکه منم با نظر امید جون موافقم زدن تاپیک خیلی نمیتونه کمک کنه...اول از همه که مرتب کردن بخش ها خیلی مهمه...و همچنین به نظر من زدن تاپیکهایی که توش بحث بشه هم خیلی خوبه... دوباره اگه چیزی به ذهنم رسید میام میگم... 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ من و چرگر که تو بخش قدرت همکاری خوبی با هم داریم من کلا حال تاپیک ندارم مطالبی که گیر میارم میدم چرگر اون میزنه یه سری به مشاهده مکالمات بزنی میبینی اما به نظر من الان تالار نیاز به تاپیک جدید و این چیزا نداره نیاز به این داره که بشینیم پا صحبت کاربرا و بگیم چه مشکلی دارید که نمیاییید شما که روزی n ساعت انجمنی چرا به تالار سر نمیزنی امیدجان دوساعت تایپ کردم فقط همین یه جمله رو خوندی؟ دلیلش رو گفتم نبود انگیزه و یک مدیریت من گفتم تاپیک بزنی؟همون سوال و جوابهای تخصصی ، شرکت در مسابقات و صندلی داغها و پاتوق ،تشویق کاربران جدید برای فعالیت، ارسال مطلب واسه مجله و روزنامه دیواری و ....همه و همه فعالیت محسوب میشه که به نظر من فعالیت بیشتری هست تا زدن صرفا تاپیکهای کپی .... مهم اینه کسی بخواد کاری بکنه شکلش مهم نیست 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ امیدجان دوساعت تایپ کردم فقط همین یه جمله رو خوندی؟ دلیلش رو گفتم من گفتم تاپیک بزنی؟همون سوال و جوابهای تخصصی ، شرکت در مسابقات و صندلی داغها و پاتوق ،تشویق کاربران جدید برای فعالیت، ارسال مطلب واسه مجله و روزنامه دیواری و ....همه و همه فعالیت محسوب میشه که به نظر من فعالیت بیشتری هست تا زدن صرفا تاپیکهای کپی .... مهم اینه کسی بخواد کاری بکنه شکلش مهم نیست ارععععع همون یه خطش خوشگل بود اخه خب الان فکر کنم تننها کسی که تو تالار جواب گو سوالات کاربر ها و بحث ها و تاپیک ها باشه من هستم م بعضی وقتا هم چرگر هم میاد وسط به نظرت چرا بقیه هیچ وقت مشارکت نمیکنند؟؟ من هم زیاد نه تجربه دارم نه سواد مثلا همین سمندون یا کهربا اسم میبرم چون خودشون دسترسی به اینجا دارن ماشین 1 و 2 که خوندن خیلی از این سوال ها رو میشه با همون درس ماشین 1 و 2 جواب داد ا 4 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ ارععععع همون یه خطش خوشگل بود اخه خب الان فکر کنم تننها کسی که تو تالار جواب گو سوالات کاربر ها و بحث ها و تاپیک ها باشه من هستم م بعضی وقتا هم چرگر هم میاد وسط به نظرت چرا بقیه هیچ وقت مشارکت نمیکنند؟؟ من هم زیاد نه تجربه دارم نه سواد مثلا همین سمندون یا کهربا اسم میبرم چون خودشون دسترسی به اینجا دارن ماشین 1 و 2 که خوندن خیلی از این سوال ها رو میشه با همون درس ماشین 1 و 2 جواب داد ا رسما قهوه ای مون کردی فعلا مشغله کاری بسیاری از ما (مدیران تالار) اجازه نمیده بیشتر از این حضور داشته باشیم و اینکه دنبال وردست و جایگزین هستیم به خاطر اینه که ما هم کم کم دیگه باید به فعالیت نتی خودمون خاتمه بدیم اما چون تالار میراثی هست که با زحمت فراوان بچه های قدیمی تالار به ما رسیده خیلی حیفه یه دفه فعالیتش بخوابه من ساعت 5 صبح باید برم سرکار تا میام برسم خونه 7 یا 8 شب هست اونقدر خسته و کوفته هم هستک که این میزان فعالیت هم خیلی خوبه اسه کسی مثل من با این ساعت و نوع کار ... نمیخوام تبرئه کنم خودم رو اما من باهمین زمان محدود نگذاشتم روزنامه دیواری بخوابه (به جز یکماهی که مصادف شده بود با تاریخ ازدواج من)مجله خانواده رو رسوندم وحالا هم روی مجله برق کار میکنم بیشتر فعالیت من حول محور روزنامه دیواری و مجله میچرخه اما با برنامه ریزی که کردم انشاالله بیشتر فعالیت تخصصی میکنم خلاصه بگم اون کسانی که باید فعالیت منو ببینند میبینند سمندون که از جمع مدیران رفته بیرون و دسترسی هاش رو حساب تجربه و پیشکسوتیش تو تالار هست که اگه همین پیشکسوتهای تالار نبودند تاحالا فاتحه این تالار رو باید میخوندیم یکی مثل خود تو سر مسئله ای که نمیدونم چی بود یکدفعه دیگه هیچ فعالیت تخصصی نکردی حتی مطلبی هم برای روزنامه دیواری و مجله ارسال نکردی اگه یه نگاه به مطالب تالار برق بندازی میبینی که بیشتر همین سمن بوده که تالار و صفحه اصلی رو آپ نگه داشته ... کهربا هم که به تازگی به جمع ما اضافه شده و کمک دست من تو تهیه مجله و روزنامه دیواری هست و زیاد جزئ وظایفش آپ کردن و پاسخگویی به کاربران نیست به زودی شرح وظایف تک تک اعضای ویژه رو به صورت خصوصی بهشون ابلاغ میکنم تا اینگونه ابهامات وجود نداشته باشه امیدوارم با کمک هم تالار رو بسازیم الان وقت استنطاق و کی بود کی بود من نبودم نیست 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۱ رسما قهوه ای مون کردی فعلا مشغله کاری بسیاری از ما (مدیران تالار) اجازه نمیده بیشتر از این حضور داشته باشیم و اینکه دنبال وردست و جایگزین هستیم به خاطر اینه که ما هم کم کم دیگه باید به فعالیت نتی خودمون خاتمه بدیم اما چون تالار میراثی هست که با زحمت فراوان بچه های قدیمی تالار به ما رسیده خیلی حیفه یه دفه فعالیتش بخوابه من ساعت 5 صبح باید برم سرکار تا میام برسم خونه 7 یا 8 شب هست اونقدر خسته و کوفته هم هستک که این میزان فعالیت هم خیلی خوبه اسه کسی مثل من با این ساعت و نوع کار ... نمیخوام تبرئه کنم خودم رو اما من باهمین زمان محدود نگذاشتم روزنامه دیواری بخوابه (به جز یکماهی که مصادف شده بود با تاریخ ازدواج من)مجله خانواده رو رسوندم وحالا هم روی مجله برق کار میکنم بیشتر فعالیت من حول محور روزنامه دیواری و مجله میچرخه اما با برنامه ریزی که کردم انشاالله بیشتر فعالیت تخصصی میکنم خلاصه بگم اون کسانی که باید فعالیت منو ببینند میبینند سمندون که از جمع مدیران رفته بیرون و دسترسی هاش رو حساب تجربه و پیشکسوتیش تو تالار هست که اگه همین پیشکسوتهای تالار نبودند تاحالا فاتحه این تالار رو باید میخوندیم یکی مثل خود تو سر مسئله ای که نمیدونم چی بود یکدفعه دیگه هیچ فعالیت تخصصی نکردی حتی مطلبی هم برای روزنامه دیواری و مجله ارسال نکردی اگه یه نگاه به مطالب تالار برق بندازی میبینی که بیشتر همین سمن بوده که تالار و صفحه اصلی رو آپ نگه داشته ... کهربا هم که به تازگی به جمع ما اضافه شده و کمک دست من تو تهیه مجله و روزنامه دیواری هست و زیاد جزئ وظایفش آپ کردن و پاسخگویی به کاربران نیست به زودی شرح وظایف تک تک اعضای ویژه رو به صورت خصوصی بهشون ابلاغ میکنم تا اینگونه ابهامات وجود نداشته باشه امیدوارم با کمک هم تالار رو بسازیم الان وقت استنطاق و کی بود کی بود من نبودم نیست اوه اوه قاطی میکنه خشن حرف میزنه اینجا خانواده رد میشه ه من بحثم سر تو نیست سر این هم نیست که فعالیت های سمن رو نادیده بگیرم اگر یه سری به صفحه اصلی انجمن بزنیم زحمات سمندون اونجا کاملا مشهوده اما اگرر فعالیتش تو بحث های عمومی و تاپیک هایی که جنبه سرگرمی و علمی داره مطمئنا تالار جون تازه میگیره تو همون تاپیک سوال کن جواب بده و بپرس چقد از بقیه گرایش ها دعوت کردیم اقا جون من مرگ من بیاین و شما یه سوال طرح کنید هر چی هم کری خوندیم که شاید یکی بیاد وسط نیومد که نیومد من موندم و چرگر که همش زدیم تو سر و کله ه م دو نفره حالا گذشته ها گذشته انشاللله در اینده همه دوستان کمک بکننند یه لیوان اب خنک بدم بهت 4 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ به اعضای جدید تبریک میگم.متاسفانه مدتی من به دلیل مشغله های داخل و خارج سایت دیگه کمتر به این تالار میرسم اما از اینکه میبینم با اومدن اعضای جدید این بخش دوباره جون گرفته و ایده ها و نظرات مثبتی داده میشه خوشحالم. امیدوارم این فعالیت و این انرژی به جهت درست هدایت بشه و تالار برق با بیشترین کاربری که تو انجمن داره (متاسفانه اکثرا غیرفعال) به اون چیزی که واقعا استحقاقش رو داره برسه. در مورد صحبتهایی که شد این خیلی خوبه که بتونیم بچه ها رو به حرکت دربیاریم. اولین نفراتم باید خودمون باشیم. وقتی با انرژی بریم جلو کم کم بقیه هم با راهنمایی مناسب به این جمع ملحق میشن. انجام مسابقات مختلف و ایجاد گفتگوهای علمی شاد در کنار دعوت های تخصصی از متخصصان و نویسنده های وبسایتها و بلاگها خیلی میتونه کمک کنه . اپدیت به روز تالار و صفحه اصلی سایت از مهمترین نشانه های پویایی تالار هست و هرگز نباید فراموش بشه. مگه علم حدو مرزی داره که بگیم دیگه تا اینجا کافیه و نیازی بهش نیست. اینکه همیشه باید بروز باشیم خیلی اهمیت داره. البته باید با یک برنامه ریزی درست و تقسیم بندی کارها به نتیجه ای که میخوایم برسیم. من یک پیشنهادم برای گفتگو و بحث داشتم به اینصورت که هر دفعه مقاله ای رو انتخاب کنیم و در موردش صحبت کنیم. اول از نوع نوشتارش بعد منابعی که داره در مورد اطلاعاتی که ارائه کرده متضادهای اون مقاله و کلا تئوریش رو مورد بحث و بررسی قرار بدیم. در نهایت از حضور فعال همه دوستان تشکر می کنم و امیدوارم موفق باشن 5 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ خوب حالا که دیگه همه حرفامون رو زدیم یه صلوات ختم کنن دوستان بریم سر اصل مطلب ............ خوب امیدجان تقریبا گرفتم چب میخوای بگی. میگی کاربرای مستعد رو شناسایی کنیم و ازشون بخوایم فعالیت کنند .......... چیزی که میگی ظاهرا خوبه ولی تجربه ثابت کرده عملی نمیشه ..... اینکار باید با یک سیاست حساب شده باشه . باید اونایی از ما که روابط عمومی بهتر دارن شروع کنن و سعی کنن با این کاربرا صمیمی بشن . البته اگه همگی هم اینکار رو بکنیم بهتر میشه . وقتی کاربر صمیمی شد برای بودن با دوستانش هم که شده میاد تو تالار و فعالیت میکنه . اگه همینطوری بیارمشون مثلا تو پاتوق بگیم مشکلتون چیه درست مشکل رو نمیگن . یعنی نمیدونن که بگن . نهایتا به یه سری انتقاد و پیشنهاد کلیشه ای و تکراری ختم میشه و کسی مسئولیتی نمیپذیره . ولی اگر با دوستی صمیمیت تالار رو بپذیرن موندگار ترن . قبول داری؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ به اعضای جدید تبریک میگم.متاسفانه مدتی من به دلیل مشغله های داخل و خارج سایت دیگه کمتر به این تالار میرسم اما از اینکه میبینم با اومدن اعضای جدید این بخش دوباره جون گرفته و ایده ها و نظرات مثبتی داده میشه خوشحالم. امیدوارم این فعالیت و این انرژی به جهت درست هدایت بشه و تالار برق با بیشترین کاربری که تو انجمن داره (متاسفانه اکثرا غیرفعال) به اون چیزی که واقعا استحقاقش رو داره برسه. در مورد صحبتهایی که شد این خیلی خوبه که بتونیم بچه ها رو به حرکت دربیاریم. اولین نفراتم باید خودمون باشیم. وقتی با انرژی بریم جلو کم کم بقیه هم با راهنمایی مناسب به این جمع ملحق میشن. انجام مسابقات مختلف و ایجاد گفتگوهای علمی شاد در کنار دعوت های تخصصی از متخصصان و نویسنده های وبسایتها و بلاگها خیلی میتونه کمک کنه . اپدیت به روز تالار و صفحه اصلی سایت از مهمترین نشانه های پویایی تالار هست و هرگز نباید فراموش بشه. مگه علم حدو مرزی داره که بگیم دیگه تا اینجا کافیه و نیازی بهش نیست. اینکه همیشه باید بروز باشیم خیلی اهمیت داره. البته باید با یک برنامه ریزی درست و تقسیم بندی کارها به نتیجه ای که میخوایم برسیم. من یک پیشنهادم برای گفتگو و بحث داشتم به اینصورت که هر دفعه مقاله ای رو انتخاب کنیم و در موردش صحبت کنیم. اول از نوع نوشتارش بعد منابعی که داره در مورد اطلاعاتی که ارائه کرده متضادهای اون مقاله و کلا تئوریش رو مورد بحث و بررسی قرار بدیم. در نهایت از حضور فعال همه دوستان تشکر می کنم و امیدوارم موفق باشن سلام مهندس تشکر میکنم بابت لطف و توجه شما که همیشه شامل حال این تالار و اعضاش بوده ........... من هم امیدوارم با ورود اعضای جدید به کارگروه و مشارکت هرچه بیشتر دوستان بتونیم از تمام پتانسیل موجود در تالار استفاده کنیم و بزودی شاهد پیشرفت تالار باشیم ............. صفحه ی اصلی سایت همونطور که در جریان هستید پیش از این زحمتش رو سمندون عزیز میکشید و با رفتن ایشون از این پس بنده سعی میکنم توجهم رو به این موضوع بیشتر کنم و این وظیفه رو به عهده بگیرم ............ در مورد طرحی که در مورد بحث روی مقالات دادید طرح خوبیه . من خودم به این جور مباحث که یک مطلب علمی رو به صورت بحث و گفتگو پیش ببریم خیلی علاقه مند هستم و معتقدم که اینکار باعث افزایش روحیه هکاری و کار تیمی میشه . حتما در این مورد با اعضا صحبت میکنیم و یه طرح اجرایی خوب آماده میکنیم .... اتفاقا دیشب با یکی از کاربرها به اسم رقص آتش صحبت میکردم . دیدم به آموزش ها علاقه مند شده و میگفت اگه بشه آموزضش رو به صورت مباحثه و حل تمرین پیش ببریم خیلی خوب میشه . حالا باهاش صحبت کردم که اگه آموزشی مد نظرش هست که بشه به صورت مباحثه ای انجام بشه هماهنگ بشه تا ترتیبشو بدیم .......... 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بقیه دوستان کجان نظری حرفی بحثی کلامی چیزی 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بزودی شرح وظایفی رو برای دوستان آماده ایم تا دوستان بهتر در جریان کارهایی که باید انجام بدن قرار بگیرن . الان ممکنه هنوز برخی دوستان سردرگم باشن . تا حالا هم اگه طول کشیده به خاطر کارهای مجلست که فعلا پیمان درگیرش هست چون تو همین چند روزه قراره شماره جدید روی سایت قرار بگیره پیمان فعلا تمام وقتش درگیره این موضوع هست .ولی به محض اینکه مجله آماده بشه شرح وظایف مشخص میشه و انتظار میره از اون به بعد دوستان برای شرکت در مباحث جدیت بیشتری داشته باشن ......... البته این به این معنی نیست که تا زمان آماده شدن مجله اینجا باید سوت و کور باشه .......... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ بزودی شرح وظایفی رو برای دوستان آماده ایم تا دوستان بهتر در جریان کارهایی که باید انجام بدن قرار بگیرن . الان ممکنه هنوز برخی دوستان سردرگم باشن . تا حالا هم اگه طول کشیده به خاطر کارهای مجلست که فعلا پیمان درگیرش هست چون تو همین چند روزه قراره شماره جدید روی سایت قرار بگیره پیمان فعلا تمام وقتش درگیره این موضوع هست .ولی به محض اینکه مجله آماده بشه شرح وظایف مشخص میشه و انتظار میره از اون به بعد دوستان برای شرکت در مباحث جدیت بیشتری داشته باشن ......... البته این به این معنی نیست که تا زمان آماده شدن مجله اینجا باید سوت و کور باشه .......... برا از سوت و کور در اومدن میتونن یه سر به پروفایل من بزنن بقیه دوستانی که دست رسی دارن نظری ندارن بگن حرفی نظری بحثی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ خوب چرگر جان وضع تالار قدرت رو چطور ارزیابی میکنی؟؟؟ به نظرت تعداد تاپیک های صفحه اصلی بخش قدرت زیاد نیست؟ نمیشه یه سری از این تاپیک ها توی زیربخش ها جا بگیرن؟ اگه فکر میکنی بهتره زیر بخشی اضافه بشه با امید یه مشورتی بکنید و نتیجه رو بهم بگید تا بررسی کنم ............ راستی یه نکته دیگه .لطفا تاپیک های خوب بخش قدرت رو برام گلچین کن تا بزارمش روی صفحه اصلی سایت؟حالا فعلا یکی دوتا هم بدی صفحه اصلی فعلا آپدیت بشه هم خوبه بقیه رو بعد به مرور زمان بگو ........ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ خوب چرگر جان وضع تالار قدرت رو چطور ارزیابی میکنی؟؟؟ به نظرت تعداد تاپیک های صفحه اصلی بخش قدرت زیاد نیست؟ نمیشه یه سری از این تاپیک ها توی زیربخش ها جا بگیرن؟ اگه فکر میکنی بهتره زیر بخشی اضافه بشه با امید یه مشورتی بکنید و نتیجه رو بهم بگید تا بررسی کنم ............ راستی یه نکته دیگه .لطفا تاپیک های خوب بخش قدرت رو برام گلچین کن تا بزارمش روی صفحه اصلی سایت؟حالا فعلا یکی دوتا هم بدی صفحه اصلی فعلا آپدیت بشه هم خوبه بقیه رو بعد به مرور زمان بگو ........ کار که زیاد میشه انجام داد... چشم با امید جون سعی میکنم مرتبش کنیم... 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۱ کار که زیاد میشه انجام داد... چشم با امید جون سعی میکنم مرتبش کنیم... ارزیابی کردنت تو حلقم میگه ارزیابی کن اول 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده