MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من داشتم تو نت میچرخیدم، به این تصویر برخوردم! خیلی برام جالب بود! میخواستم ببینم به نظر شما همچین چیزی چه معنی میده؟ 8 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ میگه نگا گن من خیلی دوست دارم اون قسمتایی که پاره کردم یعنی حواستو جمع کن اگه اذیتم کنی دیگه دوست ندارم دیگه دوست ندارم.............(تهدید اینا):167: 4 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ این عکس پای دختره ست که دامن و شلوار پوشیده!!!!! به احتمال زیاد یه پسر اینو درست کرده... 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ این یعنی یکی یه دونه آی لاو یو به 6 نفر میگه..اون 6 تا هم به اون یه نفر میگن آی لاو یو 7 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ یه شماره تلفن هست که دنبال کار میگرده طفلک لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ تیکه هاش کامل بوده هرکسی رد شده از حرصش یه تیکه کنده 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ نشون میده طرف چقد خاطرخواه داشته چون هرکیم اونو دوس داشته یه برگشو کنده! 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ميگه من همتونو دوست دارم سكينه . بتول و ..... 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ من مرده ی خلاقیت دوستانم...... خیلی نظراتون جالب بود!!! من اعتراف میکنم کم اوردم..... یعنی طرف اصلا موقع ساخت این به یه همچین چیزایی فکر کرده بوده!؟ :JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۸۹ من داشتم تو نت میچرخیدم، به این تصویر برخوردم! خیلی برام جالب بود!میخواستم ببینم به نظر شما همچین چیزی چه معنی میده؟ yani talare ax nadarim 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی من شما را دوست ندارم... 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ شاید طرف میخواسته آمار بگیره که چندتا خاطرخواه داره! yani talare ax nadarim بجا این حرفتون یخورده توجه میکردین به موضوع، متوجه میشدین که این تاپیک کجا باید قرار بگیره! 2 لینک به دیدگاه
asal sadra 3752 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ نظر مریم و سیندی خیلی جالب بود.. ا نطر سمیه به نظر درستتر میومد .. آما نمیشه یه نفر این همه رو دوست داشته باشه .. از نظر من شبیه عروسک بارون تو ایکیو سان.. اینم یه چیز تو همون مایه هاست.. یا میشه اینجور هم در نظر گرفت از گجا معلوم تو اون تیکه هایه کنده شده نوشته ای لاو یو تو شاید اصلا نوشته بوده ای هیت یو .. ولی فلسف چی میتونسه باشرو نمیدونم.. به هر حال به همه عشق بورز بی هیچ چشم داشتی.. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده