parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ مواد لازم برای 4 نفر: گوشت گوساله=700 گرم بادام خلال شده=100 گرم پیاز=1 عدد متوسط لیمو عمانی=به مقدار دلخواه زرشک سیاه=1/3 فنخان زعفران و نمک= به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوري طرز تهیه: خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم. گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم. پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند. 1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی. لینک به دیدگاه
fanous 11130 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ برای این خورشت بهتره یکی دو ساعت خلال بادام رو در گلاب بخیسانیم تا هم نرم بشه و هم خوش عطر نوش جونتون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده