parikoochooloo 10748 ارسال شده در 13 آذر، 2010 مواد لازم برای 4 نفر: گوشت گوساله=700 گرم بادام خلال شده=100 گرم پیاز=1 عدد متوسط لیمو عمانی=به مقدار دلخواه زرشک سیاه=1/3 فنخان زعفران و نمک= به میزان دلخواه رب گوجه فرنگی= 2 قاشق غذاخوري طرز تهیه: خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس میکنیم. گوشت را هم به شکل ریز خرد میکنیم. پیاز ها را هم ریز خرد کرده ودر کمی روغن تفت میدهیم.بعد از چند دقیقه گوشتها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط میافزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند. 1ربع قبل از اتمام پخت زرشکها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش میافزاییم و همین طور لیمو عمانی.
fanous 11130 ارسال شده در 13 آذر، 2012 برای این خورشت بهتره یکی دو ساعت خلال بادام رو در گلاب بخیسانیم تا هم نرم بشه و هم خوش عطر نوش جونتون
ارسال های توصیه شده