yasi * m 5032 ارسال شده در 12 آذر، 2010 سلام دوستای عزیزم.... گاهی با خودم فکر میکنم تا کی میشه اومد و بهتون سر زد..... نمی دونم....تا کی هستم... تا کی هستید... این که نباشید غم انگزه....ولی خوب .....یه روز هممون میمیریم........ میگن وقتی آدم میمیره همه چیزو میفهمه .... هر چیزی که نمیفهمید .... نمیدید..... نمی دونست....همه رو بهش میگن... میگن همه چیز یه روزی معلوم میشه... حالا question: اولین چیزی که تو این همه چیزی که قراره بفهمین ،میخواین بدونید چیه؟ مثلا یکی شاید میخواد بدونه بالاخره حقیقت وجود چی بود؟ یا خدا کی ازش نظر خواسته بود "میخوای بری تو دنیا "که یادش نیست؟!! یا فلانی که بهش میگفت دوست دارم راست میگفت؟؟ اگه راست میگفت نمیشه برگردم؟:imoksmiley: یکی هم شاید بخواد بدونه اسم شادمهرباز چی بود؟:4chsmu1: شما چی دوست عزیز؟:mornincoffee: . 11
nikaaa 4299 ارسال شده در 12 آذر، 2010 سلام دوستای عزیزم.... گاهی با خودم فکر میکنم تا کی میشه اومد و بهتون سر زد..... نمی دونم....تا کی هستم... تا کی هستید... این که نباشید غم انگزه....ولی خوب .....یه روز هممون میمیریم........ میگن وقتی آدم میمیره همه چیزو میفهمه .... هر چیزی که نمیفهمید .... نمیدید..... نمی دونست....همه رو بهش میگن... میگن همه چیز یه روزی معلوم میشه... حالا question: اولین چیزی که تو این همه چیزی که قراره بفهمین ،میخواین بدونید چیه؟ مثلا یکی شاید میخواد بدونه بالاخره حقیقت وجود چی بود؟ یا خدا کی ازش نظر خواسته بود "میخوای بری تو دنیا "که یادش نیست؟!! یا فلانی که بهش میگفت دوست دارم راست میگفت؟؟ اگه راست میگفت نمیشه برگردم؟:imoksmiley: یکی هم شاید بخواد بدونه اسم شادمهرباز چی بود؟:4chsmu1: شما چی دوست عزیز؟:mornincoffee: . بهترين گزينه 4
nikaaa 4299 ارسال شده در 12 آذر، 2010 اما خارج شوخي اولين سوال من اين كه خدا از كجا بوجود اومده:w127: 4
میلاد 24047 ارسال شده در 12 آذر، 2010 چیزی به اسم خدا وجود داشت یا نه؟ واقعا تو غار حرا به محمد ابن عبد الله وحی شد و قرآن کلام خداست یا نه؟ 4
nikaaa 4299 ارسال شده در 12 آذر، 2010 شايدم بخوام بدونم كي از همه بيشتر دوسم داشته؟ يا كي از همه بيشتر واسه مرگم ناراحته؟ يا كي ديرتر از همه بعد مرگم فراموشم ميكنه؟(كه از خدا بخوام با چوب بزنه تو سرش) 3
eder 13732 ارسال شده در 12 آذر، 2010 می خوام بدونم پینو کیو چجوری آدم شد ؟ شاید بشه واسه قطره ها هم یه کاری کرد 6
nikaaa 4299 ارسال شده در 12 آذر، 2010 چیزی به اسم خدا وجود داشت یا نه؟واقعا تو غار حرا به محمد ابن عبد الله وحی شد و قرآن کلام خداست یا نه؟ ag khodayi vojod nadashte bshe k un donyam ni اما با سوال 2مت كاملا موافقم 3
aida.comix 1809 ارسال شده در 12 آذر، 2010 :w127: چرا انقدر صبر میکنه و دنیا رو نابود نمیکنه؟ چرا انقدر صبر کرد و عزراییل و زودتر نفرستاد؟ چرا انقدر صبر میکنه تا جون آدم به لبش برسه؟ چرا انقدر صبر میکنه و یا آرزو مونو زمانی برآورده میکنه که کار از کار گذشته یا یه جور قاطی پاتی که پشیمون شیم!! و هزار تا "چرا انقدر صبر" دیگه :banel_smiley_4: 4
nikaaa 4299 ارسال شده در 13 آذر، 2010 چرا انقدر صبر میکنه و دنیا رو نابود نمیکنه؟چرا انقدر صبر کرد و عزراییل و زودتر نفرستاد؟ چرا انقدر صبر میکنه تا جون آدم به لبش برسه؟ چرا انقدر صبر میکنه و یا آرزو مونو زمانی برآورده میکنه که کار از کار گذشته یا یه جور قاطی پاتی که پشیمون شیم!! و هزار تا "چرا انقدر صبر" دیگه :banel_smiley_4: 2
aida.comix 1809 ارسال شده در 13 آذر، 2010 باشه باشه زیاد خودتو اذیت نکن:there: ما عادت داریم به این چیزا 3
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 13 آذر، 2010 خیلی سوالات شاید بعدا جوابش پیدا میشه ولی برای من این سوال اساسیه وهمیشه در ذهنم بوده که اگه یه دونه سفینه سوار بشین فرض کنین همه امکانات رو دارین وسوختش هم تموم نمیشه و هی مستقیم به سمت اسمان از هر جهتی که خواستی پرواز کنی و برو ........ و.........برو ........ اخرش به کجا میرسی ؟؟ !!!
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 13 آذر، 2010 سوال من: زکجا آمده ام ؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر؟ ننمایی وطنم؟ 3
VINA 31339 ارسال شده در 13 آذر، 2010 ميخام بدونم زماني كه عصبانيت دوستمو درك نكردمو گزاشتم پاي نا رفيقيش منو بخشيد يا نه؟ ميخام بدونم قلب كسايي شكوندم بخشيدنم يا نه/؟ 3
maryam_alien 9904 ارسال شده در 13 آذر، 2010 سوالهای فلسفی و عقیدتی دیگه برام مهم نیستن چون میدونم هیچ وقت هیچکی پیدا نمیشه جوابشو بهم بده. الان دلم میخواد بدونم اونم تو شرایط الان من بود احساس منو داشت یا نه؟ 4
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 13 آذر، 2010 بعد از مرگ چی میشه اسم شادمهرباز و هر کی میخواد بدونه خرجشو بده من میگم بهش:ws2: 4
rezanassimi 9036 ارسال شده در 13 آذر، 2010 خیلی سوالات شاید بعدا جوابش پیدا میشه ولی برای من این سوال اساسیه وهمیشه در ذهنم بوده که اگه یه دونه سفینه سوار بشین فرض کنین همه امکانات رو دارین وسوختش هم تموم نمیشه و هی مستقیم به سمت اسمان از هر جهتی که خواستی پرواز کنی و برو ........ و.........برو ........ اخرش به کجا میرسی ؟؟ !!! خب به اونجا میرسی دیگه اونجا رو ببین........ اونجا..... آره همونجا........ 1
ارسال های توصیه شده