yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیزم.... گاهی با خودم فکر میکنم تا کی میشه اومد و بهتون سر زد..... نمی دونم....تا کی هستم... تا کی هستید... این که نباشید غم انگزه....ولی خوب .....یه روز هممون میمیریم........ میگن وقتی آدم میمیره همه چیزو میفهمه .... هر چیزی که نمیفهمید .... نمیدید..... نمی دونست....همه رو بهش میگن... میگن همه چیز یه روزی معلوم میشه... حالا question: اولین چیزی که تو این همه چیزی که قراره بفهمین ،میخواین بدونید چیه؟ مثلا یکی شاید میخواد بدونه بالاخره حقیقت وجود چی بود؟ یا خدا کی ازش نظر خواسته بود "میخوای بری تو دنیا "که یادش نیست؟!! یا فلانی که بهش میگفت دوست دارم راست میگفت؟؟ اگه راست میگفت نمیشه برگردم؟:imoksmiley: یکی هم شاید بخواد بدونه اسم شادمهرباز چی بود؟:4chsmu1: شما چی دوست عزیز؟:mornincoffee: . 11 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ سلام دوستای عزیزم.... گاهی با خودم فکر میکنم تا کی میشه اومد و بهتون سر زد..... نمی دونم....تا کی هستم... تا کی هستید... این که نباشید غم انگزه....ولی خوب .....یه روز هممون میمیریم........ میگن وقتی آدم میمیره همه چیزو میفهمه .... هر چیزی که نمیفهمید .... نمیدید..... نمی دونست....همه رو بهش میگن... میگن همه چیز یه روزی معلوم میشه... حالا question: اولین چیزی که تو این همه چیزی که قراره بفهمین ،میخواین بدونید چیه؟ مثلا یکی شاید میخواد بدونه بالاخره حقیقت وجود چی بود؟ یا خدا کی ازش نظر خواسته بود "میخوای بری تو دنیا "که یادش نیست؟!! یا فلانی که بهش میگفت دوست دارم راست میگفت؟؟ اگه راست میگفت نمیشه برگردم؟:imoksmiley: یکی هم شاید بخواد بدونه اسم شادمهرباز چی بود؟:4chsmu1: شما چی دوست عزیز؟:mornincoffee: . بهترين گزينه 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ اما خارج شوخي اولين سوال من اين كه خدا از كجا بوجود اومده:w127: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ چیزی به اسم خدا وجود داشت یا نه؟ واقعا تو غار حرا به محمد ابن عبد الله وحی شد و قرآن کلام خداست یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ شايدم بخوام بدونم كي از همه بيشتر دوسم داشته؟ يا كي از همه بيشتر واسه مرگم ناراحته؟ يا كي ديرتر از همه بعد مرگم فراموشم ميكنه؟(كه از خدا بخوام با چوب بزنه تو سرش) 3 لینک به دیدگاه
eder 13732 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ می خوام بدونم پینو کیو چجوری آدم شد ؟ شاید بشه واسه قطره ها هم یه کاری کرد 6 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ چیزی به اسم خدا وجود داشت یا نه؟واقعا تو غار حرا به محمد ابن عبد الله وحی شد و قرآن کلام خداست یا نه؟ ag khodayi vojod nadashte bshe k un donyam ni اما با سوال 2مت كاملا موافقم 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ :w127: چرا انقدر صبر میکنه و دنیا رو نابود نمیکنه؟ چرا انقدر صبر کرد و عزراییل و زودتر نفرستاد؟ چرا انقدر صبر میکنه تا جون آدم به لبش برسه؟ چرا انقدر صبر میکنه و یا آرزو مونو زمانی برآورده میکنه که کار از کار گذشته یا یه جور قاطی پاتی که پشیمون شیم!! و هزار تا "چرا انقدر صبر" دیگه :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من میخوام بدونم چند بار قبل از این به دنیا اومدم؟ 5 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ چرا انقدر صبر میکنه و دنیا رو نابود نمیکنه؟چرا انقدر صبر کرد و عزراییل و زودتر نفرستاد؟ چرا انقدر صبر میکنه تا جون آدم به لبش برسه؟ چرا انقدر صبر میکنه و یا آرزو مونو زمانی برآورده میکنه که کار از کار گذشته یا یه جور قاطی پاتی که پشیمون شیم!! و هزار تا "چرا انقدر صبر" دیگه :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ باشه باشه زیاد خودتو اذیت نکن:there: ما عادت داریم به این چیزا 3 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی سوالات شاید بعدا جوابش پیدا میشه ولی برای من این سوال اساسیه وهمیشه در ذهنم بوده که اگه یه دونه سفینه سوار بشین فرض کنین همه امکانات رو دارین وسوختش هم تموم نمیشه و هی مستقیم به سمت اسمان از هر جهتی که خواستی پرواز کنی و برو ........ و.........برو ........ اخرش به کجا میرسی ؟؟ !!! لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ سوال من: زکجا آمده ام ؟ آمدنم بهر چه بود؟ به کجا می روم آخر؟ ننمایی وطنم؟ 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ جنتی چطور این همه سال زنده مونده ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ميخام بدونم زماني كه عصبانيت دوستمو درك نكردمو گزاشتم پاي نا رفيقيش منو بخشيد يا نه؟ ميخام بدونم قلب كسايي شكوندم بخشيدنم يا نه/؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ سوالهای فلسفی و عقیدتی دیگه برام مهم نیستن چون میدونم هیچ وقت هیچکی پیدا نمیشه جوابشو بهم بده. الان دلم میخواد بدونم اونم تو شرایط الان من بود احساس منو داشت یا نه؟ 4 لینک به دیدگاه
Ha.Mi.D 8376 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ بعد از مرگ چی میشه اسم شادمهرباز و هر کی میخواد بدونه خرجشو بده من میگم بهش:ws2: 4 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی سوالات شاید بعدا جوابش پیدا میشه ولی برای من این سوال اساسیه وهمیشه در ذهنم بوده که اگه یه دونه سفینه سوار بشین فرض کنین همه امکانات رو دارین وسوختش هم تموم نمیشه و هی مستقیم به سمت اسمان از هر جهتی که خواستی پرواز کنی و برو ........ و.........برو ........ اخرش به کجا میرسی ؟؟ !!! خب به اونجا میرسی دیگه اونجا رو ببین........ اونجا..... آره همونجا........ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده