pesare shad 1097 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ سلام آقایون ، خانومها به من عاجز کمک کنید نمی دونم چرا اینطوری شد ولی می دونین که شد منظورم همین قطعی چندین و چند باره انجمن هستش دیگه:w00: نه اعلامیه زدم نه خبر دادم نه تلاش کردم که به شما کاربرا احترام بگذارم و زودتر وصلش کنم و یا حداقل ... خلاصه همین هم که هست از سرتون زیادیه:167: می خواین بخواین ، نمی خواین بخواین اگه کمی و کاستی هست ، خلاصه ما اینیم دیگه حالا به من عاجز کمک می کنین با تشکر خود خود انجمن نواندیشان و نه هیچ کس دیگه :ws2: 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ بیا اینجا به رفیقت بپیوند... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29775 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ خوبی شما...؟ من امروز دارم نگران شماها میشم ها.....:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ بعد از یه غیبت کبری با چه تاپیک های مفیدی روبرو میشم همه چی آرومه ........... الان این آهنگ حال میده ! 4 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ بعد از یه غیبت کبری با چه تاپیک های مفیدی روبرو میشمهمه چی آرومه ........... الان این آهنگ حال میده ! ببین هیلاری جون همش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ببین هیلاری جونهمش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: نه بابا هیچی آروم نیست ! این حمید طالب زاده هم دلش خوشه ها:w00: من هر وقت این آهنگو گوش میدم عصبی میشم کمال همنشین در من اثر کرد فکر کنم منم مثل شما دارم هذیون میگم ها؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ ببین هیلاری جونهمش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: 12 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۹ من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: باباییییییییییییییییییییی منم درگیر این طبع شاعرانتم ددی جونم 2 لینک به دیدگاه
pesare shad 1097 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: ممنونم دوست گلم عزیزمی:ws2: من خودم هم یه عمره که درگیر این شخصیت انیمیشنی هستم:icon_pf (34): طبع خوب و فعالی داری ها لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۸۹ من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: :ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده