pesare shad 1097 ارسال شده در 12 آذر، 2010 سلام آقایون ، خانومها به من عاجز کمک کنید نمی دونم چرا اینطوری شد ولی می دونین که شد منظورم همین قطعی چندین و چند باره انجمن هستش دیگه:w00: نه اعلامیه زدم نه خبر دادم نه تلاش کردم که به شما کاربرا احترام بگذارم و زودتر وصلش کنم و یا حداقل ... خلاصه همین هم که هست از سرتون زیادیه:167: می خواین بخواین ، نمی خواین بخواین اگه کمی و کاستی هست ، خلاصه ما اینیم دیگه حالا به من عاجز کمک می کنین با تشکر خود خود انجمن نواندیشان و نه هیچ کس دیگه :ws2: 3
pianist 31129 ارسال شده در 12 آذر، 2010 بیا اینجا به رفیقت بپیوند... http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=29775 2
hilda 13376 ارسال شده در 12 آذر، 2010 خوبی شما...؟ من امروز دارم نگران شماها میشم ها.....:icon_pf (34): 1
hilari 2413 ارسال شده در 12 آذر، 2010 بعد از یه غیبت کبری با چه تاپیک های مفیدی روبرو میشم همه چی آرومه ........... الان این آهنگ حال میده ! 4
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 12 آذر، 2010 بعد از یه غیبت کبری با چه تاپیک های مفیدی روبرو میشمهمه چی آرومه ........... الان این آهنگ حال میده ! ببین هیلاری جون همش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: 2
hilari 2413 ارسال شده در 12 آذر، 2010 ببین هیلاری جونهمش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: نه بابا هیچی آروم نیست ! این حمید طالب زاده هم دلش خوشه ها:w00: من هر وقت این آهنگو گوش میدم عصبی میشم کمال همنشین در من اثر کرد فکر کنم منم مثل شما دارم هذیون میگم ها؟؟؟:icon_pf (34): 1
قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 12 آذر، 2010 ببین هیلاری جونهمش که نمیشه بگی همه چی آرومه باید یه وقتایی هم اعتراض کرد دیگه:w00: اینم از اون وقتا بود خب بعدشم واقعا" همه چی آرومه؟!؟!؟!؟!؟:jawdrop: من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: 12
rahele_s 6472 ارسال شده در 12 آذر، 2010 من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: باباییییییییییییییییییییی منم درگیر این طبع شاعرانتم ددی جونم 2
pesare shad 1097 مالک ارسال شده در 21 آذر، 2010 من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: ممنونم دوست گلم عزیزمی:ws2: من خودم هم یه عمره که درگیر این شخصیت انیمیشنی هستم:icon_pf (34): طبع خوب و فعالی داری ها
hilda 13376 ارسال شده در 21 آذر، 2010 من درگير اين آواتارتممم ! همه چي داغونه ! انجمن ويرونه ! اين چقد خوبه كه ترك ِ نت آسونه ! همه چي نابوده ! مديرا خوابيدن ! شك نداري ديگه تو به اخراج من ! تشنه ي اخراجم ، منو سيرابم كن ! منو با آي پيم تا ابد آفَم كن ! لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي لالا لاي لاي لاي لاي ! :2rqfst4: :ws28::ws28: 1
ارسال های توصیه شده