pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۸ دوستان يه سوالي برام پيش اومده: كسي كه تو رشته مكانيك ساخت و توليد تحصيل كرده و قصد خارج شدن از كشور رو داشته باشه آيا موقعيت شغلي تو خارج از كشور داره يا نه؟؟؟؟ چون من شنيدم اونايي كه رشته جامدات خوندن اگه بخوان برن خارج موقعيت بهتري دارن!!! ممنون 7 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ من که تا حلا چنین قصدی نداشتم اما چیزی که در این رابطه می دونم اینه که اگر تو کارت استاد باشی اونا هم تحویلت میگیرن .اما گویا بعضی گرایش ها را بیشتر نیاز دارند که من اخرین مطلبی که شنیدم این بود که مهندسینی که تخصص سیستم های تهویه دارند کارشون اونجا میگیره :jawdrop: 3 لینک به دیدگاه
.Godfather. 1441 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ من که تا حلا چنین قصدی نداشتم اما چیزی که در این رابطه می دونم اینه که اگر تو کارت استاد باشی اونا هم تحویلت میگیرن .اما گویا بعضی گرایش ها را بیشتر نیاز دارند که من اخرین مطلبی که شنیدم این بود که مهندسینی که تخصص سیستم های تهویه دارند کارشون اونجا میگیره :jawdrop: و این یعنی گرایش سیالات ما همه جا خواهان داریم:TAEL_SmileyCente: پیانیست جان شما کارت درست باشه و توی زمینه مربوط به خودت حرفه ای باشه مشکلی نداری ، زیاد به گرایشات فکر نکن:ws2: 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ حالا چرا تو بخش ساخت تولید نوشتید . 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ حالا چرا تو بخش ساخت تولید نوشتید . خوب چون رشتم ساخت و توليده ديگه 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اسفند، ۱۳۸۸ ای ول بالاخره یه ساخت و تولیدی پیدا کردیم یه تاپیک بزن هر کی ساخت وتولیدی بیاد بگه . بدونیم تنها نیستیم اینجا . 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ من که تا حلا چنین قصدی نداشتم اما چیزی که در این رابطه می دونم اینه که اگر تو کارت استاد باشی اونا هم تحویلت میگیرن .اما گویا بعضی گرایش ها را بیشتر نیاز دارند که من اخرین مطلبی که شنیدم این بود که مهندسینی که تخصص سیستم های تهویه دارند کارشون اونجا میگیره :jawdrop: کسی منو صدا کرد؟؟؟ من که رفتنی هستم لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان يه سوالي برام پيش اومده: كسي كه تو رشته مكانيك ساخت و توليد تحصيل كرده و قصد خارج شدن از كشور رو داشته باشه آيا موقعيت شغلي تو خارج از كشور داره يا نه؟؟؟؟ چون من شنيدم اونايي كه رشته جامدات خوندن اگه بخوان برن خارج موقعيت بهتري دارن!!! ممنون راستی از این آقا بپرس خودشم روسیه زندگی میکنه http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=7124 ساخت و تولید هم هست خیلی قشنگ راهنمایی میکنه موفق باشی 5 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ با سلام ممنون از دوست عزیزم که من رو قابل دونسته تا راهنمایی کنم خدمت همه عزیزان عرض کنم که خیر.همچین گفته ای صحت ندارد. اول اینکه مهندسی مکانیک در همه جای دنیا دسته بندی متفاوتی داره مثلا مهندسی تاسیسات اصولا در کنار مهندسی مکانیک قرار نمیگیره و دنیای خودشو داره مهندسی جامدات هم بهمین ترتیب با این تفاوت که بطور تخصصی طراحی و آنالیز مجزا می شوند. و اما ساخت و تولید متاسفانه یا خوشبختانه این رشته با محتوای ورژن ایرانی! در دنیا وجود نداره این مهندسی خودش به بیش از 10 مهندسی تبدیل میشه که بسیار کامل و جامع است از طرفی با توجه به لیست دروس ما بعد از ترجمه، فرد بعنوان یک مهندس فوق العاده توانا شناخته میشه و از طرفی با توجه به عدم کیفیت آموزش در ایران ، یه مهندس آشنا به هرچیز و ناتوان در همه چیز! دو نکته رو بعنوان پایان عرض میکنم 1- در هر نقطه دنیا مهندسی مکانیک یک مهندسی تمام عیار و با ارزشه.در بسیاری صنایع و کشور ها مهندس واقعی فقط مکانیک-برق و مواده .حتی عمران گاهی زیر مجموعه مکانیک میره.و مثلا معماری تو هنر طبقه بندی میشه 2- هرجای دنیا که برید(مثلا آلمان یا روسیه که مهد ساخت و تولید هستند) مهم توانایی ، تخصص و تجربه شماست اینه که ارزشه.به جرأت میتونم بگم مدرک ما در دنیا فقط یه مهندسی مکانیکه .اصلا مهم نیست چی توش بوده! مهم خود مهندسه که آیا واقعا مهندسه با نه.چون که اگر خدای ناکرده (نه) باشه.اصلا نیاد بهتره چون بشدت ضربه خورده یا حتی مورد تمسخر قرار میگیره! حداقل برای خودم بعنوان یک مهندس- دانشجو و یک مدیر فنی هیچوقت در برخورد با من ساخت و تولید بودن یا نبودنم مهم تلقی نشد.اما خودم عاشقشم! با تشکر-حقیقی 8 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ با سلامممنون از دوست عزیزم که من رو قابل دونسته تا راهنمایی کنم خدمت همه عزیزان عرض کنم که خیر.همچین گفته ای صحت ندارد. اول اینکه مهندسی مکانیک در همه جای دنیا دسته بندی متفاوتی داره مثلا مهندسی تاسیسات اصولا در کنار مهندسی مکانیک قرار نمیگیره و دنیای خودشو داره مهندسی جامدات هم بهمین ترتیب با این تفاوت که بطور تخصصی طراحی و آنالیز مجزا می شوند. و اما ساخت و تولید متاسفانه یا خوشبختانه این رشته با محتوای ورژن ایرانی! در دنیا وجود نداره این مهندسی خودش به بیش از 10 مهندسی تبدیل میشه که بسیار کامل و جامع است از طرفی با توجه به لیست دروس ما بعد از ترجمه، فرد بعنوان یک مهندس فوق العاده توانا شناخته میشه و از طرفی با توجه به عدم کیفیت آموزش در ایران ، یه مهندس آشنا به هرچیز و ناتوان در همه چیز! دو نکته رو بعنوان پایان عرض میکنم 1- در هر نقطه دنیا مهندسی مکانیک یک مهندسی تمام عیار و با ارزشه.در بسیاری صنایع و کشور ها مهندس واقعی فقط مکانیک-برق و مواده .حتی عمران گاهی زیر مجموعه مکانیک میره.و مثلا معماری تو هنر طبقه بندی میشه 2- هرجای دنیا که برید(مثلا آلمان یا روسیه که مهد ساخت و تولید هستند) مهم توانایی ، تخصص و تجربه شماست اینه که ارزشه.به جرأت میتونم بگم مدرک ما در دنیا فقط یه مهندسی مکانیکه .اصلا مهم نیست چی توش بوده! مهم خود مهندسه که آیا واقعا مهندسه با نه.چون که اگر خدای ناکرده (نه) باشه.اصلا نیاد بهتره چون بشدت ضربه خورده یا حتی مورد تمسخر قرار میگیره! حداقل برای خودم بعنوان یک مهندس- دانشجو و یک مدیر فنی هیچوقت در برخورد با من ساخت و تولید بودن یا نبودنم مهم تلقی نشد.اما خودم عاشقشم! با تشکر-حقیقی سلام دوست عزيز ممنون که تو اين تاپيک شرکت کردي يه سوال برام پيش اومده بر فرض مثال يه نفر که ليسانس يا فوق ليسانس ساخت و توليد داره و تو يه زمينه خاصي مثلا cnc حداقل تجربه کاري رو داره ميتونه براي کار تو يه کشور خارجي(صنعتي) اميدوار باشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۸۹ من که تا حلا چنین قصدی نداشتم اما چیزی که در این رابطه می دونم اینه که اگر تو کارت استاد باشی اونا هم تحویلت میگیرن .اما گویا بعضی گرایش ها را بیشتر نیاز دارند که من اخرین مطلبی که شنیدم این بود که مهندسینی که تخصص سیستم های تهویه دارند کارشون اونجا میگیره :jawdrop: من نمیدونستم اینقدر طرفدار دارم 3 لینک به دیدگاه
syngonium 2248 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام صرف این مورد که فرمودید بعیده.مگر اینکه به هر نحو قبل از خروج توسط مکاتبه ، آنها را متقاعد کنید.تا آنها خواهان شما شوند وگرنه تا آنجا که من میدانم اینجا متخصص ماهر کم ندارند! بهر حال اگر قصد خروج دارید جر اینکه زبان کشور مقصد را باید مسلط باشید، مقصد و کارفرمای خود را نیز معین کنید موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۸۹ سلام صرف این مورد که فرمودید بعیده.مگر اینکه به هر نحو قبل از خروج توسط مکاتبه ، آنها را متقاعد کنید.تا آنها خواهان شما شوند وگرنه تا آنجا که من میدانم اینجا متخصص ماهر کم ندارند! بهر حال اگر قصد خروج دارید جر اینکه زبان کشور مقصد را باید مسلط باشید، مقصد و کارفرمای خود را نیز معین کنید موفق باشید :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
baybak 4434 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۹ چه های ساخت تولید به این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یه سری بزنبد که حتما به دردتون میخوره ........ 2 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ ایا بهترین گرایش مهندسی مکانیک ساخت و تولید است ؟ یا به گفته جمعی از منتقدان مهندسان این گرایش از تخصص کمتری نسبت به گرایش های سیالات و جامدات بر خوردارند ؟ به نظر شما این گرایش نباید دوره ی عملی زیاد تری داشته باشد ؟ 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۰ من خودم خیلی دنبال این حرفا نمیرم ببینید ساخت و تولید چه بهترین گرایش باشه و چه بدترین این حرفا دردی از ما دوا نمیکنه بنظرم بهتره بنشینیم و فکری بکنیم تا بتونیم حداقل با وجود کمبودها و محدودیت ها از همین فضای مجازی استفاده بهینه رو بکنیم تا بیشتر و بیشتر یاد بگیریم. امیدوارم شاهد فعالیت شما دوست عزیز هم تو تالار مکانیک باشیم به امید موفقیت... 3 لینک به دیدگاه
shayan1989 523 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ من خودم خیلی دنبال این حرفا نمیرم ببینید ساخت و تولید چه بهترین گرایش باشه و چه بدترین این حرفا دردی از ما دوا نمیکنه بنظرم بهتره بنشینیم و فکری بکنیم تا بتونیم حداقل با وجود کمبودها و محدودیت ها از همین فضای مجازی استفاده بهینه رو بکنیم تا بیشتر و بیشتر یاد بگیریم. امیدوارم شاهد فعالیت شما دوست عزیز هم تو تالار مکانیک باشیم به امید موفقیت... به نظر من این رشته باید تو 5 سال ارایه بشه که یک سال اون فقط کار عملی باشه این که کدوم رشته بهتره زیاد مهم نیست همه گرایش ها در جای خودشون مهم و کلیدی هستند 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ ایا بهترین گرایش مهندسی مکانیک ساخت و تولید است ؟ یا به گفته جمعی از منتقدان مهندسان این گرایش از تخصص کمتری نسبت به گرایش های سیالات و جامدات بر خوردارند ؟به نظر شما این گرایش نباید دوره ی عملی زیاد تری داشته باشد ؟ از 30 واحد بیشتر.... اولاً ساختو تولید از امسال دیگه گرایش نیست...شده یه رشته ی مستقل!:smiley (18): به نظر من این رشته باید تو 5 سال ارایه بشه که یک سال اون فقط کار عملی باشه این که کدوم رشته بهتره زیاد مهم نیست همه گرایش ها در جای خودشون مهم و کلیدی هستند خوب شما 5 ساله تمومش کن....همه ی کارگاها و آزمایشگاهاتم نیگر دار واسه 2 ترم آخر! لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۰ قبلا یه 20 صفحه ای در باره دروس کل کل کردیم آخرشم به این نتیجه رسیدیم که همشون خوبن و بهتر و بدتر وجود نداره و واقعا هم همین هست همه یه جورایی در نبود گرایش دیگه ناقص هستند http://www.noandishaan.com/forums/showpost.php?p=326904&postcount=1 هر کدوم هم سختی خاص خودشونو دارند موفق باشید (خواندن اون تاپیک بالایی خالی از لطف نیست،فقط کل کل هاش رو نخونیدیادش بخیر) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده