Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ نه اصلا اینطور نیستمن امار دقیق ندارم ولی فک کنم لا قال 70 یا 80 درصد مردم دنیا یه دین برای خودشون دارن(کار به درستی وغلطیه دینشون ندارم) ینی همه این ادما عقب موندن؟ هرگز داشتن یا نداشتن دین نشان دهنده روشنفکری یا تجاهل نیست.... من منظورم این نیست...من میگم تو جوامع عقب مونده دین زورکی...مثل قرون وسطا!!! 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ بحث منحرف شد رفت.... ختم تاپیک تاپیک مُرد............ 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ خدا وکیلی کجایه دین زوریهاگه زوری بود که الان شما به این راحتی نفیش نمیکردی کار به مملکت ما نداشته باش که همه چیزش زوریه تو کشور ما همه چی زوریه ولی اخه از دین مظلوم ترم داریم خداییش؟ تو ایران دین اسلام زوری هست...شما قبول نداری اینو؟ چرا بهایی بودن جرمه؟ چر ابچه به دنیا میاد تو گوشش اران میخونند تا مسلمون شه؟ چرا سیاسیت بر مبنای اسلام میره جلو؟ (این که رهبر سیاسی همون رهبر دینی مسلمون هست) چرا کسی که دیگه نیمخواد مسلمون باشه مرتد میشه و حکمش اعدامه؟ این زوری نیست؟ 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ تو ایران دین اسلان زوری هست...شما قبول نداری اینو؟ :ws31: 1 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ قبلا" هم گفتم دين لولو ئه و همونطور كه بچه بزرگ ميشه ميفهمه لولو واقعيت نداره انسان هم با افزايش عقلو آگاهيش ميفهمه كه داستانهاي دين واقعيت نداره و فقط براي مهار انسانهاي ساده از انجام يه سري كارها ساخته شده ! طبيعيه كه باور كردن حرفاي واقعي و منطقي از حرفاي تخيلي راحت تر باشه ! 6 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ هرگز داشتن یا نداشتن دین نشان دهنده روشنفکری یا تجاهل نیست....من منظورم این نیست...من میگم تو جوامع عقب مونده دین زورکی...مثل قرون وسطا!!! اها من متوجه منظورتون نشدم ببخشید بله تو کشور ما همه چی زوریه 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ تو ایران دین اسلام زوری هست...شما قبول نداری اینو؟ چرا بهایی بودن جرمه؟ چر ابچه به دنیا میاد تو گوشش اران میخونند تا مسلمون شه؟ چرا سیاسیت بر مبنای اسلام میره جلو؟ (این که رهبر سیاسی همون رهبر دینی مسلمون هست) چرا کسی که دیگه نیمخواد مسلمون باشه مرتد میشه و حکمش اعدامه؟ این زوری نیست؟ شما یکم به پستا توجه کن من گفتم ایرانم قضیش فرق داره اینو همه میدونن نیاز به گفتن نداره تو ایران همه چی زوریه چون قدرت دست یه نفره اغا 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چون تو به دین شک داری در نتیجه نگاهت از کفره و دنبال بهونه ای که دین را حذف کنی اگر بتونی دین رو اثبات کنی به این اثبات ایمان پیدا کنی مشکلت حل میشه 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ مرسی از اینکه نظرات خودتون رو اعلام میکنید... لطف کردید... 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چون تو به دین شک داری در نتیجه نگاهت از کفرهو دنبال بهونه ای که دین را حذف کنی اگر بتونی دین رو اثبات کنی به این اثبات ایمان پیدا کنی مشکلت حل میشه مگه دين اثبات هم ميشه ؟! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ تو ایران دین اسلام زوری هست...شما قبول نداری اینو؟ چرا بهایی بودن جرمه؟ چر ابچه به دنیا میاد تو گوشش اران میخونند تا مسلمون شه؟ چرا سیاسیت بر مبنای اسلام میره جلو؟ (این که رهبر سیاسی همون رهبر دینی مسلمون هست) چرا کسی که دیگه نیمخواد مسلمون باشه مرتد میشه و حکمش اعدامه؟ این زوری نیست؟ میخوان زورزورکی هممون بریم بهشت!!!! قبلا" هم گفتم دين لولو ئه و همونطور كه بچه بزرگ ميشه ميفهمه لولو واقعيت نداره انسان هم با افزايش عقلو آگاهيش ميفهمه كه داستانهاي دين واقعيت نداره و فقط براي مهار انسانهاي ساده از انجام يه سري كارها ساخته شده ! طبيعيه كه باور كردن حرفاي واقعي و منطقي از حرفاي تخيلي راحت تر باشه ! وای گفتی لولو،یاد عربای ناکس افتادم که ابولؤلؤ یا فیروز نهوندی رو که مخالف اسلام بود اسمش به عنوان یه موجود وحشتناک یه ضرب المثل کردن و بچه ها رو ازش ترسوندن:w00:...مرگ بر عربای ملخ خور اینا آیه ی قران رو بد برداشت کردن مهم اینه طبق برداشت غلطشون دارن جامعه رو اداره میکنن و همه را از اسلام زده کردن... 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ مهم اینه طبق برداشت غلطشون دارن جامعه رو اداره میکنن و همه را از اسلام زده کردن... دلیل مخالفت من با بنیان این حکومت همینه موجب دین زدگی میشن بعد آدم حرف های ضد دین رو بیشتر قبول می کنه 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ اینا آیه ی قران رو بد برداشت کردن عین آیه قرآنه 1 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ عین آیه قرآنه آیه ی قران گفته کسانی که ایمان آوردن بعد کافر شدن ایمان آوردن این نیست که بابات مسلمون باشه در نتیجه خودت هم بری مسلمون بشی بعد کسی که کافر میشه رو نمیشه فهمید ایمان آورده بوده یا نه شاید تو این انجمن 2 نفر هم ایمان نیاورده باشن اگر کافر بشن مشکل نیست مثلا خودت رو چیکارت کردن یا یکی از اقوام ما رو شما که ایمان نیاورده بودین 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ آیه ی قران گفته کسانی که ایمان آوردن بعد کافر شدنایمان آوردن این نیست که بابات مسلمون باشه در نتیجه خودت هم بری مسلمون بشی بعد کسی که کافر میشه رو نمیشه فهمید ایمان آورده بوده یا نه شاید تو این انجمن 2 نفر هم ایمان نیاورده باشن اگر کافر بشن مشکل نیست مثلا خودت رو چیکارت کردن یا یکی از اقوام ما رو شما که ایمان نیاورده بودین من همه جا مجبورم به دروغ بگم که مسلمونم بگم کافرم که ..... 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ برتولت برشت توی داستانک های فلسفی اش، "فیل"، نقل می کند که: از آقای کوینر پرسیدند : آیا باید به خدا اعتقاد داشته باشیم؟ آقای "ک" گفت: اگر برای کار خوب کردن نیاز به خدا داری، حتما حدا داشته باش. اما اگر برای خوب بودن نیاز به خدا نداری، خدا نداشته باش. 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ من همه جا مجبورم به دروغ بگم که مسلمونمبگم کافرم که ..... گفتم این حکومت داره اسلام رو نابود می کنه نمونه اش همین ولایت فقیه که یه نمونه بدعت در دینه یکی از اقوام نزدیک ما کافره همه هم می دونن 2 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ چرا نشه واسه تو اثبات شده يا نه ؟! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ برتولت برشت توی داستانک های فلسفی اش، "فیل"، نقل می کند که:از آقای کوینر پرسیدند : آیا باید به خدا اعتقاد داشته باشیم؟ آقای "ک" گفت: اگر برای کار خوب کردن نیاز به خدا داری، حتما حدا داشته باش. اما اگر برای خوب بودن نیاز به خدا نداری، خدا نداشته باش. چه زیبا..مرسی...:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۸۹ واسه تو اثبات شده يا نه ؟! 70 درصد راه رو رفتم بقیه اش هم به زودی بدست میاد 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده