رفتن به مطلب

آيا با دوستي هاي اينترنتي و بعد ازدواج موافقيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پرناز

ارسال های توصیه شده

چند وقت پيش يكي از دختراي فاميلمون كه دكترا توي رشته خودش داره با يه دندانپزشك ازدواج كرد از اون عروسي هايي گرفت كه واقعا رويايي بود با پسره از طريق نت آشنا شده بود ...............حالا به نظر شما دوستي هاي نتي و به دنبالش ازدواج خوبه يانه ؟:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه

به نظر من مدل دوس شدن( تو کجاهو ایناش) خیلی فرقی نمی کنه چون چه بسا بعضی آشناییتا از نتم بدتره ولی به ازدواجو نی نیو این حرفا میکشه....Laie_7.gif

مهم اینه بعد از آشنایی بتونی یه شناخته درستو واقعی ازش پیدا کنی همین والله نت فقط یه اتصال دهنده معمولی بوده !:Ghelyon:

• Like 6
لینک به دیدگاه
چند وقت پيش يكي از دختراي فاميلمون كه دكترا توي رشته خودش داره با يه دندانپزشك ازدواج كرد از اون عروسي هايي گرفت كه واقعا روياييهبا پسره از طريق نت آشنا شده بود ...............حالا به نظر شما دوستي هاي نتي و به دنبالش ازدواج خوبه يانه ؟:banel_smiley_4:

ببين اون موقع اينطوري بود كه يكي واسطه ميشد الام اين كار كمتره

بيشتر اشنايي ها تو محيط كار و دانشگاست

جديدا هم نت دنياي ارتباطات شده

خيلي وقتا طرف فاميلي ازدواج ميكنه طلاق ميگيره ربطي نداره پس

مهم اينه كه وقتي تو مرحله شناحت شد به جاي من فداي تو ، تو فداي من ، معقولانه فكر كنه شرايطتو بسنجه

مگه كم بود طرف با طرف 20 سال همسايه بود ازد.واج ميكنن پسره معتاد در مياد طرف نفهميده بوده:banel_smiley_4:

یه سوال برای من پیش ا.ومده؟

اگه آشنایی اینترنتی بد هس پس این سایت های همسر یابی چیه؟

اون كه خيلي مسخرس:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه

کاملأ مخالفم. یک عمر با یکی میری میای بازم نمیتونی بشناسیش درست ! چه برسه به دوست اینترنتی!!!!! خیلی ام که بخواد باهات صادق باشه به راحتی میتونه بزرگترین راز زندگی و بدترین خصلت اخلاقی اشو ازت پنهان بکنه!

• Like 2
لینک به دیدگاه

آشنایی ممکنه تو نت شروع بشه.اما دو طرف اگه عاقل باشن، و واقعا قصد ازدواج باشه می تونن ارتباط رو ازنت خارج کنن تا همدیگرو بشناسن ....شناخت مهمه نه نحوه آشنایی

• Like 9
لینک به دیدگاه
آشنایی ممکنه تو نت شروع بشه.اما دو طرف اگه عاقل باشن، و واقعا قصد ازدواج باشه می تونن ارتباط رو ازنت خارج کنن تا همدیگرو بشناسن ....شناخت مهمه نه نحوه آشنایی

تایید میشود:ws31:

• Like 5
لینک به دیدگاه
تایید میشود:ws31:

حالا شقی تو بیا بگو نت چقدر باعث شده شوهرتو بیشتر بشناسی

اصلا کمکت کرده یا فکر می کنی قبلا به تموم رمز و رموز شوهرت دسترسی پیدا کرده بودی ؟interview.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه
حالا شقی تو بیا بگو نت چقدر باعث شده شوهرتو بیشتر بشناسی

اصلا کمکت کرده یا فکر می کنی قبلا به تموم رمز و رموز شوهرت دسترسی پیدا کرده بودی ؟interview.gif

والا سارا من نزدیک 10 سال مزدوج شدم :icon_redface:

تا حدودی شناخت دارم هرچند کلا مردا کلم پیچن:ws43:

شناختم فرقی نکرده تو این یه سال :banel_smiley_4:

• Like 4
لینک به دیدگاه
والا سارا من نزدیک 10 سال مزدوج شدم :icon_redface:

تا حدودی شناخت دارم هرچند کلا مردا کلم پیچن:ws43:

شناختم فرقی نکرده تو این یه سال :banel_smiley_4:

یعنی به نظرت جزییات اینجا بیشتر نمود پیدا می کنه یا تو ارتباط رودر رو؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
کاملأ مخالفم. یک عمر با یکی میری میای بازم نمیتونی بشناسیش درست ! چه برسه به دوست اینترنتی!!!!! خیلی ام که بخواد باهات صادق باشه به راحتی میتونه بزرگترین راز زندگی و بدترین خصلت اخلاقی اشو ازت پنهان بکنه!

ما گفتيم تو نت اشنا شده باشن بر حسب اتفاق

بعد هم بيرون ببينن و اشنايي بشفتر

نه اينكه 5 سال باهاش بچتي اولين بار تو جلسه خواشتگاري ببينيش

ادم با فاميل هم ميخاد ازدواج كن اول ميگه بزاريد در اين مورد حرف بزنيم بعد

تو با فاميل 20 سال اشنايي اما چون در مورد ازدواج و ... نظرشو ديدگاهشو نميدوني ممكنه همين طوري بري سر خونه زندگيت به مشكل بر بخوري:ws46:

اقا شرمنده ولی چیز هایی که شنیدم و تجزیه و تحلیل کردم این بودش که از دواج های نتی همش کلاه برداری هستش

طرف همسايه ادمه بعد 10 سال ميفهمي تو كار قاچاق بوده :banel_smiley_4:

ادما رو هيچ وقت نميشه شناخت چون هيچ وقت خود واقعيشونو نشون نميدن حالا كسي بحاد دغل باز باشه ممكنه رفيق صميميتم باشه سرت كلاه بزاره ميتونه 7 پشت غزيبه باشه از برادرت بهتر باشه واست :banel_smiley_4:

من هم كلا مخالف همچين ازدواجي هستم :w00:

:banel_smiley_4:

من با همه جورش موافقم الا این یکی.:ws46:

همه جوره:ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه

اصلا هیچ فرقی نداره طریقه آشنایی

کسی که بخواد چیزی از زندگیشو پنهان کنه هم تو دنیای مجازی میتونه هم تو دنیای واقعی.

کلا آدما خودشونو نمیشناسن چه برسه به اینکه بخوان یکی دیگه رو بشناسن. پس فرقی نداره چون کلا نمیشه کسی رو کامل شناخت :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...