Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اسی کدوم دانشگاه میری؟؟دیگه ژتون مال ماقبله تاریخه ها!!! خیلی ساله همه جا کارت دارن من الان 5 ساله دانشجویم،ژتون هم ماله ترم اولم بود!!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ من الان 5 ساله دانشجویم،ژتون هم ماله ترم اولم بود!!!!! 5 سال میشه ورودی84.. ما ورودی 83 بودیم کارت داشتیم کدوم دانشگاه میری؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ آها.... با ارشد حسابیدی پس... من فکر کردم لیسانس رو میگی چه دانشگاه خوبی هم میخونی... نزدیک خونه مامان بزرگمه :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اسی کدوم دانشگاه میری؟؟دیگه ژتون مال ماقبله تاریخه ها!!! خیلی ساله همه جا کارت دارن همه ی دانشگاه های قزوین ژتون دارن شما کدوم دانشگاه میری ؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ همه ی دانشگاه های قزوین ژتون دارن شما کدوم دانشگاه میری ؟ شوخی میکنی؟؟ هنوز؟؟ دانشگاه مازندران 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ شوخی میکنی؟؟ هنوز؟؟دانشگاه مازندران آره میری تو سایت دانشگاه در خواست میدی بعد با کارت دانشجویی میری غذاتو میگیری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اینقدر گفتی که دیروز ناهار بهمون تن ماهی دادن !!!!! چه قدر چشمات شوره از خاطرات دانشجویی ما این بود که سالها پیش موقع گرفتن ژتون که هنوز الکترونیکی نبود،تو صف همیشه گرسنگان تاریخ له میشدیم!!!! :ws28: حقتونه:ws28:ببينيد ما چي ميكشيم اسی کدوم دانشگاه میری؟؟دیگه ژتون مال ماقبله تاریخه ها!!! خیلی ساله همه جا کارت دارن 5 سال میشه ورودی84.. ما ورودی 83 بودیم کارت داشتیم کدوم دانشگاه میری؟؟؟ :jawdrop: من فك ميكردم تو بيست سالته:jawdrop: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۸۹ اجازه نمیدند... صفر میدن... باید 3 هفته مانده به امتحانات حذف کرد... منم این حرفا حالیم نیست... وا.....ولی مال ما اینجور نیس ما وقتی نریم سر امتحان یعنی حذفیدیم ....شکلکِ فیس ِ تو همتون چقد باحاليد وافن منافق تو ديگه اخرشي من 80 درصد يادگيريم سر كلاسه. لزوميم نداره اون چيزايي كه استاد ميگه رو ياد بگيرم. هرچي كه مغزم خودش واسه خودش پردازش ميكنه رو ياد ميگيرم در طول ترم فقط درسايي كه خوشم مياد و يه نگاهي ميندازم. البته همه ي اون چيزايي كه استاد درس نداده رو ميخونم نه چيزايي كه درس داده. من يه خورده استاد-ناسازگارم براي امتحانم من اگه 2 هفته وقت داشته باشم يا دو روز يا دو ساعت فرقي نميكنه. چون همشون در نقش مرور تشريف دارن اصولا هم يادم نميمونه امتحان دارم. هر كاري دلم ميخواد ميكنم بعد از ساعت 12 شب امتحان شروع مي كنم. اگه سر كلاس رفته باشم كه اصلا از خوابم نميزنم. يه نگاهي ميندازم و راحت مي خوابم. ولي اگه سر كلاس نرفته باشم سعي مي كنم ديگه حد اكثر تا ساعت 4 جمعش كنم. همه ي موارد فوق در صورتي كه درس را دوست نداشته باشم عملي نيستند و به راحتي بيخيال مي شوم :persiana__hahaha: ولي معمولا نتيجه بد نميشه :w127: منم همینطور....من درسی رو که دوس نداشته باشم بکشتنم، نمیخونم چون اگرم بخونم متوجه نمیشم پس در نتیجه میزارم کنار تا وقت خودمو نگیرم ولی شب امتحان مجبورم بخونم آره میری تو سایت دانشگاه در خواست میدی بعد با کارت دانشجویی میری غذاتو میگیری مال ماهم همینطوره :jawdrop: من فك ميكردم تو بيست سالته:jawdrop: منم همینطور 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده