Ehsan 112349 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 مگه شما ترم چندی؟ کار من از ترم گذشته،ترم ماله دوران جوانی و جاهلی بود. الان سبک ترمها و امتحانام فرق فوکوله....... 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 کار من از ترم گذشته،ترم ماله دوران جوانی و جاهلی بود. الان سبک ترمها و امتحانام فرق فوکوله....... هووووووووووم؟ استادی؟؟؟:JC_thinking: 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 هووووووووووم؟ استادی؟؟؟:JC_thinking: استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو.......... 4
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو.......... موفق باشی :dancegirl2: 2
shaden. 18583 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو.......... :ws37: 2
Ehsan 112349 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 موفق باشی :dancegirl2: :ws37: حسود هرگز نیاسود.............. :w00: 2
shaden. 18583 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 حسود هرگز نیاسود.............. :w00: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1
Waffen 15120 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... 7
غایب 4790 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... منم همینجوری ام. 3
VINA 31339 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 والا هرموقع من امتحان دارم دلم میخواد یه درس دیگه بخونم مثلا امتحان ایستایی دارم دلم میخواد معارف بخونم و شبا تا صبح بیدارم تا مثلا درس بخونم و یه مداد یا خودکار دستم میگیرم تا نکات مهمو خط کشی کنم ولی بیشتر کنارهای کتاب تبدیل به دفتر نقاشی و کاریکاتور میشه حتی جای ست برای تمرین کردن امضامه تا فردا موقع امتحان دادن امضای خوشجل بزنم و یا تصاویر کتابو رنگ میکنم و اون موقع خلاقیتم یهویی فوران میکنه و هی دلم میخواد پلان بکشم و موقع امتحانات هی دلم میخواد فقط بخورمو بخوابم و مامانم فک میکنه من دارم درس میخونم و هی میره خوراکی های خوشمزه میاره تا فسفر کم نیارم اخه خیلییییییییییییی من درس میخونم من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... منم مطالب تو ذهنم نميمونه اونجوري 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 حسود هرگز نیاسود.............. :w00: من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2
★napadid★ 2337 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 10 بار خوندن من در طول ترم = یک دهم خوندن در شب امتحان فقط شب امتحان حالیم میشه باید زور پشت کله ام باشه 2
VINA 31339 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 10 بار خوندن من در طول ترم = یک دهم خوندن در شب امتحانفقط شب امتحان حالیم میشه باید زور پشت کله ام باشه من شب امتحان هيچي نميفهمم 3
Ehsan 112349 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: از نظر من حسودی بود!!!!! مهم نظر علما است نه نظر عوام. :167: 2
VINA 31339 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: دانشجوي ارشد دانشگاه تهرانهاستاد كجا بود اخهمهندسه 2
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 از نظر من حسودی بود!!!!! مهم نظر علما است نه نظر عوام. :167: من برات آرزوی موفقیت کردم کجاش حسودی بود؟ :w00::w00::w00: دانشجوي ارشد دانشگاه تهرانهاستاد كجا بود اخهمهندسه پس چاخان گفت؟!! اییییییییییییش:viannen_38: عین منی... ولی من میفهمم 3
Waffen 15120 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 ولی من میفهمم خوش به حالت... من شب امتحان فقط میتونم دوره کنم و مشکلات رو حل کنم... حتی اگر یک صفحه مونده باشه که بلد نباشم احتمال اینکه سر امتحان یادم بمونه اون رو خیلی کمه... آخه غیر ممکنه ادم 300 صفحه فرمول و مدل رو یک شبه یاد بگیره... من اگر درسی رو در طول ترم نخونده باشم میرم سر جلسه برگه ی سفید میدم مثل مرد سرم رو میگیرم میام بیرون بعد واحدمو میوفتم... 3
Atre Baroon 19624 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 خوش به حالت... من شب امتحان فقط میتونم دوره کنم و مشکلات رو حل کنم... حتی اگر یک صفحه مونده باشه که بلد نباشم احتمال اینکه سر امتحان یادم بمونه اون رو خیلی کمه... آخه غیر ممکنه ادم 300 صفحه فرمول و مدل رو یک شبه یاد بگیره... من اگر درسی رو در طول ترم نخونده باشم میرم سر جلسه برگه ی سفید میدم مثل مرد سرم رو میگیرم میام بیرون بعد واحدمو میوفتم... وااااااا...این چه کاریه؟ خب همون مثِ مرد اولش حذف کن 2
Waffen 15120 ارسال شده در 12 اسفند، 2010 وااااااا...این چه کاریه؟خب همون مثِ مرد اولش حذف کن اجازه نمیدند... صفر میدن... باید 3 هفته مانده به امتحانات حذف کرد... منم این حرفا حالیم نیست... 2
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری