رفتن به مطلب

روزهای دانشجویی ما...!

zzahra

ارسال های توصیه شده

:banel_smiley_4:

مگه شما ترم چندی؟:ws52:

کار من از ترم گذشته،ترم ماله دوران جوانی و جاهلی بود.

الان سبک ترمها و امتحانام فرق فوکوله.......

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کار من از ترم گذشته،ترم ماله دوران جوانی و جاهلی بود.

الان سبک ترمها و امتحانام فرق فوکوله.......

هووووووووووم؟:ws52:

استادی؟؟؟:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
هووووووووووم؟:ws52:

استادی؟؟؟:JC_thinking:

استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو..........:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... :hanghead:

• Like 7
لینک به دیدگاه
من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... :hanghead:
منم همینجوری ام.
  • Like 3
لینک به دیدگاه
والا هرموقع من امتحان دارم دلم میخواد یه درس دیگه بخونم مثلا امتحان ایستایی دارم دلم میخواد معارف :w58: بخونم و شبا تا صبح بیدارم تا مثلا درس بخونم و یه مداد یا خودکار دستم میگیرم تا نکات مهمو خط کشی کنم ولی بیشتر کنارهای کتاب تبدیل به دفتر نقاشی و کاریکاتور میشه حتی جای ست برای تمرین کردن امضامه تا فردا موقع امتحان دادن امضای خوشجل بزنم و یا تصاویر کتابو رنگ میکنم و اون موقع خلاقیتم یهویی فوران میکنه و هی دلم میخواد پلان بکشم و موقع امتحانات هی دلم میخواد فقط بخورمو بخوابم و مامانم فک میکنه من دارم درس میخونم و هی میره خوراکی های خوشمزه میاره تا فسفر کم نیارم اخه خیلییییییییییییی من درس میخونم

منم

مطالب تو ذهنم نميمونه اونجوري

• Like 3
لینک به دیدگاه
10 بار خوندن من در طول ترم = یک دهم خوندن در شب امتحان:ws50:

فقط شب امتحان حالیم میشه:ws50:

باید زور پشت کله ام باشه :ws17:

من شب امتحان هيچي نميفهمم:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:w58:

من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:

از نظر من حسودی بود!!!!!

مهم نظر علما است نه نظر عوام. :167:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:w58:

من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00:

دانشجوي ارشد دانشگاه تهرانه:banel_smiley_4:استاد كجا بود اخه:banel_smiley_4:مهندسه:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
از نظر من حسودی بود!!!!!

مهم نظر علما است نه نظر عوام. :167:

من برات آرزوی موفقیت کردم کجاش حسودی بود؟ :w00::w00::w00:

دانشجوي ارشد دانشگاه تهرانه:banel_smiley_4:استاد كجا بود اخه:banel_smiley_4:مهندسه:ws3:

پس چاخان گفت؟!!:banel_smiley_4:

اییییییییییییش:viannen_38:

:ws3:

عین منی... :hanghead:

ولی من میفهمم :w02:

• Like 3
لینک به دیدگاه

ولی من میفهمم :w02:

خوش به حالت... من شب امتحان فقط میتونم دوره کنم و مشکلات رو حل کنم... حتی اگر یک صفحه مونده باشه که بلد نباشم احتمال اینکه سر امتحان یادم بمونه اون رو خیلی کمه...

آخه غیر ممکنه ادم 300 صفحه فرمول و مدل رو یک شبه یاد بگیره... من اگر درسی رو در طول ترم نخونده باشم میرم سر جلسه برگه ی سفید میدم مثل مرد سرم رو میگیرم میام بیرون بعد واحدمو میوفتم... :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
خوش به حالت... من شب امتحان فقط میتونم دوره کنم و مشکلات رو حل کنم... حتی اگر یک صفحه مونده باشه که بلد نباشم احتمال اینکه سر امتحان یادم بمونه اون رو خیلی کمه...

آخه غیر ممکنه ادم 300 صفحه فرمول و مدل رو یک شبه یاد بگیره... من اگر درسی رو در طول ترم نخونده باشم میرم سر جلسه برگه ی سفید میدم مثل مرد سرم رو میگیرم میام بیرون بعد واحدمو میوفتم... :ws3:

وااااااا...این چه کاریه؟

خب همون مثِ مرد اولش حذف کن :w02:

• Like 2
لینک به دیدگاه
وااااااا...این چه کاریه؟

خب همون مثِ مرد اولش حذف کن :w02:

اجازه نمیدند... صفر میدن... باید 3 هفته مانده به امتحانات حذف کرد... منم این حرفا حالیم نیست... :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...