Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ مگه شما ترم چندی؟ کار من از ترم گذشته،ترم ماله دوران جوانی و جاهلی بود. الان سبک ترمها و امتحانام فرق فوکوله....... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ کار من از ترم گذشته،ترم ماله دوران جوانی و جاهلی بود. الان سبک ترمها و امتحانام فرق فوکوله....... هووووووووووم؟ استادی؟؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ هووووووووووم؟ استادی؟؟؟:JC_thinking: استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو.......... 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو.......... موفق باشی :dancegirl2: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ استادی که جای خودش را داره،هم استادیم هم دانشجو.......... :ws37: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ موفق باشی :dancegirl2: :ws37: حسود هرگز نیاسود.............. :w00: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ حسود هرگز نیاسود.............. :w00: :jawdrop::jawdrop::jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... 7 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... منم همینجوری ام. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ والا هرموقع من امتحان دارم دلم میخواد یه درس دیگه بخونم مثلا امتحان ایستایی دارم دلم میخواد معارف بخونم و شبا تا صبح بیدارم تا مثلا درس بخونم و یه مداد یا خودکار دستم میگیرم تا نکات مهمو خط کشی کنم ولی بیشتر کنارهای کتاب تبدیل به دفتر نقاشی و کاریکاتور میشه حتی جای ست برای تمرین کردن امضامه تا فردا موقع امتحان دادن امضای خوشجل بزنم و یا تصاویر کتابو رنگ میکنم و اون موقع خلاقیتم یهویی فوران میکنه و هی دلم میخواد پلان بکشم و موقع امتحانات هی دلم میخواد فقط بخورمو بخوابم و مامانم فک میکنه من دارم درس میخونم و هی میره خوراکی های خوشمزه میاره تا فسفر کم نیارم اخه خیلییییییییییییی من درس میخونم من اگر درسی رو قبلا تو ترم خونده باشم که هیچی... شب امتحانم میخونم و میرم سر جلسه... اگر نخونده باشم کلا بی خیالش میشم چون میدونم هیچ تاثیری نداره واقعا... شب امتحان نمیتونم درس یاد بگیرم... اصلا تمرکز ندارم... نمیدونم چرا... منم مطالب تو ذهنم نميمونه اونجوري 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ حسود هرگز نیاسود.............. :w00: من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ 10 بار خوندن من در طول ترم = یک دهم خوندن در شب امتحان فقط شب امتحان حالیم میشه باید زور پشت کله ام باشه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ 10 بار خوندن من در طول ترم = یک دهم خوندن در شب امتحانفقط شب امتحان حالیم میشه باید زور پشت کله ام باشه من شب امتحان هيچي نميفهمم 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: از نظر من حسودی بود!!!!! مهم نظر علما است نه نظر عوام. :167: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من کی حسودی کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: دانشجوي ارشد دانشگاه تهرانهاستاد كجا بود اخهمهندسه 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ من شب امتحان هيچي نميفهمم عین منی... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ از نظر من حسودی بود!!!!! مهم نظر علما است نه نظر عوام. :167: من برات آرزوی موفقیت کردم کجاش حسودی بود؟ :w00::w00::w00: دانشجوي ارشد دانشگاه تهرانهاستاد كجا بود اخهمهندسه پس چاخان گفت؟!! اییییییییییییش:viannen_38: عین منی... ولی من میفهمم 3 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ ولی من میفهمم خوش به حالت... من شب امتحان فقط میتونم دوره کنم و مشکلات رو حل کنم... حتی اگر یک صفحه مونده باشه که بلد نباشم احتمال اینکه سر امتحان یادم بمونه اون رو خیلی کمه... آخه غیر ممکنه ادم 300 صفحه فرمول و مدل رو یک شبه یاد بگیره... من اگر درسی رو در طول ترم نخونده باشم میرم سر جلسه برگه ی سفید میدم مثل مرد سرم رو میگیرم میام بیرون بعد واحدمو میوفتم... 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ خوش به حالت... من شب امتحان فقط میتونم دوره کنم و مشکلات رو حل کنم... حتی اگر یک صفحه مونده باشه که بلد نباشم احتمال اینکه سر امتحان یادم بمونه اون رو خیلی کمه... آخه غیر ممکنه ادم 300 صفحه فرمول و مدل رو یک شبه یاد بگیره... من اگر درسی رو در طول ترم نخونده باشم میرم سر جلسه برگه ی سفید میدم مثل مرد سرم رو میگیرم میام بیرون بعد واحدمو میوفتم... وااااااا...این چه کاریه؟ خب همون مثِ مرد اولش حذف کن 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۸۹ وااااااا...این چه کاریه؟خب همون مثِ مرد اولش حذف کن اجازه نمیدند... صفر میدن... باید 3 هفته مانده به امتحانات حذف کرد... منم این حرفا حالیم نیست... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده