گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ الهی من قربونش بشم همسترم مادهه ( قهوه ایه ) دیشب دار فانی رو داع گفت :4564: :4564: :4564: الهی فداش شم دلم خیلی واسش تنج شده :4564: :4564: :4564: اینجا هم داشتن با عروسکشون بازی میکردن :4564: :4564: :4564: :4564::4564: منم تسلیت میگم! غم از دست دادنش سخته!:4564: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ :4564::4564: منم تسلیت میگم!غم از دست دادنش سخته!:4564: ممنون عزیزم :hanghead: :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ :dancegirl2: tasliat migam ممنون عزیز :hanghead: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ چقدر خشن:w00:اون موقع که داشتیم میبردیمش اشک در چشمان حلقه زده بود من دوسش میداشم:aghosh:.ولی نمی ذاشت بخوابم یه لحظه دلم گرفت چرا گذاشتی اشک بریزه بلهمنم دوسش داشتم اردکمو.اسمش ساتوری بود. ولی چطوری با صداش کنار میومدی؟ چند سال پیش هم یه اردک دیگه داشتم یکی در خونه رو زد.باز کردیم یهو پرید تو تابستون بود تا پاییز نگهش داشتیم:aghosh: سرما خورده بود بنده خدا عطسه می کرد.آبریزش بینی داشت :4chsmu1: بردیمش ارم چرا ساتوری؟ جان؟؟؟؟:167:اسم جوجو گوجوبو بود به 2علت: 1-عاشق گوجه بود:icon_gol: 2-جوجوناناز بود دیگه!!!! نبینم برا اسم جوجوم بخندیا!!!!!:w00::w00: مشکیه گوجوبوه!!!!!اون یکی رو همون اول کلاغ برد.... من نمیبینم جانم ای ول اردک من عاشق خیار بود ازین سالادیا براش میگرفتم.با نک میرفت توش مثه این بیل مکانیکا یعنی باید اسمشو می ذاشتم خیالبو؟ ببخشید...دوربین دم دست نبود با گوشی گرفتم کیفیتش کمه این که سوسک پلاستیکیه؟ الهی من قربونش بشم همسترم مادهه ( قهوه ایه ) دیشب دار فانی رو داع گفت :4564: الهی فداش شم دلم خیلی واسش تنج شده اینجا هم داشتن با عروسکشون بازی میکردن آخیییییییییی طفلی اینم فینگیل منه!!!(دختره!!)عروس هلندیه بچه کاکلی و فندقه! 2 ماه و نیم شم هست!! چه نازه... اون آبیه واسه فینگیلت گذاشتی؟ اسمش هم قدرت هست ! اون اوايل كه خيلي ضعيف و لاغر بود اين اسم خيلي بهش ميومد يه روز كه يكي از دوستام اومده بود خونمون وقتي اسمشو شنيد زد زير خنده و گفت اسم باباي منم قدرته ! يكم خجالت كشيدم و گفتم ولي ما صداش ميكنيم power !! :icon_pf (34): :ws28: 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون عزیزم :hanghead: :hanghead: :flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آقا بيا توضيح بده اين مسابقه چجوريه ؟1 قدرت من اول ميشه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ گوجوبو ..... از همه خشگل تره..... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ مم یه کاکتوس داشتم خیلییییییییییییییییییی دوسش داشتم خیلی ناز بود کوچولو بود ولی خشک شد:ws44: 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ مم یه کاکتوس داشتمخیلییییییییییییییییییی دوسش داشتم خیلی ناز بود کوچولو بود ولی خشک شد:ws44: آخييييي حيووني ! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ منم یه جونور دارم که بزودی عکسشو میزارم ببینید... 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ یه لحظه دلم گرفت چرا گذاشتی اشک بریزه چرا ساتوری؟ من نمیبینم این که سوسک پلاستیکیه؟ آخیییییییییی طفلی چه نازه... اون آبیه واسه فینگیلت گذاشتی؟ :ws28: آررررره دیییییگه!!!! آخه چشش میزنن!!! بچه ام اهلی ه میاد تو بغلم میخوابه! میاد رو گردنم با گردنبندم بازی میکنه!! اینو چش نمیزنن؟؟؟نه تو بگو اینو چش نمیزنن؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
salvador 1932 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من يه قرقي داشتم كه خيلي دوسش داشتم عكسشم بعداً ميذارم 1 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ گوجوبو .....از همه خشگل تره..... :guntootsmiley2:آره خیلی خوشگل بود! از اون خوشگل تر همونی بود که کلاغ بردش! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ منم یه جونور دارم که بزودی عکسشو میزارم ببینید... از اين شكلكه معلومه يه سوسكي پشه اي چيزي هست 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ از اين شكلكه معلومه يه سوسكي پشه اي چيزي هست نه اصلا عجله نکن بزودی میبینیش... 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ آخييييي حيووني ! :ws44:باید بگی آخییییی گیاهی! آررررره دیییییگه!!!!آخه چشش میزنن!!! بچه ام اهلی ه میاد تو بغلم میخوابه! میاد رو گردنم با گردنبندم بازی میکنه!! اینو چش نمیزنن؟؟؟نه تو بگو اینو چش نمیزنن؟؟؟ داییم اینا عید امسال یه طوطیی گرفتن نمیدونم گونه اش چیه ولی از اونایی که طوسی رنگه دمش قرمزه اسمش راکل ه ولی از وقتی گرفتن تا الان با داییم اینا هنوز راحت نیس فقط میتونن برن پیش قفسش ولی اصن نمیزاره دست بهش بزنن و..... خیلی میترسه تازه حرفم نمیزنه 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ :ws44:باید بگی آخییییی گیاهی! داییم اینا عید امسال یه طوطیی گرفتن نمیدونم گونه اش چیه ولی از اونایی که طوسی رنگه دمش قرمزه اسمش راکل ه ولی از وقتی گرفتن تا الان با داییم اینا هنوز راحت نیس فقط میتونن برن پیش قفسش ولی اصن نمیزاره دست بهش بزنن و..... خیلی میترسه تازه حرفم نمیزنه اونا اسمش کاسکو ه!!! خیلی نازن! حرفم یاد میگیرن 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اونا اسمش کاسکو ه!!!خیلی نازن! حرفم یاد میگیرن میسی اه خیلی نازه شده هووی زن داییم :دی چون داییم خیلی راکلو دوس داره و همش بهش میگه عسلم عشخم.... 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ میسیاه خیلی نازه شده هووی زن داییم :دی چون داییم خیلی راکلو دوس داره و همش بهش میگه عسلم عشخم.... بیچاره زنها!!! چه جایگزینایی واسشون پیدا میکنن!! 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ نه اصلا عجله نکن بزودی میبینیش... اين به زودي يعني كي ؟ تا فردا عكسشو بذار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده