Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نازی :flowerysmile:آره منم یه مدت رنده میکردم دیدم پوست دستم داره کنده میشه :4chsmu1: برا همین رفتم خیار سالادی خریدم.دیگه از اون به بعدش خودش رنده می کرد :4chsmu1: جوجوت زنده است؟ قدرشو بدون:ws44::ws44: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ جوجوت زنده است؟قدرشو بدون:ws44::ws44: گفتم که.عکسشو ندیدی؟مثه زرافه شده بود:4chsmu1: بردمش نوانخوانه:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ گفتم که.عکسشو ندیدی؟مثه زرافه شده بود:4chsmu1:بردمش نوانخوانه:4chsmu1: کشتیش؟؟؟؟:w00: لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ کشتیش؟؟؟؟:w00: ا نه مگه دلم میومد.بچه چند بار بگم خب تو تا پیج برو اون ور بخون دیگه :brodkavelarg: بردمش یه باغی که چند تا مرغ و خروس توش داشت اونجا ازش نگه داری شه صداش شده بود مثه چرخ نخریسی:4chsmu1: دلم میخواست اردک تو هم بزرگ میشد مثه این غول میشد اون وقت میدیدم بازم اینجوری گریه میکردی براش یا نه 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید...دوربین دم دست نبود با گوشی گرفتم کیفیتش کمه 5 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ا نه مگه دلم میومد.بچه چند بار بگم خب تو تا پیج برو اون ور بخون دیگه :brodkavelarg:بردمش یه باغی که چند تا مرغ و خروس توش داشت اونجا ازش نگه داری شه صداش شده بود مثه چرخ نخریسی:4chsmu1: دلم میخواست اردک تو هم بزرگ میشد مثه این غول میشد اون وقت میدیدم بازم اینجوری گریه میکردی براش یا نه گوجوبو.....:ws44: من در هر حال دوسش داشتم....:ws44: همه میگن بزرگ که میشن زشت میشن!!!اما گوجوبو استثنا بود.... لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید...دوربین دم دست نبود با گوشی گرفتم کیفیتش کمه :brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg::brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ گوجوبو.....:ws44:من در هر حال دوسش داشتم....:ws44: همه میگن بزرگ که میشن زشت میشن!!!اما گوجوبو استثنا بود.... نه زشت نمی شن که.اتفاقا اون یکی که من داشتم سیاه بود .بزرگ که شده بود کلی رنگی رنگی شده بود هوارتا ناز بود :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ببخشید...دوربین دم دست نبود با گوشی گرفتم کیفیتش کمه حیوون نبود اخه!!!!!!!!:brodkavelarg: لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نه زشت نمی شن که.اتفاقا اون یکی که من داشتم سیاه بود .بزرگ که شده بود کلی رنگی رنگی شده بود هوارتا ناز بود :aghosh: گوجوبو لعنت به روزگار که بزرگ شدنتو ندیدم....:ws44: لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ الهی من قربونش بشم همسترم مادهه ( قهوه ایه ) دیشب دار فانی رو داع گفت :4564: :4564: :4564: الهی فداش شم دلم خیلی واسش تنج شده :4564: :4564: :4564: اینجا هم داشتن با عروسکشون بازی میکردن :4564: :4564: :4564: 11 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ جانم :aghosh: نازی.تسلیت می گم راحله جان :there: میگم قضیه این مرگ حییونا مثه مرگ هنر پیشه ها شده ها همه دارن به صورت مشکوکی دار فانی رو وداع میگن نکنه دستی تو کاره؟ 2 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ جانم :aghosh:نازی.تسلیت می گم راحله جان :there: میگم قضیه این مرگ حییونا مثه مرگ هنر پیشه ها شده ها همه دارن به صورت مشکوکی دار فانی رو وداع میگن نکنه دستی تو کاره؟ ممنون عزیزم :hanghead: نمیدونم چش شد 2روز قبلش چوشماش ورم کرد تا اومدیم بهش برسیم ببریمش دکی نیگاش کنه رفت اون دنیا :cryingf: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اینم فینگیل منه!!!(دختره!!) عروس هلندیه بچه کاکلی و فندقه! 2 ماه و نیم شم هست!! 8 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون عزیزم :hanghead: نمیدونم چش شد 2روز قبلش چوشماش ورم کرد تا اومدیم بهش برسیم ببریمش دکی نیگاش کنه رفت اون دنیا :cryingf: زمین سوراخ شد عزیزم نزن :4chsmu1: خلاصه که تسلیت میگم.حالا قدر اون یکی رو بدون :flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ زمین سوراخ شد عزیزم نزن :4chsmu1:خلاصه که تسلیت میگم.حالا قدر اون یکی رو بدون :flowerysmile: باجه نمیزنم دیجه :smiley (18): ممنون عسیسم هر چند میدونم اونم زیاد دوام نمیاره بی یارش بازم میسی 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ اینم فینگیل منه!!!(دختره!!)عروس هلندیه بچه کاکلی و فندقه! 2 ماه و نیم شم هست!! nazi che khogshelw:dancegirl2: الهی من قربونش بشم همسترم مادهه ( قهوه ایه ) دیشب دار فانی رو داع گفت :4564: :4564: :4564: الهی فداش شم دلم خیلی واسش تنج شده :4564: :4564: :4564: اینجا هم داشتن با عروسکشون بازی میکردن :4564: :4564: :4564: tasliat migam 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ اينم بچه گربه ناز كوچولوي منه اوايل خرداد جلو در خونمون پيداش كرديم خيلي كوچولو و لاغر بود و حتي نمي تونست شير بخوره با سرنگ بهش شير ميداديم ...كامل موهاش در نيومده بود و كچل و زشت بود! بيچاره مامان نداره و يه بچه گربه سر راهيه....ولي ما هنوز اينو بهش نگفتيم ! اسمش هم قدرت هست ! اون اوايل كه خيلي ضعيف و لاغر بود اين اسم خيلي بهش ميومد يه روز كه يكي از دوستام اومده بود خونمون وقتي اسمشو شنيد زد زير خنده و گفت اسم باباي منم قدرته ! يكم خجالت كشيدم و گفتم ولي ما صداش ميكنيم power !! :icon_pf (34): الان خيلي شكمو شده و همه چيز مي خوره ولي غذاي مورد علاقه اش سوسيس و مرغه...خيلي هم مهربونه و كاملا محبت رو درك ميكنه و پاسخ ميده...بيچاره همش تو حياط واسه خودش ميچرخه مامانم نميذاره بيارمش داخل 13 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من حیوون خونگی ندارم!!! ولی میتونم از سوسکای زیرزمینمون عکس بگیرم؟! 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ من حیوون خونگی ندارم!!!ولی میتونم از سوسکای زیرزمینمون عکس بگیرم؟! نه جون من نمي خواد...قبلا ميلاد اين كارو كرده :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده