Spento data_3j 675 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واقعاً هیچ کدومتون استعداد اسم گذاشتن ندارید این چه اسمای مخصوصاً تو ستاره بی چاره به خاطره همی اسمش مرده دیگه 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واقعاً هیچ کدومتون استعداد اسم گذاشتن ندارید 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ بلهمنم دوسش داشتم اردکمو.اسمش ساتوری بود. ولی چطوری با صداش کنار میومدی؟ چند سال پیش هم یه اردک دیگه داشتم یکی در خونه رو زد.باز کردیم یهو پرید تو تابستون بود تا پاییز نگهش داشتیم:aghosh: سرما خورده بود بنده خدا عطسه می کرد.آبریزش بینی داشت :4chsmu1: بردیمش ارم گوجوبو!!!!!!!!!!:ws44: من خیلی جوجومو دوست داشتم....بیچاره اونقدر بزرگ نشده بود که صداش بد بشه...جیک جیک میکرد.....:ws44::ws44: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واقعاً هیچ کدومتون استعداد اسم گذاشتن نداریداین چه اسمای مخصوصاً تو ستاره بی چاره به خاطره همی اسمش مرده دیگه جان؟؟؟؟:167: اسم جوجو گوجوبو بود به 2علت: 1-عاشق گوجه بود:icon_gol: 2-جوجوناناز بود دیگه!!!! نبینم برا اسم جوجوم بخندیا!!!!!:w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ من بودم اسم حیوونامو میذاشتم هیتالکس!:w42: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مشکیه گوجوبوه!!!!! اون یکی رو همون اول کلاغ برد.... 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ مشکیه گوجوبوه!!!!!اون یکی رو همون اول کلاغ برد.... شبیه جوجه اردک زشت بود! همون بود که کلاغ نبردتش! 2 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ شبیه جوجه اردک زشت بود! همون بود که کلاغ نبردتش! نامرد!!!!:w00::w00::w00: خودت زشتی!!!!! به من و گوجوبو برخورد...منم قهریدم!!!!:ws44: 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نامرد!!!!:w00::w00::w00:خودت زشتی!!!!! به من و گوجوبو برخورد...منم قهریدم!!!!:ws44: :persiana__hahaha:خوب راست میگم دیگه! اگه خوشگل بود که کلاغ میبردش! میخوردش! آقا اصلا یکی نیست به ما بگه چرا پشته سره مرده حرف میزنیم!:banel_smiley_52: حالا قهر نکن دیگه! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :persiana__hahaha:خوب راست میگم دیگه! اگه خوشگل بود که کلاغ میبردش! میخوردش!آقا اصلا یکی نیست به ما بگه چرا پشته سره مرده حرف میزنیم!:banel_smiley_52: حالا قهر نکن دیگه! روح گوجوبو آزرده شده!!!!:ws44: شب ایشالا میاد خوابت حالتو میگیره!!!!:w16: :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ روح گوجوبو آزرده شده!!!!:ws44:شب ایشالا میاد خوابت حالتو میگیره!!!!:w16: :icon_gol: منتظرم! به امید دیدن روحه ملکوتی گوبوجو! جوجه اردکه زشتی در خوابه گیلاس! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ منتظرم! به امید دیدن روحه ملکوتی گوبوجو! جوجه اردکه زشتی در خوابه گیلاس! دهههههههههه!!!!!!!!!!:167: به جوجوم نگو زشت!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ دهههههههههه!!!!!!!!!!:167:به جوجوم نگو زشت!!!!!!!!!!!!!!!!!:w00::w00: :guntootsmiley2: میگمن زشته بگو زشته! دهه خوب مگه زشت بودن بده! ببین کلاغه نبردتش! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واووووووووووو من اگه قناریام زنده بودن عکسشونو میزاشتم ولی دوتایی تو یه شب باهم رفتن!!!!! روحشن شاد!!!!!!!:shame: 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ واووووووووووومن اگه قناریام زنده بودن عکسشونو میزاشتم ولی دوتایی تو یه شب باهم رفتن!!!!! روحشن شاد!!!!!!!:shame: روحشون شاد! نفسشون وصل بوده به هم!:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ روحشون شاد!نفسشون وصل بوده به هم!:flowerysmile: آره باو بی هم کلی پکر میشدن تکون نمیخوردن از جاشون!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ نامرد!!!!:w00::w00::w00:خودت زشتی!!!!! به من و گوجوبو برخورد...منم قهریدم!!!!:ws44: :aghosh:جانم جان؟؟؟؟:167:اسم جوجو گوجوبو بود به 2علت: 1-عاشق گوجه بود:icon_gol: 2-جوجوناناز بود دیگه!!!! نبینم برا اسم جوجوم بخندیا!!!!!:w00::w00: ای ول اردک من عاشق خیار بود ازین سالادیا براش میگرفتم.با نک میرفت توش مثه این بیل مکانیکا یعنی باید اسمشو می ذاشتم خیالبو؟ 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ :aghosh:جانم ای ول اردک من عاشق خیار بود ازین سالادیا براش میگرفتم.با نک میرفت توش مثه این بیل مکانیکا یعنی باید اسمشو می ذاشتم خیالبو؟ وای گوجوبو خیارم میخورد...براش رنده میکردم.... گوجوبو....:ws44: 2 لینک به دیدگاه
TrueBlue 1583 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۸۹ وای گوجوبو خیارم میخورد...براش رنده میکردم....گوجوبو....:ws44: نازی :flowerysmile: آره منم یه مدت رنده میکردم دیدم پوست دستم داره کنده میشه :4chsmu1: برا همین رفتم خیار سالادی خریدم.دیگه از اون به بعدش خودش رنده می کرد :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده