soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ با عنايت به آغاز سال تحصيلي جديد و فروكش كردنِ هيجاناتِ َالكي، بعد از گذشت 2 هفته:-توصيه ي پدرانه به كلاس اولي ها: كوچولوهاي باحال! سعي كنيد زياد 20 نگيريد. بعداً كه رفتيد دبيرستان و دانشگاه، معني حرف من رو مي فهميد. -توصيه ي برادرانه به جديد الورودها: 1- جوگير نشويد؛ اينجا هنوز ايران است. 2- به دانشجويان مكانيك احترام بگذاريد...جدي گفتم. 3- تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند. 4- دست هاي خود را با آب و صابون بشوييد. 5- واقعاً لطفاً گوسفند نباشيد. -توصيه ي فرزندانه به استادانِ جديد التدريس: لطفاً يواش تر... -توصيه ي خصمانه به "ع.ج" : $$$ -توصيه ي دوستانه به هم رشته اي هاي عزيز: 1- سخته؛ ولي ممكنه... 2- دياگرام آزاد؛ دياگرام آزاد؛ دياگرام آزاد... -توصيه ي هشدارانه به جديد الخروج ها (پيش دانشگاهي ها): درس بخون بچه جان... -توصيه ي حكيمانه به دانشجويانِ هنر و انساني و كمي هم معماري: خوش بگذره... 23 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ -توصيه ي حكيمانه به دانشجويانِ هنر و انساني و كمي هم معماري:خوش بگذره... 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ 2- به دانشجويان مكانيك احترام بگذاريد...جدي گفتم. اینو راست می گه :ws28: 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ اینو راست می گه :ws28: هههههه دقور دیییر به منم خیلی خوش گذشت:dancegirl2: 3 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی زیبا بود. توصیه های خوبی که کمتر کسی بهش عمل میکنه.مگه اینکه اول بلا سرش بیاد بعد یادش بیاد که یک نفر اینها را به من گفته بود. خلاصه اینکه عالی بود ولی کم بود. شامل حال خیلی ها نشده. اگه ممکنه بیشترش کنید. 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ هههههه دقور دیییربه منم خیلی خوش گذشت:dancegirl2: به تو چرا خوش گذشت؟؟؟؟؟! 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ به تو چرا خوش گذشت؟؟؟؟؟! تو گروهی که از 100 نفر 4 تا پسر باشه 96 تا دختر خوب خوش میگزره دیگه:dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ دختر من كلاس اوليه ای جانم! خیلی ذوق داره؟ دخترتونو میگم! 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تذکر: از اول ترم هی بیخود نگین از فردا می خونم از همون اول بگین: شب امتحان می خونم دیگه 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ -توصيه ي حكيمانه به دانشجويانِ هنر و انساني و كمي هم معماري:خوش بگذره... می گذره... ولی خوش رو استاد تعیین می کنه! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ای جانم!خیلی ذوق داره؟ دخترتونو میگم! آره داره روز شماري ميكنه. يه هفته هم هست كه كيفشو حاضر كرده 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تا حد امكان از استادان خانم (براي رشته هاي مهندسي) دوري بجوييد...مردها قابل اعتماد ترند. این فکر کنم در باره ی همه رشته هاس..!:icon_pf (34): یه چیز دیگه هم به جدید الورودها : از بچه های ترم بالایی آدرس نپرسید...:persiana__hahaha: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تذکر:از اول ترم هی بیخود نگین از فردا می خونم از همون اول بگین: شب امتحان می خونم دیگه لذت خوندن شب امتحان يه چيز ديگست 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تو گروهی که از 100 نفر 4 تا پسر باشه 96 تا دختر خوب خوش میگزره دیگه:dancegirl2: آهاااااااااااااااان :ws28: لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ این فکر کنم در باره ی همه رشته هاس..!:icon_pf (34): یه چیز دیگه هم به جدید الورودها : از بچه های ترم بالایی آدرس نپرسید...:persiana__hahaha: آدرس کجا رو؟دفتر بسیج؟ 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آره داره روز شماري ميكنه. يه هفته هم هست كه كيفشو حاضر كرده آخیییییییییی خیلی ام مونده تا مهر! یاد کلاس اول خودم افتادم! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ آدرس کجا رو؟دفتر بسیج؟ کلا آدرس ساختمونا و کلاسارو.... البته این واسه دانشگاهای بزرگه... 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تو یونی ما یه دختره اولا که اومده بود سیبیل داشت ناکس وسطای ترم 2 سیبیلشو زد با کلی آرایش آقا وقتی اومد تو کلاس کلاس یه دفه منفجر شد یه بارم من با شیش جیب شکاری رفتم سر کلاس کلی به من خندیدن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده