am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب شاید متضادترین فرد توی این ضمینه بنده هستم!!! جایی میرم 700 صفحه اسپم میکنم جایی هم 500 صفحه بحث منطقی و درست و بیشتر علمی تا تفننی با این موافقم هر نکته جایی و گفته مکانی دارد اسپم هم چیزی نیست بگیم قانون داره چون اسمش روشه یعنی هرچه پیش آید خوش آید ولی یه نکته مهم اینجا هست شاخترین اسپمرهای نت پارسی توی این انجمن عضو هستن ولی به نسبت خیلی کم اسپم میکنن تا جاهای دیگه میبینیم افرادی که با هم جایی بودیم و 700 صفحه اسپم کردیم اینجا هنوز همون تاپیک اسپم رو به 200 نرسوندن پس یه نکته مهمی هست اینکه کاربرای اینجا بحثها رو با منطق درک کردن بحثهای علمی رو در تالارهای مخصوص خودش دارن انجام میدن بحثهای فلسفه و منطق رو هم در تالاری که براش در نظر گرفته شده خب میمونن یه سری بحث اجتماعی اگه قرار باشه اینجا رو نمونه یه اجتماع ایرانی بدونیم توی هر بحثی نمیشه حرف الکی زد مثلا همون تاپیکهایی که سر مباحث دردناک اجتماعی مثل مواد و خودکشی و اینا زده شده که باور کنید کمترین اسپم رو داشتن اما به قول بکس بعضی جاها اسپم خورش ملسه مثلا همین تاپیک ازدواج سجاد اما خودش اومد گفت دوستان لطف کنن و اسپم نکنن ما هم گفتیم چشم ولی جوون رو نمیشه از بحث و تبادل نظر محروم کرد مثلا ببین چارتا دوست نشستن دارن درس میخونن یهو یکیشون میگه فلانی شمارش چنده میخوام شمارشو این شد اسپم در عین حال که اسپمه چند لحظه بحث رو از اون جو خسته کننده آزاد میکنه و روحیه رو برا ادامه بحث افزایش میده یا یهو یکیشون بیاد جوک بگه همینطور!!! اگه از اسپم به جاش استفاده بشه کلی هم باعث افزایش بازدهی میشه!!! به قول یه عزیزی موفق باشیم!!! 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ چرا مطمئن باش که جواب میدم ولی این خوش و بش ها بین تاپیک اسپمی نیست که موضوع تاپیک رو عوض بکنه .خیلی طبیعی هست .و اتفاقا باید هم باشه به نظرم.مثلا تو همون 2 تاپیکی که گفتم اگه ببینی از این دست خوش و بش ها کم نیست ولی نه تنها باعث منحرف شدن تاپیک نشد جالب تر هم کرد. من خودم به شخصه از اون 2 تا تاپیک چیزای زیادی گرفتم. قبول داری اسپمها از همین خوش بش ها شروع میشن؟ الان منو شما داریم صحبت میکنیم...........خیلی دوستانه و خیلی جدی در عین حال یه علاقه و دوستی هم بین ما هست خیلی شوخیها رو باهم داشتیم و خیلی جاها باهم درددل کردیم تقریبا از یه چیزای همدیگه باخبریم یعنی علاوه بر این بحث جدی یه عواطفی هم هست قبول دارم ولی سمن عزیزم بحث اینه که میخوایم این یه فرهنگی بشه تا خوش بش هامون ببرینم توی پروفایلامون یا ببریم تو همون تاپیکهایی که مخصوص اینکار هستن........و اگر هم میخوایم خوش بش کنیم در حینی که جواب میدیم اینکار رو هم انجام بدیم............... یه مسئله دیگه هم هست قبول داری اسپم رو تو یه تاپیک کسایی شروع میکنن که حرفی برا گفتن تو اون موضوع ندارن؟ من حرفم اینه اگه کسی حرفی اون لحظه به ذهنش نمیرسه بهتر هیچی نگه نه اینکه یه شکلک بذاره یا بیاد بحث رو منحرف کنه........ من شخصا خیلی جاها اسپم کردم .....................ولی مدتیه عامدا خیلی کم اینکارو میکنم ...........میدونم لذت داره ولی یه سوال فکر نمیکنی بعد یه مدت میشه عادت و یه عده میشیم که هر جایی میرسیم شروع به اسپم میکنیم...............اخه ادم تنهایی که نمیتونه اسپم کنه اسپم پایه میخواد.................. خوب من لذت اسپم رو درک میکنم..............ولی حرمت مسجد به متولیشه ........اینجا هم بقیه نگاه میکنن به قدیمیترها و عنوان دارها ..............قبول کن باید هر روز بهتر از دیروزمون باشیم................ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ قبول داری اسپمها از همین خوش بش ها شروع میشن؟الان منو شما داریم صحبت میکنیم...........خیلی دوستانه و خیلی جدی در عین حال یه علاقه و دوستی هم بین ما هست خیلی شوخیها رو باهم داشتیم و خیلی جاها باهم درددل کردیم تقریبا از یه چیزای همدیگه باخبریم یعنی علاوه بر این بحث جدی یه عواطفی هم هست قبول دارم ولی سمن عزیزم بحث اینه که میخوایم این یه فرهنگی بشه تا خوش بش هامون ببرینم توی پروفایلامون یا ببریم تو همون تاپیکهایی که مخصوص اینکار هستن........و اگر هم میخوایم خوش بش کنیم در حینی که جواب میدیم اینکار رو هم انجام بدیم............... یه مسئله دیگه هم هست قبول داری اسپم رو تو یه تاپیک کسایی شروع میکنن که حرفی برا گفتن تو اون موضوع ندارن؟ من حرفم اینه اگه کسی حرفی اون لحظه به ذهنش نمیرسه بهتر هیچی نگه نه اینکه یه شکلک بذاره یا بیاد بحث رو منحرف کنه........ من شخصا خیلی جاها اسپم کردم .....................ولی مدتیه عامدا خیلی کم اینکارو میکنم ...........میدونم لذت داره ولی یه سوال فکر نمیکنی بعد یه مدت میشه عادت و یه عده میشیم که هر جایی میرسیم شروع به اسپم میکنیم...............اخه ادم تنهایی که نمیتونه اسپم کنه اسپم پایه میخواد.................. خوب من لذت اسپم رو درک میکنم..............ولی حرمت مسجد به متولیشه ........اینجا هم بقیه نگاه میکنن به قدیمیترها و عنوان دارها ..............قبول کن باید هر روز بهتر از دیروزمون باشیم................ :icon_gol::icon_gol::icon_gol: من توی یکی از جدی تریت موضوعات یه اسپم از سمندون عزیز دیدم که یک شکلک گذاشته بود و نوشته بود ایا این شکلک تو بورس هست یا نه؟ راستش خیلی تعجب کردم و فکر کردم اشتباهی زده شده. اون موضوع و محل این کار الان یادم نیست ولی دیدم که همچین اسپمی از ایشان بود. حالا نمیدونم نتیجه این توافقات چه خواهد شد ولی خوبه که مدلی تنظیم بشه که هر چیزی سر جای خودش باشه. اینطوری میشه نتیجه گرفت که ارزش بحث داشته. 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ برای اینکه بدانید اسپمها بیشتر حاوی چه موضوعاتی هستند و هر موضوع چند درصد از کل اسپمها را شامل میشود، میتوانید به جدول زیر نگاهی بیندازید: 5% سایر اسپم های تالار گفتگوی انجمن هنوز بقدری کم هست که وارد لیست نشده . این که من نوشتم در واقع یه اسپم حساب میشه ولی رنگ و بوی ان طوری است که هم باعث رفع خستگی میشه و هم به ادامه بحث لطمه نمیزنه. آیا منظور شما از اسپم مرتبط با بحث همینه؟ آها من الان گرفتم منظور شما از اسپم اون چیزی نیست که ما میکنیم شما اسپم برنامه ریزی شده و شرکتی رو میگین!!! خب اونا که اکثرا ممنوع هستن اینجا چه تبلیغات چه سیاسی چه مسائل جنسی و غیره!!!!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ قبول داری اسپمها از همین خوش بش ها شروع میشن؟نه ....مراجعه به همون 2 تاپیکی که گفتم.الان منو شما داریم صحبت میکنیم...........خیلی دوستانه و خیلی جدی در عین حال یه علاقه و دوستی هم بین ما هست خیلی شوخیها رو باهم داشتیم و خیلی جاها باهم درددل کردیم تقریبا از یه چیزای همدیگه باخبریم یعنی علاوه بر این بحث جدی یه عواطفی هم هست قبول دارم ولی سمن عزیزم بحث اینه که میخوایم این یه فرهنگی بشه تا خوش بش هامون ببرینم توی پروفایلامون یا ببریم تو همون تاپیکهایی که مخصوص اینکار هستن........و اگر هم میخوایم خوش بش کنیم در حینی که جواب میدیم اینکار رو هم انجام بدیم............... منم همینو گفتم . یه مسئله دیگه هم هست قبول داری اسپم رو تو یه تاپیک کسایی شروع میکنن که حرفی برا گفتن تو اون موضوع ندارن؟نه ..استارتر تاپیک مسلما حرف برا گفتن داره ولی گاهی میبینی اسپم هم میکنه .یا کسایی که واقعا میدونیم حرفی برا گفتن داریم.روند تاپیک نباید خشک باشه. من حرفم اینه اگه کسی حرفی اون لحظه به ذهنش نمیرسه بهتر هیچی نگه نه اینکه یه شکلک بذاره یا بیاد بحث رو منحرف کنه........ من شخصا خیلی جاها اسپم کردم .....................ولی مدتیه عامدا خیلی کم اینکارو میکنم ...........میدونم لذت داره ولی یه سوال فکر نمیکنی بعد یه مدت میشه عادت و یه عده میشیم که هر جایی میرسیم شروع به اسپم میکنیم...............اخه ادم تنهایی که نمیتونه اسپم کنه اسپم پایه میخواد..................شما که تجربه داری چرا این حرف رو میزنی؟اسپم احتیاج به پا نداره. خوب من لذت اسپم رو درک میکنم..............ولی حرمت مسجد به متولیشه ........اینجا هم بقیه نگاه میکنن به قدیمیترها و عنوان دارها ..............قبول کن باید هر روز بهتر از دیروزمون باشیم...............بر منکرش لعنت :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
842 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من اسپم شيريني تالاره و تاپيکي که اسپم خور داره رو راحت ميشه از تاپيک بدون اسپم تشخيص داد. خود من بيشتر به تاپيک هاي اسپم دار سر ميزنم تا تاپيک هاي جدي! اولين راهي که ميشه تشخيص داد تاپيکي اسپم داره يا نه، موضوع تاپيک هستش. و دومين راهي ميشه فهميد تاپيک اسپم ميخوره يا نه ،زننده تاپيک هستش که بايد ببيني خودش چقد تو اسپم بازي شرکت کرده. معمولا کسايي که اسپمينگ بالا دارن، تو تاپيکي که ايجاد ميکنن اسپم ميشه. در کل با ندا و سمندون هم موافقم. من اسپم نميکنم اما اسپم بازها را دوست دارم (ناسينگنامه. جزوه 2. صفحه 4. آيه 18564) 4 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب من فکر کنم فهمیدم که چی باید بگم! راستش باید اول بگم که موقع خوندن پستهای همدیگه نباید موضع گیری کنیم مثل سیاست که همه فکر می کردن سبزا بی دین و ایمونن و خدا رو قوبل ندارن و کافرن و از این چیزا و ولایی ها end مسلمون در صورتیکه عمری اینجوری نبود!نیست! الانم همینه ما با اسپم مخالف نیستیم شاید لازم باشه صورت مسئله رو من یه توضیحی بدم اینکه ما میخوایم هر چیزی جای خودش باشه مثلا تاپیک سمن قهوه خونه من خودم رفتم اونجا اسپم هم کردم یا همون تاپیکی که امین میگه اما حرفی که من یا هوتن می زنیم اینه که "اکثریت پست های این تالار رو بذاریم گفتگوی آزاد جدی باشه! اقلیت رو بذاریم اسپم! تالاری مثل گفتگوی دوستانه همش باشه اسپم!" و چیز دیگه ای که ما می خوایم بگیم اینه که چه اشکالی داره مثل آدمهای متمدن با هم بجث کنیم جواب بدیم یاد بدیم و یاد بگیریم از نقطه نظرهای همدیگه!! و این فقط تو تالار آزاد و با سعه صدر و یکم طاقت امکان پذیره! طاقت برای جلوی دلمون رو گرفتن و دیگران رو آزرده نکردن یا اسپم بیجا نکردن 6 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب شاید متضادترین فرد توی این ضمینه بنده هستم!!! جایی میرم 700 صفحه اسپم میکنم جایی هم 500 صفحه بحث منطقی و درست و بیشتر علمی تا تفننی با این موافقم هر نکته جایی و گفته مکانی دارد اسپم هم چیزی نیست بگیم قانون داره چون اسمش روشه یعنی هرچه پیش آید خوش آید ولی یه نکته مهم اینجا هست شاخترین اسپمرهای نت پارسی توی این انجمن عضو هستن ولی به نسبت خیلی کم اسپم میکنن تا جاهای دیگه میبینیم افرادی که با هم جایی بودیم و 700 صفحه اسپم کردیم اینجا هنوز همون تاپیک اسپم رو به 200 نرسوندن پس یه نکته مهمی هست اینکه کاربرای اینجا بحثها رو با منطق درک کردن بحثهای علمی رو در تالارهای مخصوص خودش دارن انجام میدن بحثهای فلسفه و منطق رو هم در تالاری که براش در نظر گرفته شده خب میمونن یه سری بحث اجتماعی اگه قرار باشه اینجا رو نمونه یه اجتماع ایرانی بدونیم توی هر بحثی نمیشه حرف الکی زد مثلا همون تاپیکهایی که سر مباحث دردناک اجتماعی مثل مواد و خودکشی و اینا زده شده که باور کنید کمترین اسپم رو داشتن اما به قول بکس بعضی جاها اسپم خورش ملسه مثلا همین تاپیک ازدواج سجاد اما خودش اومد گفت دوستان لطف کنن و اسپم نکنن ما هم گفتیم چشم ولی جوون رو نمیشه از بحث و تبادل نظر محروم کرد مثلا ببین چارتا دوست نشستن دارن درس میخونن یهو یکیشون میگه فلانی شمارش چنده میخوام شمارشو این شد اسپم در عین حال که اسپمه چند لحظه بحث رو از اون جو خسته کننده آزاد میکنه و روحیه رو برا ادامه بحث افزایش میده یا یهو یکیشون بیاد جوک بگه همینطور!!! اگه از اسپم به جاش استفاده بشه کلی هم باعث افزایش بازدهی میشه!!! به قول یه عزیزی موفق باشیم!!! به نظر من اون شماره رو میشه تو پروفایل طرف در خواست کرد........ البته قبول دارم که بعضی وقتها حرفای جدی در قالب شوخی زده میشه...........و اثرش هم بیشتره منظور این بحث به اسپمهاییه که صرفا بجهت اسپم زده شده اصلا به نظرت این مشکل وجود داره یا نه؟..................اصلا موضوع اسپم یا نقض قوانین داریم یا نداریم؟ شما سابقه ت از من خیلی بیشتره تو مدیریت این تالار همین ماه پیش این موقع شما مدیر بودی از تجربه خودت بگو تو این مدت.................چرا اونهمه پست حذف میشد یا تاپیک منتقل میشد؟................مسلما یه ایرادی وجود داشته.............من میخوام خودمون به یه نتیجه ای برسیم تا نیاز به انتقال و حذف تاپیکها و پستها نباشه این نیت منه و یاری شما رو میخواد هرچند تعصبی روی عملکردم ندارم و هر انتقادی رو قبول میکنم............اما هدفم اینه........ 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خوب ندا حرفت درسته اما بیا از یه بالا به قضیه نگاه کن یه نفر اومده اسپم کرده تو تاپیک ما .....................ما هم بریم اسپم کنیم تو تاپیکش.........خوب این درست نیست...............نتیجه ش جالب نیست .............. به نظر من اون سوءرفتار نشون داده ما که نباید سوء رفتار نشون بدیم ...............اون مسئول رفتار خودشه و همه میبینن............و ما هم مسئول رفتار خودمون............ اما مسئله دیگه..................ماها انسانیم روز بروز بهتر باید بشیم ..............رفتار الان هر شخص ملاکه................شاید تجربیات قبلیش باعث شده تغییر کنه..............اینکه قبلا اسپم کرده و الان نمیکنه این خیلی خوبه................این یعنی تغیر مثبت...........ندا اگه من و شما و بقیه اینجا رو نگه نداریم انتظار نباید داشته باشیم که یه کاربر جدید رعایت کنه...........اگه اینجا رعایت قوانین نهادینه بشه هر کسی هم که بیاد مجبور به رعایت میشه چون جو عمومیش اینو میخواد.....قبول داری؟....... البته قبول دارم راجع به قوانین باید دموکراسی حاکم باشه .................برا همین تا حالا صبر کردم و هنوز قوانین خاصی رو از طرف خودم تعریف نکردم برای این تالار ..............کاری که همه مدیرای تالار های دیگه میکنن ..............البته این قوانین تعریف میشن بزودی اما بعد از اینکه بحثهایی جدی انجام بشه و نتیجه اش قوانینی بشه که همه مون باهم گذاشتیم ببین هوتن تو فرض و میزاری بر این اساس که مثلا یکی میبینه استارتر این تاپیک کسیه که تو تاپیکش اسپم کرده بدو بدو میره و اسپم میکنه...درحالیکه واقعا اینطوری نیست!من میگم برای نقد از دیگران ببینیم خودمون چی بودیم..بعدش به دیگران خرده بگیریم!!باید یه سوزن به خودمون بزنیم، یه جوالدوز به دیگران! خوب شدن درست اما همیشه هر اصلاحی یه دوره ای و طی میکنه..یه بیماری هم یه شبه خوب نمیشه یعنی اگه غیر این باشه عجیب و بعید به نظر میرسه! هوتن ما به تغییرات + کوتاه مدت نمیتونیم ارزش بدیم این تغییرات همونطوری که یکباره به وجود میان ( چون یا دلایل فاقد ارزش هستند یا دلایلی هستن که بر اساس شرایط ایجاد شدند )یک شبه هم نابود میشن پس تغییرات با دوره نقاهت قابل اطمینان تر اند . و به نظر من به هر تغییر یکباره ای باید شک کرد! هوتن مدیر واضع قوانین نیست مدیر ناظر بر اجرای قوانینه!!! بقیه تالار ها حکما با تالار آزاد فرق دارند..تالار های تخصصی خودشون فی الذات قوانین و با خودشون همراه میارن!!! 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من توی یکی از جدی تریت موضوعات یه اسپم از سمندون عزیز دیدم که یک شکلک گذاشته بود و نوشته بود ایا این شکلک تو بورس هست یا نه؟ راستش خیلی تعجب کردم و فکر کردم اشتباهی زده شده. اون موضوع و محل این کار الان یادم نیست ولی دیدم که همچین اسپمی از ایشان بود. حالا نمیدونم نتیجه این توافقات چه خواهد شد ولی خوبه که مدلی تنظیم بشه که هر چیزی سر جای خودش باشه. اینطوری میشه نتیجه گرفت که ارزش بحث داشته. ببین برای اینکه اونایی که بدونن پست چی بوده لینکش رو میذارم http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=28991&page=4 اگه از اول پست های منو خونده باشی نظر من اینه که اسپمی بده که موضوع رو منحرف کنه .اسپم تا یه حدی واسه هر تاپیکی خوبه از خشک بودن تاپیک لوگیری میکنه.ادرس رو گذاشتم میتونن مراجعه کنن پستی که من دادم به هیچ وجه موضوع رو منحرف نکرد بعدشم که رفتم و نطر خودم دادم در مورد تاپیک. اتفاقا به تاپیک خوبی اشاره کردی.تاپیک موضوعش خوبه .تو اون تاپیک نظر داده شده.منطقی داره بحث میشه . استارترش رسیدگی میکنه .برای هر پستی وقت میذاره و منطقی پاسخ میده.حالا شما که تازه عضو شدی ولی برا بقیه میگم دقت کنن کیا تو بحث شرکت کردن. 5 لینک به دیدگاه
غایب 4790 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ خب من فکر کنم فهمیدم که چی باید بگم! راستش باید اول بگم که موقع خوندن پستهای همدیگه نباید موضع گیری کنیم مثل سیاست که همه فکر می کردن سبزا بی دین و ایمونن و خدا رو قوبل ندارن و کافرن و از این چیزا و ولایی ها end مسلمون در صورتیکه عمری اینجوری نبود!نیست! الانم همینه ما با اسپم مخالف نیستیم شاید لازم باشه صورت مسئله رو من یه توضیحی بدم اینکه ما میخوایم هر چیزی جای خودش باشه مثلا تاپیک سمن قهوه خونه من خودم رفتم اونجا اسپم هم کردم یا همون تاپیکی که امین میگه اما حرفی که من یا هوتن می زنیم اینه که "اکثریت پست های این تالار رو بذاریم گفتگوی آزاد جدی باشه! اقلیت رو بذاریم اسپم! تالاری مثل گفتگوی دوستانه همش باشه اسپم! و چیز دیگه ای که ما می خوایم بگیم اینه که چه اشکالی داره مثل آدمهای متمدن با هم بجث کنیم جواب بدیم یاد بدیم و یاد بگیریم از نقطه نظرهای همدیگه!! و این فقط تو تالار آزاد و با سعه صدر و یکم طاقت امکان پذیره! طاقت برای جلوی دلمون رو گرفتن و دیگران رو آزرده نکردن یا اسپم بیجا نکردن یکی از نتایج خوب که تا به حال بهش رسیدیم همینه که دوستمون گفت: "اکثریت پست های این تالار رو بذاریم گفتگوی آزاد جدی باشه! اقلیت رو بذاریم اسپم! تالاری مثل گفتگوی دوستانه همش باشه اسپم!و چیز دیگه ای که ما می خوایم بگیم 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ببین هوتن تو فرض و میزاری بر این اساس که مثلا یکی میبینه استارتر این تاپیک کسیه که تو تاپیکش اسپم کرده بدو بدو میره و اسپم میکنه...درحالیکه واقعا اینطوری نیست!من میگم برای نقد از دیگران ببینیم خودمون چی بودیم..بعدش به دیگران خرده بگیریم!!باید یه سوزن به خودمون بزنیم، یه جوالدوز به دیگران!خوب شدن درست اما همیشه هر اصلاحی یه دوره ای و طی میکنه..یه بیماری هم یه شبه خوب نمیشه یعنی اگه غیر این باشه عجیب و بعید به نظر میرسه! هوتن ما به تغییرات + کوتاه مدت نمیتونیم ارزش بدیم این تغییرات همونطوری که یکباره به وجود میان ( چون یا دلایل فاقد ارزش هستند یا دلایلی هستن که بر اساس شرایط ایجاد شدند )یک شبه هم نابود میشن پس تغییرات با دوره نقاهت قابل اطمینان تر اند . و به نظر من به هر تغییر یکباره ای باید شک کرد! هوتن مدیر واضع قوانین نیست مدیر ناظر بر اجرای قوانینه!!! بقیه تالار ها حکما با تالار آزاد فرق دارند..تالار های تخصصی خودشون فی الذات قوانین و با خودشون همراه میارن!!! حرف من در جواب خودت بود که تو پست قبلی گفتی یکی میاد اسپم میکنه تو یه تاپیکی و فردا در جوابش استارتره میره اسپم میکنه تو تاپیک اونی که اسپم کرده بخون پستی رو که من جواب دادم حرف خودتو من دقیق درک نمیکنم منظورت چیه..............مسلمه که تغییر یه شبه نمیشه.............این دوره نقاهت هم به نظرت چقدره؟...............کل این انجمن تازه یکسالش شده...............اصلا قبول ندارم این حرفو ............یه ادم از هرجایی میتونه نطرش عوض شه و این تغییر نظر تو عادتهاش تاثیر میذاره اتفاقا مدیر واضع قوانینه.........تو این فروم قوانین توسط ادمین گذاشته شدن و کاربر موقع ثبت نام با اونها موافقت میکنه................بقیه قوانین هم توسط تیم مدیریتی گذاشته میشه و ادمین و مدیران ارشد نظارت میکنن تا قوانین درست و منطقی باشند این تالار هم قوانین داره تو امضای من لینکش هست ................قوانین این تالار قوانین کلی سایته ولی شاید بخوایم قانون دیگه ای هم بذاریم بسته به شرایطی که توش قرار میگیریم مسلم بدون اگه قانونی گذاشته بشه قبلش با ادمین و مدیرای ارشد و حتی با کاربرای قدیمی مشورت میشه....................حتی شاید عمومی نظر خواهی بشه.................ولی اگه قانون نباشه بله مهمترین وظیفه مدیر هم اجرای قوانینه ...................... 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من اون شماره رو میشه تو پروفایل طرف در خواست کرد........البته قبول دارم که بعضی وقتها حرفای جدی در قالب شوخی زده میشه...........و اثرش هم بیشتره منظور این بحث به اسپمهاییه که صرفا بجهت اسپم زده شده اصلا به نظرت این مشکل وجود داره یا نه؟..................اصلا موضوع اسپم یا نقض قوانین داریم یا نداریم؟ شما سابقه ت از من خیلی بیشتره تو مدیریت این تالار همین ماه پیش این موقع شما مدیر بودی از تجربه خودت بگو تو این مدت.................چرا اونهمه پست حذف میشد یا تاپیک منتقل میشد؟................مسلما یه ایرادی وجود داشته.............من میخوام خودمون به یه نتیجه ای برسیم تا نیاز به انتقال و حذف تاپیکها و پستها نباشه این نیت منه و یاری شما رو میخواد هرچند تعصبی روی عملکردم ندارم و هر انتقادی رو قبول میکنم............اما هدفم اینه........ ببین مثال میزنم برات یکی از معدود تاپیکایی که من پاکسازی کردم (بحث انتقال جداست چون نمیشه که تاپیک ریاضی رو بیای اینجا بزنی) تاپیک تولد فکور بود قرار بود اون تاپیک جایی باشه برای اعلام تاریخ تولدا اما شد مثل بازار شام منم پاکسازی کردم و مهمش کردم چون واقعا با ارزش بود تاپیک اما به استارتر برخورد خودش دوست داشت تو تاپیکش اسپم بشه منم فرستادمش جایی که برا اسپم اصلا خلق شده!!!!!! اگه به حرمت باید احترام گذاشت قبل از اینا باید براش فکری میشد!!!!! 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ببین مثال میزنم براتیکی از معدود تاپیکایی که من پاکسازی کردم (بحث انتقال جداست چون نمیشه که تاپیک ریاضی رو بیای اینجا بزنی) تاپیک تولد فکور بود قرار بود اون تاپیک جایی باشه برای اعلام تاریخ تولدا اما شد مثل بازار شام منم پاکسازی کردم و مهمش کردم چون واقعا با ارزش بود تاپیک اما به استارتر برخورد خودش دوست داشت تو تاپیکش اسپم بشه منم فرستادمش جایی که برا اسپم اصلا خلق شده!!!!!! اگه به حرمت باید احترام گذاشت قبل از اینا باید براش فکری میشد!!!!! ببین امین منظورم یه تاپیک خاص نیست کلا میخوام بگم خیلی تاپیکا منتقل شدن و 90 درصد هم درست بود....................قصد پیش کشیدن اینکه چرا منتقل شدند رو ندارم..............حرفم اینه که بیایم یه فرهنگی رو جا بندازیم که اصلا نیاز نباشه به انتقال یا حذف تاپیکی........... بعد بحث حرمتها شد ......................بالاخره باید از یه زمانی اشتباهای گذشته تموم بشن ...............و یه جو جدید شروع بشه.......اینکه قبل از اینا چی بوده دو راه داره .......یا ادامه وضع قدیم که نتیجه ای ج کدورت و ایجاد فضای خراب نداره ............یا اینکه ریست کردن شرایط و شروع یه جو صحیح ...........کاربرای زیادی هستند که در جریان مسائل قدیمی نیستن..........بهتر رو به جلو حرکت کنیم و از گذشته فقط درس بگیریم..... 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ببین امین منظورم یه تاپیک خاص نیست کلا میخوام بگم خیلی تاپیکا منتقل شدن و 90 درصد هم درست بود....................قصد پیش کشیدن اینکه چرا منتقل شدند رو ندارم..............حرفم اینه که بیایم یه فرهنگی رو جا بندازیم که اصلا نیاز نباشه به انتقال یا حذف تاپیکی...........بعد بحث حرمتها شد ......................بالاخره باید از یه زمانی اشتباهای گذشته تموم بشن ...............و یه جو جدید شروع بشه.......اینکه قبل از اینا چی بوده دو راه داره .......یا ادامه وضع قدیم که نتیجه ای ج کدورت و ایجاد فضای خراب نداره ............یا اینکه ریست کردن شرایط و شروع یه جو صحیح ...........کاربرای زیادی هستند که در جریان مسائل قدیمی نیستن..........بهتر رو به جلو حرکت کنیم و از گذشته فقط درس بگیریم..... هوتن یه سوال به نظرت رو به جلو حرکت کردن با توهین به یه سری از افراد امکان پذیره؟!؟ یا اصلا با توهین و تهمت میشه پیشرفت کرد؟!؟ 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ هوتن یه سوال به نظرت رو به جلو حرکت کردن با توهین به یه سری از افراد امکان پذیره؟!؟یا اصلا با توهین و تهمت میشه پیشرفت کرد؟!؟ نه به هیچ وجه نمیشه................ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ ببین امین منظورم یه تاپیک خاص نیست کلا میخوام بگم خیلی تاپیکا منتقل شدن و 90 درصد هم درست بود....................قصد پیش کشیدن اینکه چرا منتقل شدند رو ندارم..............حرفم اینه که بیایم یه فرهنگی رو جا بندازیم که اصلا نیاز نباشه به انتقال یا حذف تاپیکی...........بعد بحث حرمتها شد ......................بالاخره باید از یه زمانی اشتباهای گذشته تموم بشن ...............و یه جو جدید شروع بشه.......اینکه قبل از اینا چی بوده دو راه داره .......یا ادامه وضع قدیم که نتیجه ای ج کدورت و ایجاد فضای خراب نداره ............یا اینکه ریست کردن شرایط و شروع یه جو صحیح ...........کاربرای زیادی هستند که در جریان مسائل قدیمی نیستن..........بهتر رو به جلو حرکت کنیم و از گذشته فقط درس بگیریم..... ببین هر فروم مثل یه محیط مکنده میمونه یعنی دائما داره بر تعداد اعضاش افزوده میشه یه فروم جدا از جامعه واقعی نیست هرچقدر هم بحث کنیم ره به جایی نمیبریم چون جامعه ایرانی عادت داره به قانون گریزی مثلا قضیه کمربند ایمنی قانونش هست اما فقط جلو چشم مامورا اجرا میشه پس این چیزی که میگی توی فروم های مجازی نمیشه اجرا بشه!!! هوتن یه سوال به نظرت رو به جلو حرکت کردن با توهین به یه سری از افراد امکان پذیره؟!؟یا اصلا با توهین و تهمت میشه پیشرفت کرد؟!؟ :rose: [quote 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ تاپیکی که جایش تو تالار گفتگو نباشه که باید منتقل بشه به جای خودش . این که مشکلی نیست. اصولآ اگر اینطوری نباشه که هر تازه واردی میاد و بدون مطالعه قوانین همه جا رو میریزه به هم. مسئله اینه که اولآ جر و بحث نشه و کدورت پیش نیاد بعدش هم ما با اعصاب ارم که اومدیم تو تالار , با دلخوشی و راحتی هم تالار را ترک کنیم. آخه ما که بجر همدیگه کسی رو نداریم که با هم مشکل داشته باشیم و تنها بمانیم. بله دقیقا لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ بعنوان مثال و با عرض معذرت از استاتر تاپیک مورد نظر همین حالا یکی از دوستان یک تاپیک تو تالار گفتگو زده بنام مجسمه 4 متری کوروش کبیر که من فکر میکنم محل این تاپیک تالار عکس هست ولی آورده و اینجا زده. حالا یا ایشان قوانین انجمن را نخوانده و یا توجه نکرده. به نظر شما مدیر تالار حالا باید چکار کنه؟ به نظر شما یه کاربر که معترضه باید چی کار کنه؟؟؟ باید بیاد تو یه تاپیک دیگه مطرحش کنه؟ کاربر میتونه گزارش کنه یا تو دفتر مدیر تالار مطرح کنه ..................هرکدوم که خودش صلاح میدونه.............ولی اینجا بذاریم بحث کلی پیش بره ...................وگرنه بحثمون میره سر موضوعات خاص و اصل قضیه گم میشه چون الان اگه استارتر اون تاپیک بیاد اتفاقی که میوفته اینه که بحث شخصی میشه و این اصلا هدف ما نیست .................هدف این تاپیک تو پست اولش نوشته شده 4 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نه به هیچ وجه نمیشه................ به نظرت وقتی یه نفر رییس جمهور میشه فقط مراودات سیاسی و تصمیم هایی که برای کشورش میگیره مهمه ؟!یا هرجایی که بره و هر حرفی بزنه ممکنه برخی تحولات سیاسی توی کشور خودش به وجود بیاره؟!؟ و یه سوال دیگه اینکه تصور میکنی نقش مدیر برای حفظ یه تالار چیه!؟برخورد علنی با کاربران!؟؟؟توهین علنی یا غیر علنی بهشون ؟!؟!؟یا استفاده ازز قانون تفرقه بنداز و حکومت کن؟!؟ یا نه با رعایت احترام به همه کاربرا و بر اساس ساده ترین اصول و قوانین دموکراسی وبدون گارد گرفتن در برابر یه سری از افراد (برای داشتن محیطی شاد و آروم و تا حد امکان غنی از لحاظ دانش) مدیریت کنه؟! من فک میکنم مدیر دو تا نقش بنیادی به عهده داره یکی به عنوان یه کاربر و یکی به عنوان مجری قوانین. و نقش اساسی در اتحاد کاربرا داره و با ایجاد اتحاد که میشه قوانین و پیاده کرد...اتحاد که همبستگی فکری میاره و تشنج و از محیط دور میکنه...و حتی میشه از یه کاربر خاطی یه فرد منضبط و فعال بسازه... به نظرم در این شرایط که اسپم کردن و مشکلات خیلی بزرگ تر نه تنها غیر قابل حل نیست و نیاز به کتابچه قوانین نداره بلکه شاید این روش برخورد با افراد راهگشای خیلی از مشکلات حقیقی هم بشه! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده