mahan2 206 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ تا بحال براتون اتفاق افتاده که یه نفر بهتون نگاه کنه که اون نگاه تا ته دلتون بره و یه جوری بشین.... چرا اینجوری میشه؟ 11 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ دروغ چرا....نه والله..نشده 6 لینک به دیدگاه
mahan2 206 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره بخاطر چیه؟ از رویه علاقس یا ...؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آره احیانا اسمش وحید نیس ؟ 7 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی دلم میخواد تو چشمای یه نفر نگاه کنم ببینم نگاهش تا کجای دلم میره 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ بستگی به نگاهش داره................. 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خیلی دلم میخواد تو چشمای یه نفر نگاه کنم ببینم نگاهش تا کجای دلم میره واااااااااااااااااااي چه رمانتيك 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ بخاطر چیه؟از رویه علاقس یا ...؟ نمیشه توصیف کرد شاید شروع علاقه احیانا اسمش وحید نیس ؟ بستگی به نگاهش داره................. دل که نیست گاراژ:vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ به چشما نگاه نمی کنم!!!!!!!! البته فکر می کنم!!!!!!!!!!!!! :دی 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ نی دونم , اما در آینده این اتفاق خواهد افتاد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ واااااااااااااااااااي چه رمانتيك جان من؟؟ من اصلا آدم رمانتیکی نیستم.خوشحال شدم اینو گفتی..میسی:aghosh: 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ احیانا اسمش وحید نیس ؟ وحيد كه نگاه نكرد زل زد 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جان من؟؟من اصلا آدم رمانتیکی نیستم.خوشحال شدم اینو گفتی..میسی:aghosh: مریم حرفات مزه شکلات قلب رو میده نکنه.....:ws2: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ آها يادم اومد. يكي نگام كرد تا برگشتم نگاش كنم افتاد تو جوب(شوهرم) 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ وحيد كه نگاه نكرد زل زد :ws47: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ جان من؟؟من اصلا آدم رمانتیکی نیستم.خوشحال شدم اینو گفتی..میسی:aghosh: آخه خيلي خوشگل گفتي 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده