kadous 132 ارسال شده در 30 آبان، 2010 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . شما چقد رنگ عوض میکنید؟؟؟ یعنی تحت شرایط مختلف ممکنه نظرتون نسبت به یک چیز یا شخص عوض بشه؟؟؟ دیدین بعضیا مثل آفتاب پرست میمونن؟؟؟ صب باهاتون دعوا میکنن و ظهر از در دوستی وارد میشن؟؟؟ حالا به نظرتون تفاوت این آفتاب پرست با اونی که تحت شرایط عمل میکنه چیه؟؟؟ شما به کی میگین آفتاب پرست و به کی میگین موقعیت شناس؟؟؟ نظرتون نسبت به آفتاب پرست چیه نسبت به موقعیت شناس بودن چیه؟؟؟ 8
ne_sh67 1947 ارسال شده در 31 آبان، 2010 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . شما چقد رنگ عوض میکنید؟؟؟ یعنی تحت شرایط مختلف ممکنه نظرتون نسبت به یک چیز یا شخص عوض بشه؟؟؟ دیدین بعضیا مثل آفتاب پرست میمونن؟؟؟ صب باهاتون دعوا میکنن و ظهر از در دوستی وارد میشن؟؟؟ حالا به نظرتون تفاوت این آفتاب پرست با اونی که تحت شرایط عمل میکنه چیه؟؟؟ شما به کی میگین آفتاب پرست و به کی میگین موقعیت شناس؟؟؟ نظرتون نسبت به آفتاب پرست چیه نسبت به موقعیت شناس بودن چیه؟؟؟ از این آدما زیاده دوست من..دقیقا چون فقط به منافعشون فک میکنن هر لحظه نظراتشون در مورد آدما تغییر میکنه!!!! واقعا پست جالبی بووووووووووود!!!!!میتونستم بیشتر تشکر میکردم!!!:icon_gol: 4
kadous 132 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2010 خنده داشت؟ خب شما تا حالا آفتاب پرست ندیدین؟ از این آدما زیاده دوست من..دقیقا چون فقط به منافعشون فک میکنن هر لحظه نظراتشون در مورد آدما تغییر میکنه!!!!واقعا پست جالبی بووووووووووود!!!!!میتونستم بیشتر تشکر میکردم!!!:icon_gol: مرسی بله، دقیقا متاسفانه آفتاب پرستها دارن زیاد میشن و یکی باید شکارشون کنه 2
am in 25041 ارسال شده در 31 آبان، 2010 خنده داشت؟ خب شما تا حالا آفتاب پرست ندیدین؟ مرسی بله، دقیقا متاسفانه آفتاب پرستها دارن زیاد میشن و یکی باید شکارشون کنه نه باوووووووو منظور بدی نداشتم!!! 1
مونمونی 709 ارسال شده در 31 آبان، 2010 من کلاً رنگ عوض نمی کنم همیشه یه رنگم ، اما موضوع جالبیه ! رنگ عوض کردن ! خوبه ! خوشم میاد 3
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 آبان، 2010 شاید بشه گفت یه جور زرنگی..شاید هم عرضه میخواد...به هر حال من از اینکه اینجوری نیستم متاسف نیستم...اصلا دست خودم نیست من همیشه خود خودممممم 5
مونمونی 709 ارسال شده در 31 آبان، 2010 نه بابا به این که نمی گن زرنگی ! خوب هم نیست رنگ عوض کردن ! خرف خودم و نقض کردم انگار ! 4
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 31 آبان، 2010 نه بابا به این که نمی گن زرنگی !خوب هم نیست رنگ عوض کردن ! خرف خودم و نقض کردم انگار ! من به خاطر حرف شما نگفتم عزیز...اصلا پستتون رو نخونده بودم....نظر کلی خودم رو گفتم 2
ارسال های توصیه شده