kadous 132 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . شما چقد رنگ عوض میکنید؟؟؟ یعنی تحت شرایط مختلف ممکنه نظرتون نسبت به یک چیز یا شخص عوض بشه؟؟؟ دیدین بعضیا مثل آفتاب پرست میمونن؟؟؟ صب باهاتون دعوا میکنن و ظهر از در دوستی وارد میشن؟؟؟ حالا به نظرتون تفاوت این آفتاب پرست با اونی که تحت شرایط عمل میکنه چیه؟؟؟ شما به کی میگین آفتاب پرست و به کی میگین موقعیت شناس؟؟؟ نظرتون نسبت به آفتاب پرست چیه نسبت به موقعیت شناس بودن چیه؟؟؟ 8 لینک به دیدگاه
ne_sh67 1947 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . شما چقد رنگ عوض میکنید؟؟؟ یعنی تحت شرایط مختلف ممکنه نظرتون نسبت به یک چیز یا شخص عوض بشه؟؟؟ دیدین بعضیا مثل آفتاب پرست میمونن؟؟؟ صب باهاتون دعوا میکنن و ظهر از در دوستی وارد میشن؟؟؟ حالا به نظرتون تفاوت این آفتاب پرست با اونی که تحت شرایط عمل میکنه چیه؟؟؟ شما به کی میگین آفتاب پرست و به کی میگین موقعیت شناس؟؟؟ نظرتون نسبت به آفتاب پرست چیه نسبت به موقعیت شناس بودن چیه؟؟؟ از این آدما زیاده دوست من..دقیقا چون فقط به منافعشون فک میکنن هر لحظه نظراتشون در مورد آدما تغییر میکنه!!!! واقعا پست جالبی بووووووووووود!!!!!میتونستم بیشتر تشکر میکردم!!!:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
kadous 132 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خنده داشت؟ خب شما تا حالا آفتاب پرست ندیدین؟ از این آدما زیاده دوست من..دقیقا چون فقط به منافعشون فک میکنن هر لحظه نظراتشون در مورد آدما تغییر میکنه!!!!واقعا پست جالبی بووووووووووود!!!!!میتونستم بیشتر تشکر میکردم!!!:icon_gol: مرسی بله، دقیقا متاسفانه آفتاب پرستها دارن زیاد میشن و یکی باید شکارشون کنه 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ خنده داشت؟ خب شما تا حالا آفتاب پرست ندیدین؟ مرسی بله، دقیقا متاسفانه آفتاب پرستها دارن زیاد میشن و یکی باید شکارشون کنه نه باوووووووو منظور بدی نداشتم!!! 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ نه باوووووووومنظور بدی نداشتم!!! 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ من کلاً رنگ عوض نمی کنم همیشه یه رنگم ، اما موضوع جالبیه ! رنگ عوض کردن ! خوبه ! خوشم میاد 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ شاید بشه گفت یه جور زرنگی..شاید هم عرضه میخواد...به هر حال من از اینکه اینجوری نیستم متاسف نیستم...اصلا دست خودم نیست من همیشه خود خودممممم 5 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا به این که نمی گن زرنگی ! خوب هم نیست رنگ عوض کردن ! خرف خودم و نقض کردم انگار ! 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا به این که نمی گن زرنگی !خوب هم نیست رنگ عوض کردن ! خرف خودم و نقض کردم انگار ! من به خاطر حرف شما نگفتم عزیز...اصلا پستتون رو نخونده بودم....نظر کلی خودم رو گفتم 2 لینک به دیدگاه
مونمونی 709 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۸۹ می دونم عزیزم ، منم کلی گفتم :ws2: 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده