eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ آرزو بر کودکان عیب نیست در ضمن ایشالله به آرزوت برسی تازه این مشکل بی سوادیه و داشتن دوستان بی سواد تری مثل سجاد و فرناز نتاسفانه[ QUOTE=FriendlyGhost;247157]آرزو به دل موندم تو یک بار درست نقل قول بگیری :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من يه سوال دارم چرا وقتي عزادارن ريش ميذارن ؟مگه كثيفي نشونه عزاداريه؟ 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ قابل نداشتولی نکته جالبتون این بود که دوتا بی ریش دارن در مورد ریش نظرات فیلسوفانه میدن دکتر سجاد کجایی ببینی من از دست این خلایق حتی نمیتونم اشنو بکشم!!! دکتر فریناز بیا به دادم برس! ممنون بابته راهنمایی ارزندتون! آره خب اینم در نوعه خودش کم نظیره! :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ من يه سوال دارم چرا وقتي عزادارن ريش ميذارن ؟مگه كثيفي نشونه عزاداريه؟ مگه ریش گذاشتن نشونه کثیفیه؟! 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مگه ریش گذاشتن نشونه کثیفیه؟! ريش اگه مرتب باشه شايد خوب باشه اما اين عزادارا رو نديدي حالت بد ميشه نگاشون ميكني . كلهم من با ريش مخالفم 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ ريش اگه مرتب باشه شايد خوب باشه اما اين عزادارا رو نديدي حالت بد ميشه نگاشون ميكني . كلهم من با ريش مخالفم خب اونا دیگه شورشو درمیارن دخترم!! ولی درکل ریش گذاشتن میتونه یکی از معناییاش این باشه که طرف دلو دماغ نداره به خودش برسه! 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خوب یعنی انقدر ناراحت و دپرس بودن که اصلن نتونستن خودشونو تو آینه نگا کنن چه برسه ریششونو درس کنن... 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خوب یعنی انقدر ناراحت و دپرس بودن که اصلن نتونستن خودشونو تو آینه نگا کنن چه برسه ریششونو درس کنن... بــــــــــــــــــــله اینم یه معنی دیجه!:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ ریش و سیبیل به هر کسی نمیاد....کلا جفتشون خیلی جالب نیستن.... تک وتک اتفاق میافته یکی با ریش و سیبیل زیباتر و جذاب تر باشه..... 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ انقدر از ریش بدم میاد فکر کن یه مردی که ریش داره بخوای ببوسی:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ انقدر از ریش بدم میادفکر کن یه مردی که ریش داره بخوای ببوسی:icon_pf (34): میتونی جاهایی که ریش نداره رو ببوسی 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ میتونی جاهایی که ریش نداره رو ببوسی خیر نمیچسبه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ خیر نمیچسبه اتفاقا بیشتر می چسبه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اتفاقا بیشتر می چسبه مگه امتحان کردی تو؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ مگه امتحان کردی تو؟:w00: اونایی که امتحان کردن میگن 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ اونایی که امتحان کردن میگن گولت زدن ریش بذاری زشت بشی 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ گولت زدن ریش بذاری زشت بشی واسه امتحانم که شده میذارم 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ واسه امتحانم که شده میذارم بذار ولی انتظار بوس نداشته باش ازش :دی 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۸۹ میتونی جاهایی که ریش نداره رو ببوسی یعنی پیشونیشو اونوقت اونجا عرق کرده بدتره:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی پیشونیشواونوقت اونجا عرق کرده بدتره:icon_pf (34): من گفتم پیشونیش؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده