pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 چیزی به نام دلتنگیو یاس وجود نداره!!این تویی که با افکاره کاذبت اونارو بوجود میاری... توی دنیا فقط یه قدرت وجود داره اونم قدرت خدا...قدرت خیر.. یعنی همون موفقیت و شادکامی....چیزه دیگه ای وجود نداره اینو مطمئن باش! ممنون یعنی تا حالا دلت واسه هیچ کی تنگ نشده؟ دلت نشکسته؟ من ذاتم اینه: دل سپردگی!! 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 29 آبان، 2010 ممنونیعنی تا حالا دلت واسه هیچ کی تنگ نشده؟ دلت نشکسته؟ من ذاتم اینه: دل سپردگی!! چراااااااااا ولی زاییده افکاره غلطم بوده!! 2
FriendlyGhost 998 ارسال شده در 29 آبان، 2010 کاشکی دلم از سنگ بود ... کاشکی خدا یک کم بیرحمی واسه این روزا تو دلم گذاشته بود 2
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 چراااااااااا ولی زاییده افکاره غلطم بوده!! کاشکی دلم از سنگ بود ... کاشکی خدا یک کم بیرحمی واسه این روزا تو دلم گذاشته بود من به یه ذره بی تفاوتی هم راضی ام ولی چه کنم از این دل 1
DCBA 8191 ارسال شده در 30 آبان، 2010 چقد با همه ی وجود حست کردم....... فقط حرف حرفه دله...... کاش دل منم از سنگ میشد...... فک کنم اون موقع میتونستم مزه رهایی رو بچشم..... 1
DCBA 8191 ارسال شده در 30 آبان، 2010 چیزی به نام دلتنگیو یاس وجود نداره!!این تویی که با افکاره کاذبت اونارو بوجود میاری... توی دنیا فقط یه قدرت وجود داره اونم قدرت خدا...قدرت خیر.. یعنی همون موفقیت و شادکامی....چیزه دیگه ای وجود نداره اینو مطمئن باش! :w58: خوب اون قدرت به کنار.....یعنی من یه عمره تو توهم دلتنیگی و هر چیزی که مربوط به دل و احساسمه بودم!!!! 1
pari daryayi 22938 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2010 چقد با همه ی وجود حست کردم....... فقط حرف حرفه دله...... کاش دل منم از سنگ میشد...... فک کنم اون موقع میتونستم مزه رهایی رو بچشم..... آره گاهی فکر می کنم اونوقت منم می شدم یکی مثل همینایی که خودم بهشون می گم سنگ دل؟؟ کاش می شد دل آدم افسار داشت! 1
VINA 31339 ارسال شده در 31 آبان، 2010 چیزی به نام دلتنگیو یاس وجود نداره!!این تویی که با افکاره کاذبت اونارو بوجود میاری... توی دنیا فقط یه قدرت وجود داره اونم قدرت خدا...قدرت خیر.. یعنی همون موفقیت و شادکامی....چیزه دیگه ای وجود نداره اینو مطمئن باش! توهم قشنگيه
ارسال های توصیه شده