hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ممنون بچه ها که دلگرمم میکنید راستش بیشتر از خودم برای مامانم ناراحتم , بهشون جریانو گفتم به روی خودش نمیاره میگه هرچی خدا خواست اما میدونم تو دلش چه خبره 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ قبل از هر چیز معذرت میخوام که تو این تالار تاپیک زدمگفتم همه ببیند بلکه یه راهی پیدا بشه راستش دیروز نتیجه ارشد اومد منم فردوسی مشهد قبول شدم کلی ذوق کردم اما.. امروز که رفتم سراغ مدرکم که چند هفته پیش گرفته بودم دیدم معدلی که من برای ثبت نام تو سایت سنجش وارد کردم 3 صدم بیشتر از معدلیه که تو مدرکم موقتم نوشته شد ! شوکه شدم هر چی فکر میکنم میبینم موقع ثبت نام با دقت معدلمو از تو سایت دانشگاه دیده بودم , مطمئنم درست نوشتم اما تو مدرکم یه چیز دیگه نوشته شد! یعنی ممکنه دانشگاه اشتباه کرده باشه ! طبق تبصره ای که تو سایت سنجش نوشته شده اگه این دو تا معدل با هم مغایر باشن قبولی لغو میشه ! یعنی قبولی منم به خاطر 3 صدم لغو میشه ! کسی در این زمینه اطلاعی داره ؟ راه حلی نیست ؟ دارم دیونه میشم باور کن اصلا متوجه نمیشن...خیالت راحت 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ باور کن اصلا متوجه نمیشن...خیالت راحت متوجه میشن..من که پارسال رفتم ثبت نام آقاهه به خانوم که بغل دستش بود داشت یاد میداد گفت: ببین معدلش تو مدرک فلان قدره اینجا هم - یه برگه بود که خودش داشت از قبل- همینقدره. چک میکنن... 2 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ قبل از هر چیز معذرت میخوام که تو این تالار تاپیک زدمگفتم همه ببیند بلکه یه راهی پیدا بشه راستش دیروز نتیجه ارشد اومد منم فردوسی مشهد قبول شدم کلی ذوق کردم اما.. امروز که رفتم سراغ مدرکم که چند هفته پیش گرفته بودم دیدم معدلی که من برای ثبت نام تو سایت سنجش وارد کردم 3 صدم بیشتر از معدلیه که تو مدرکم موقتم نوشته شد ! شوکه شدم هر چی فکر میکنم میبینم موقع ثبت نام با دقت معدلمو از تو سایت دانشگاه دیده بودم , مطمئنم درست نوشتم اما تو مدرکم یه چیز دیگه نوشته شد! یعنی ممکنه دانشگاه اشتباه کرده باشه ! طبق تبصره ای که تو سایت سنجش نوشته شده اگه این دو تا معدل با هم مغایر باشن قبولی لغو میشه ! یعنی قبولی منم به خاطر 3 صدم لغو میشه ! کسی در این زمینه اطلاعی داره ؟ راه حلی نیست ؟ دارم دیونه میشم واسه منم پیش اومده.... کاری ندارن....مشکلی پیش نمیاد اصلا.... اختلاف زیاد و شاید گیر بدن ولی اینو اصلا.... خیالت راحت باو... 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ متوجه میشن..من که پارسال رفتم ثبت نام آقاهه به خانوم که بغل دستش بود داشت یاد میداد گفت: ببین معدلش تو مدرک فلان قدره اینجا هم - یه برگه بود که خودش داشت از قبل- همینقدره.چک میکنن... منم اینطور فکر میکنم , خیلی نگرانم واسه منم پیش اومده....کاری ندارن....مشکلی پیش نمیاد اصلا.... اختلاف زیاد و شاید گیر بدن ولی اینو اصلا.... خیالت راحت باو... شما چه سالی ارشد دادید؟ چقدر بین معدلتون اختلاف بود؟ لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ قبل از هر چیز معذرت میخوام که تو این تالار تاپیک زدمگفتم همه ببیند بلکه یه راهی پیدا بشه راستش دیروز نتیجه ارشد اومد منم فردوسی مشهد قبول شدم کلی ذوق کردم اما.. امروز که رفتم سراغ مدرکم که چند هفته پیش گرفته بودم دیدم معدلی که من برای ثبت نام تو سایت سنجش وارد کردم 3 صدم بیشتر از معدلیه که تو مدرکم موقتم نوشته شد ! شوکه شدم هر چی فکر میکنم میبینم موقع ثبت نام با دقت معدلمو از تو سایت دانشگاه دیده بودم , مطمئنم درست نوشتم اما تو مدرکم یه چیز دیگه نوشته شد! یعنی ممکنه دانشگاه اشتباه کرده باشه ! طبق تبصره ای که تو سایت سنجش نوشته شده اگه این دو تا معدل با هم مغایر باشن قبولی لغو میشه ! یعنی قبولی منم به خاطر 3 صدم لغو میشه ! کسی در این زمینه اطلاعی داره ؟ راه حلی نیست ؟ دارم دیونه میشم سلام...نگران نباش.....یکی از دوستای من 2 سال پیش نزدیک 20 صدم اختلاف داشت ولی اصلا گیر ندادن.... 3 صدم اصلا مهم نیست......نگران نباش................:w00: 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام...نگران نباش.....یکی از دوستای من 2 سال پیش نزدیک 20 صدم اختلاف داشت ولی اصلا گیر ندادن.... 3 صدم اصلا مهم نیست......نگران نباش................:w00: سلام , 2 سال پیش معدل تو نتیجه دخالت داشت ؟ آخه امسال 80 ئرصد آزمون و 20 درصد معدل موثر داره ! لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ متوجه میشن..من که پارسال رفتم ثبت نام آقاهه به خانوم که بغل دستش بود داشت یاد میداد گفت: ببین معدلش تو مدرک فلان قدره اینجا هم - یه برگه بود که خودش داشت از قبل- همینقدره.چک میکنن... من که پارسال قبول شدم...دولتییم هستم....فکر کنم معدلمم اشتب زدم...یادم نیست..ولی همینطوری چند صدم عقب جلو زدم..کسی اصلا متوجه نشد 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ من که پارسال قبول شدم...دولتییم هستم....فکر کنم معدلمم اشتب زدم...یادم نیست..ولی همینطوری چند صدم عقب جلو زدم..کسی اصلا متوجه نشد منم دولتی هستم..واسه مارو که 2 نفری و 4 چشمی چک کردن ببین خانومی اگر اون گواهی رو که تو دفترچه ثبت نام برای معدل باید میدادی آموزش دانشگاهتون مهر بزنه داری و روش معدلت همونیه که برات حساب کردن مشکلی نیست. اونو ببر حله. 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام , 2 سال پیش معدل تو نتیجه دخالت داشت ؟آخه امسال 80 ئرصد آزمون و 20 درصد معدل موثر داره ! آره.....تاثیر داشت............ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ آره بابا منم هر وقت کنکور دادم يه معدل الکي از خودم زدم هيچوقت هم مشکلي پيش نيومد... :ws28: مشكلي نيست فقط ميگم برو سنجش اين برگه روبگير اطلاعاتتو اصلاح كن 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ مشكلي نيست فقط ميگم برو سنجش اين برگه روبگير اطلاعاتتو اصلاح كن چی رو اصلاح کنم ! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ اگر اون گواهی رو که تو دفترچه ثبت نام برای معدل باید میدادی آموزش دانشگاهتون مهر بزنه داری و روش معدلت همونیه که برات حساب کردن مشکلی نیست. اونو ببر حله. 1 لینک به دیدگاه
mIn 2294 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ تبریییییییییییییییییک یه عالمه زیاد خب من که به این مساله تا حالا برنخوردم بدونم واقعا گیر میدن یا نه ( نه که قبول نشده باشم ارشد ها نههههههههه من مجاز نشده بودم والا اگه مجاز میشدم حتما قبول میشدم :دی ) ولی از نظر عقلی سه شدم به هیچ جای هیچکی برنمی خوره . و یه چیز دیگه اینکه کی مدرک لیسانس رو گرفتی ؟ اگه واسه همین امسال هست می تونی با دانشگاه صحبت کنی یه استاد بیاد نیم نمره بده بهت ( میشه ) موفق باشییییییییییییییییییی . 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ فردا میرم دانشگامون با یکی از اساتیدم صحبت کنم , ببینم چی میگه توکل به خدا ممنون بچه ها , به حرفایی که زدید خیلی حالم بهتره 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ آره بابا منم هر وقت کنکور دادم يه معدل الکي از خودم زدم هيچوقت هم مشکلي پيش نيومد... مگه جند بار کنکور دادای ؟ لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ منم دولتی هستم..واسه مارو که 2 نفری و 4 چشمی چک کردنببین خانومی اگر اون گواهی رو که تو دفترچه ثبت نام برای معدل باید میدادی آموزش دانشگاهتون مهر بزنه داری و روش معدلت همونیه که برات حساب کردن مشکلی نیست. اونو ببر حله. منم دارم پیگیری میکنم , توکل به خدا لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ ............................................................................ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده