hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ قبل از هر چیز معذرت میخوام که تو این تالار تاپیک زدم گفتم همه ببیند بلکه یه راهی پیدا بشه راستش دیروز نتیجه ارشد اومد منم فردوسی مشهد قبول شدم کلی ذوق کردم اما.. امروز که رفتم سراغ مدرکم که چند هفته پیش گرفته بودم دیدم معدلی که من برای ثبت نام تو سایت سنجش وارد کردم 3 صدم بیشتر از معدلیه که تو مدرکم موقتم نوشته شد ! شوکه شدم هر چی فکر میکنم میبینم موقع ثبت نام با دقت معدلمو از تو سایت دانشگاه دیده بودم , مطمئنم درست نوشتم اما تو مدرکم یه چیز دیگه نوشته شد! یعنی ممکنه دانشگاه اشتباه کرده باشه ! طبق تبصره ای که تو سایت سنجش نوشته شده اگه این دو تا معدل با هم مغایر باشن قبولی لغو میشه ! یعنی قبولی منم به خاطر 3 صدم لغو میشه ! کسی در این زمینه اطلاعی داره ؟ راه حلی نیست ؟ دارم دیونه میشم 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ قبل از هر چیز معذرت میخوام که تو این تالار تاپیک زدمگفتم همه ببیند بلکه یه راهی پیدا بشه راستش دیروز نتیجه ارشد اومد منم فردوسی مشهد قبول شدم کلی ذوق کردم اما.. امروز که رفتم سراغ مدرکم که چند هفته پیش گرفته بودم دیدم معدلی که من برای ثبت نام تو سایت سنجش وارد کردم 3 صدم بیشتر از معدلیه که تو مدرکم موقتم نوشته شد ! شوکه شدم هر چی فکر میکنم میبینم موقع ثبت نام با دقت معدلمو از تو سایت دانشگاه دیده بودم , مطمئنم درست نوشتم اما تو مدرکم یه چیز دیگه نوشته شد! یعنی ممکنه دانشگاه اشتباه کرده باشه ! طبق تبصره ای که تو سایت سنجش نوشته شده اگه این دو تا معدل با هم مغایر باشن قبولی لغو میشه ! یعنی قبولی منم به خاطر 3 صدم لغو میشه ! کسی در این زمینه اطلاعی داره ؟ راه حلی نیست ؟ دارم دیونه میشم چرت گفته نگران نباش به کارت برس... 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ ای وای چه وحشتناک!!!:pichak29: به خدا توکل کنو برو.. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ 3 صدم فکر نکنم گیر بدن بهت....تاثیری نداره که شاید هم نفهمند خوب :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تو مملکتی که وزیرش کردان بوده وزیر فعلیش دانشجو حتما راهی برا این جور کارا پیدا میشه البته بلانسبت شما ..حتما راهی هست مبارکه .. 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم , دارم دیونه میشم مامانم اینا دلشون خوشه ! کل فامیل فهمیدن من ارشد قبول شدم حالا اگه نرم جواب اونارو چی بدم برام دعا کنید تازه اگه اشکال بگیرند از کنکور امسالم محروم میشم چون روزانه قبول شده بودم 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ 3 صدم فکر نکنم گیر بدن بهت....تاثیری نداره که شاید هم نفهمند خوب :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نه بابا..... مگه معدل چه قدر تو قبولی تاثیر داره که حالا 3 صدمش مهم باشه...! به قول پیانیست به کارت برس 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ حتما پیگیری کن چون موقع ثبت نام مسئولش دقیق چک میکنه که یکی باشه.. 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ منم فکر کنم معدلمو چند صدم اشتباه وارد کرده بودم کسی نفهمید ولی درست یادم نمیاد البت ارشد نبود 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ توجه : نظر به اينكه طي بخشنامه شماره 30236/س مورخ 1/6/89 به كليه دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 ابلاغ گرديده است تا از ثبت نام پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ثبت نامي از طرف داوطلبان به اين سازمان باشد) ميباشند، جداً ممانعت به عمل آورند، لذا به اين دسته از پذيرفته شدگان توصيه ميگردد به محل قبولي خود مراجعه ننمايند و درصورت لزوم چنانچه در اين رابطه سوالي دارند ميتوانندازطريق سايت سازمان در بخش پاسخگويي اينترنتي اقدام نمايند. بديهي است به مراجعات حضوري و هر نوع مكاتبهاي غير از سايت اين سازمان پاسخ داده نخواهد شد. 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب خودتون این مسئله رو پیگیری کنین مسئله اینجاس که سه صدم زیاد تاثیری نداره ولی پیگیر مسئله حتما باشین میبینی ادمایی پیدا میشن که به همه چیز گیر میدن ایشالا که شیرینیشو بخوریم 2 لینک به دیدگاه
amirhossein65 386 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نمیدونم , دارم دیونه میشممامانم اینا دلشون خوشه ! کل فامیل فهمیدن من ارشد قبول شدم حالا اگه نرم جواب اونارو چی بدم برام دعا کنید تازه اگه اشکال بگیرند از کنکور امسالم محروم میشم چون روزانه قبول شده بودم منم توصیه میکنم سوال بپرسین ولی نگرانش نباشین!! من به کرات این موضوعو دیدم!! وایه 3صدم کاریتون ندارن مطمئن باشین!! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آره بابا منم هر وقت کنکور دادم يه معدل الکي از خودم زدم هيچوقت هم مشکلي پيش نيومد... 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آره بابا منم هر وقت کنکور دادم يه معدل الکي از خودم زدم هيچوقت هم مشکلي پيش نيومد... اینو که تو پست قبلی گذاشتم خوندی ؟ توجه : نظر به اينكه طي بخشنامه شماره 30236/س مورخ 1/6/89 به كليه دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 ابلاغ گرديده است تا از ثبت نام پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ثبت نامي از طرف داوطلبان به اين سازمان باشد) ميباشند، جداً ممانعت به عمل آورند، لذا به اين دسته از پذيرفته شدگان توصيه ميگردد به محل قبولي خود مراجعه ننمايند و درصورت لزوم چنانچه در اين رابطه سوالي دارند ميتوانندازطريق سايت سازمان در بخش پاسخگويي اينترنتي اقدام نمايند. بديهي است به مراجعات حضوري و هر نوع مكاتبهاي غير از سايت اين سازمان پاسخ داده نخواهد شد. 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ هیلاری جونم اصلا نگران نباش حتی به قدر یه نانو درصد من یه زمونی دستم توکار بود اصلا برات مشکلی درست نمیشه فقط موقع ثبت نام یه نامه از طرف دانشگاه قبولیت می فرستن به سازمان سنجش با عنوان مغایرت ولی تا جایی که من دیده بودم هیچوخت قبولی کسی منتفی نشده بود 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اینو که تو پست قبلی گذاشتم خوندی ؟ توجه : نظر به اينكه طي بخشنامه شماره 30236/س مورخ 1/6/89 به كليه دانشگاهها و موسسات پذيرنده دانشجو در آزمون ورودي تحصيلات تكميلي (دورههاي كارشناسي ارشد ناپيوسته داخل) سال 1389 ابلاغ گرديده است تا از ثبت نام پذيرفته شدگاني كه داراي مغايرت معدل (معدل مندرج در مدرك تحصيلي آنان كمتر از معدل اعلام شده در اطلاعات ثبت نامي از طرف داوطلبان به اين سازمان باشد) ميباشند، جداً ممانعت به عمل آورند، لذا به اين دسته از پذيرفته شدگان توصيه ميگردد به محل قبولي خود مراجعه ننمايند و درصورت لزوم چنانچه در اين رابطه سوالي دارند ميتوانندازطريق سايت سازمان در بخش پاسخگويي اينترنتي اقدام نمايند. بديهي است به مراجعات حضوري و هر نوع مكاتبهاي غير از سايت اين سازمان پاسخ داده نخواهد شد. تو کاري به اين حرفا نداشته باش برو واسه ثبتنام اگه مشکلي باشه خودشون ميگن که بايد چيکار بکني در ضمن 3 صدم مطمئن باش مشکل ساز نيست... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ آره سارا راس ميگه اينا کلا دوس دارن ملت رو بترسونن!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده