shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: ما ميگيم يا 3 تا ميدي يا توقيف اموال ميكنيم چن نفر سراغ دارم بفرستم پيشت 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر شما جايگاه زن بعد از طلاق در ايران كجاست؟آيا در جامعه به راحتي ميتونه زندگي كنه؟ ويا بايد سريعا ازدواج كنه؟ آيا در ازدواج دوم موفق ميشه؟ به نظر شما سرنوشت اقایون بعد از طلاق چی میشه؟ جایگاه مرد بعد از طلاق چیه؟ ایا درازدواج دوم موفق میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر شما سرنوشت اقایون بعد از طلاق چی میشه؟ جایگاه مرد بعد از طلاق چیه؟ایا درازدواج دوم موفق میشه؟ آقایون کلا در این زمینه ها موفقن. شک نکن. 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ آقایون کلا در این زمینه ها موفقن.شک نکن. معلومه که داری قضاوت ناعادلانه میگیری کلا بعد از طلاق واسه هر دوشون بد میشه...چه از نظر روحی...چه از نظر جسمی حوصله حرف رو ابی ندارم کدوم مردو رو دیدی بعد از طلاق وضعیتش خوب باشه؟؟ 2 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ معلومه که داری قضاوت ناعادلانه میگیریکلا بعد از طلاق واسه هر دوشون بد میشه...چه از نظر روحی...چه از نظر جسمی حوصله حرف رو ابی ندارم کدوم مردو رو دیدی بعد از طلاق وضعیتش خوب باشه؟؟ منم همه مدلشو دیدم 1 لینک به دیدگاه
A&S 1032 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر شما جايگاه زن بعد از طلاق در ايران كجاست؟آيا در جامعه به راحتي ميتونه زندگي كنه؟ ويا بايد سريعا ازدواج كنه؟ آيا در ازدواج دوم موفق ميشه؟ باید کارشناسانه بحث بشه ولی نظر من اینکه متاسفانه تو ایران به این قضایا همیشه از دید منفی نگاه شده این هم برمیگرده به نوع نگرش جامعه که در اون زن رو خیلی محدود کردن و هیچوقت نتونسته فریاد بزنه و حقش رو بگیره البته به نظر من تو کشور ما حق همه ی انسانها ضایع شده ولی در مقابل زن همیشه بیشتر بوده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده