شقایق31 40377 ارسال شده در 28 آبان، 2010 فاصله شعار تا عمل زياده شقي شعار نیس اگر کسی واقعا یه کاری بخواد انجام بده آسمون به زمین بیاد هم ادامه میده نمونه بارز یه دوستی داری که آرایشگر موفقیه و آموزشگاه داره چقدر پیشرفت کرده ؟ الان هم رفته فرانسه که خوش باشه پس نشد نداره مسی:vahidrk: احسنت تبارک الله :icon_redface: 3
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2010 شعار نیس اگر کسی واقعا یه کاری بخواد انجام بده آسمون به زمین بیاد هم ادامه میدهنمونه بارز یه دوستی داری که آرایشگر موفقیه و آموزشگاه داره چقدر پیشرفت کرده ؟ الان هم رفته فرانسه که خوش باشه پس نشد نداره مسی:vahidrk: :icon_redface: منكر اين قضيه نميشم كه بعضي ها ميتونن اما من ميگم جامعه ما فكرشون بسته است خود خانمها هم براي خودشون حرف در ميارن بعضي ازآقايون هم كه فقط دنبال همچين موردهايي ميگردن 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 28 آبان، 2010 همیشه هم ازدواج دوم ناموفق نبوده........خیلیا موفقترم بودن. 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2010 همیشه هم ازدواج دوم ناموفق نبوده........خیلیا موفقترم بودن. موافقم 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 به نظر شما جايگاه زن بعد از طلاق در ايران كجاست؟آيا در جامعه به راحتي ميتونه زندگي كنه؟ ويا بايد سريعا ازدواج كنه؟ آيا در ازدواج دوم موفق ميشه؟ بیچاره خانومای مطلقه!:pichak29::pichak29::pichak29: یه حالتی مثه گاو پیشونی سفید دارن!:pichak29: 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2010 بیچاره خانومای مطلقه!:pichak29::pichak29::pichak29:یه حالتی مثه گاو پیشونی سفید دارن!:pichak29: من هميشه اينو گفتم: غريبه كه آدم نميشناسه اين فاميله كه آبروي آدمو ميبره. 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 من هميشه اينو گفتم: غريبه كه آدم نميشناسه اين فاميله كه آبروي آدمو ميبره. آشنایانو دوستانو همسایه ها دیگه نمی زارن که اون بنده خدا زندگیشو بکنه!:pichak29: 3
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 آبان، 2010 مهریه رو گزاشته برای همین دیگه مهریه بالا اینجا بدرد میخوره !!1 اما در کل اگه زن شاغل نباشه و استقلال مالی هم ن داشته باشه بعد از طلاق شرایط بدی داره در خوش ینانه ترین حالت فشار روانی خانواده و نزدیکاشه 1
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 مهریه رو گزاشته برای همین دیگه مهریه بالا اینجا بدرد میخوره !!1 اما در کل اگه زن شاغل ناشه و استقلال مالی هم داشته باشه بعد از طلاق شاریط بدی داره در خوش ینانه ترین حالت فشار روانی خانواده و نزدیکاشه اتفاقا تو اینجور مواقع باز اوضاعه زنای شاغل خیلی بهتر از خانومای خونه داره!! موقعیت برای ازدواج مجدد خانومای شاغل خیلی خیلی بیشتر از خانومای خونه داره و موارد دیگر... 1
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 28 آبان، 2010 مهریه رو گزاشته برای همین دیگه مهریه بالا اینجا بدرد میخوره !!1 اما در کل اگه زن شاغل ناشه و استقلال مالی هم داشته باشه بعد از طلاق شاریط بدی داره در خوش ینانه ترین حالت فشار روانی خانواده و نزدیکاشه آرش جان دلت خوشه . خونه پرش ماهي يه سكه تازه بعد از كلي دوندگي . 1
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 آبان، 2010 اتفاقا تو اینجور مواقع باز اوضاعه زنای شاغل خیلی بهتر از خانومای خونه داره!!موقعیت برای ازدواج مجدد خانومای شاغل خیلی خیلی بیشتر از خانومای خونه داره و موارد دیگر... اره منم میخواستم همینو بگم تو بهتر ین حالت اگه زن شاعل باشه و رنگ ورویی داشته باشه هنوز بازم سختیای خودشو داره .. استباه لپی بود فشار روزه است اگه خدا قبول کنه یا نکنه !! 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 اره منم میخواستم همینو بگم تو بهتر ین حالت اگه زن شاعل باشه و رنگ ورویی داشته باشه هنوز بازم سختیای خودشو داره .. استباه لپی بود فشار روزه است اگه خدا قبول کنه یا نکنه !! ظاهرا روزه حالو حوصله ای واست نزاشته!! منم رفتم تو تالار رشته خودم بعد قرنهای متمادی یه چندتا تاپیک مفید زدم کلی انرژی ازم گرفت لامصب!!!! :Ghelyon: 2
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 آبان، 2010 ظاهرا روزه حالو حوصله ای واست نزاشته!! منم رفتم تو تالار رشته خودم بعد قرنهای متمادی یه چندتا تاپیک مفید زدم کلی انرژی ازم گرفت لامصب!!!! :ghelyon: اینو میگن کاربر خوب وظیفه شناس و مومن!!! حالا قرن چندی ؟؟؟ 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 اینو میگن کاربر خوب وظیفه شناس و مومن!!! حالا قرن چندی ؟؟؟ :Ghelyon: دیگه ما اینیم دیگه!!!
NAS 41 ارسال شده در 29 آبان، 2010 انشاالله که کسی نخواد طلاق بگیره خدایی نکرده اگرم گرفت باید با مهریه اش بره زندگی بسازه و مرد خودش باشه 2
shaden. 18583 مالک ارسال شده در 29 آبان، 2010 انشاالله که کسی نخواد طلاق بگیرهخدایی نکرده اگرم گرفت باید با مهریه اش بره زندگی بسازه و مرد خودش باشه به نظرت با ماهي يه سكه ميشه زندگي كرد؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 به نظرت با ماهي يه سكه ميشه زندگي كرد؟ ما صحبت ميكنيم 3 تا سكه بدن 2
VINA 31339 ارسال شده در 29 آبان، 2010 تو بايد وكيل ميشديوا :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 1 دونه بیشتر نمیدن ما ميگيم يا 3 تا ميدي يا توقيف اموال ميكنيم
ارسال های توصیه شده