maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ يعني امشب هم... :banel_smiley_52: کی میدونه..شاید امشب هم... :banel_smiley_52: هميشه ترس از زلزله بيشتر از خود زلزله است . بهش فكر نكن. ترس خیلی چیز بدیه....:ws54: درست میگی 3 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اينجا بهشته؟؟ :w58: این جاده رو بگیری بری؛ بعد چند ساعت پیاده روی میرسی به بهشت :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ کی میدونه..شاید امشب هم... :banel_smiley_52: ترس خیلی چیز بدیه....:ws54: درست میگی بعد از زلزله بم من هم اينطور شده بودم شبها نميخوابيدم كه نكنه زلزله بياد نتونم بچه هامو نجات بدم اما حالا كه فكرشو ميكنم ميبينم چقدر خودمو آزار دادم. 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بعد از زلزله بم من هم اينطور شده بودم شبها نميخوابيدم كه نكنه زلزله بياد نتونم بچه هامو نجات بدم اما حالا كه فكرشو ميكنم ميبينم چقدر خودمو آزار دادم. بعد از زلزله سال 83 تهران من 3 ماه شبا میرفتم زیر میز میخوابیدم...:icon_pf (34): خیلی زجرآور بود....:icon_pf (34): تا 1 هفته بعد از زلزله من هر شب تا صبح بیدارمیموندم. 2 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بعد از زلزله سال 83 تهران من 3 ماه شبا میرفتم زیر میز میخوابیدم...:icon_pf (34):خیلی زجرآور بود....:icon_pf (34): تا 1 هفته بعد از زلزله من هر شب تا صبح بیدارمیموندم. :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ :jawdrop: :ws54: :ws54: :ws54: لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ بعد از زلزله سال 83 تهران من 3 ماه شبا میرفتم زیر میز میخوابیدم...:icon_pf (34):خیلی زجرآور بود....:icon_pf (34): تا 1 هفته بعد از زلزله من هر شب تا صبح بیدارمیموندم. فقط بهت ميگم به شايعات گوش نكن . پيش بيني زلزله فقط چند ثانيه قبل از اون انجام ميشه و كسي نتونسته زمان زودتري پيش بيني كنه با اين ترست هم مبارزه كن. 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ فقط بهت ميگم به شايعات گوش نكن . پيش بيني زلزله فقط چند ثانيه قبل از اون انجام ميشه و كسي نتونسته زمان زودتري پيش بيني كنه با اين ترست هم مبارزه كن. لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دیشب که به خیر رد شد..ببینیم امشب چی میشه.. تو هرشب نگرانی زلزله بیاد؟؟؟؟؟:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ تو هرشب نگرانی زلزله بیاد؟؟؟؟؟:w00: تقریباً یه چیزی تو همین مایه ها 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نگرانی نداره که..... میمیریم فرشتمون میاد همه رو ریدیف میکنه....:w16: خیلی هم خوب.... 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ شوما واقعا از زلزله می ترسین؟ 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نگرانی نداره که.....میمیریم فرشتمون میاد همه رو ریدیف میکنه....:w16: خیلی هم خوب.... من هنوز به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم:ws54: :ws54: :ws54: نمیخوام بمیرم:ws54: :ws54: :ws54: 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ شوما واقعا از زلزله می ترسین؟ یعنی شما نمیترسی؟ باب ادم معمولی بمیره حرفی نیس.... ولی زیر اوار ساختمون پودر شی بعد بذارنت تو گوره دست جمعی....:icon_pf (34): حتی یه قبرم واس خودت نداشته باشی..... خوبه.....؟ امیدوار کننده بود...؟ 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ شوما واقعا از زلزله می ترسین؟ شوما نمیترسی آبجی؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی شما نمیترسی؟باب ادم معمولی بمیره حرفی نیس.... ولی زیر اوار ساختمون پودر شی بعد بذارنت تو گوره دست جمعی....:icon_pf (34): حتی یه قبرم واس خودت نداشته باشی..... خوبه.....؟ امیدوار کننده بود...؟ خب زندگی کردن با این تفکر که بدتره شوما نمیترسی آبجی؟؟؟؟؟؟ نه آبجی 1 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خب زندگی کردن با این تفکر که بدتره نه آبجی همنه که هس..... لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ نه آبجی آفرین...راحت زندگی میکنی.. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من هنوز به هیچ کدوم از آرزوهام نرسیدم:ws54: :ws54: :ws54:نمیخوام بمیرم:ws54: :ws54: :ws54: منم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده