shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من معتقدم وقتي اجل آدم برسه سيل و زلزله و رختخواب نداره بايد رفت. 2 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ maraseme tatfinetun khabaram knin k biam hala bkhoram man ashrqe halvam لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ اگر زلزله تو تهران حتمی هست. زودتر بگید که همین الان راه بیوفتم و بیام تهران لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان فکرشو بکنين امشب بخوابين و بعدش 10 ، 12 ريشتر :jawdrop: زلزله بياد و فردا صبح... خداحافظ همين حالا... :4564: من تازه دارم میام تهران شوما کجا داری میری؟؟؟؟ شکلک سوت... لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دوستان فکرشو بکنين امشب بخوابين و بعدش 10 ، 12 ريشتر :jawdrop: زلزله بياد و فردا صبح... خداحافظ همين حالا... :4564: توهم با اون سق سیاهت دامغان دیشب 5.8 زلزله اومد الان هم نیروی کمکی هلال احمر دارن میفرستن:brodkavelarg::icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ توهم با اون سق سیاهت دامغان دیشب 5.8 زلزله اومد الان هم نیروی کمکی هلال احمر دارن میفرستن:brodkavelarg::icon_razz: 8 نه 9 :w00: 5.9:ws17: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ 8 نه 9 :w00:5.9:ws17: خسارتي هم داشته ؟ 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خسارتي هم داشته ؟ دقیق در جریان نیستم ظاهرا خرابی داشته ولی مرگ و نمیدونم:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خسارتي هم داشته ؟ نمی دونم 1 لینک به دیدگاه
FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ خوب مگه فرق داره مرگ چجور بیاد سراغ آدم ... یه صبح بیدار میشی و میبینی تمام رویاهات تبدیل به خاکستر شده ...:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دیدید زنده موندید.....خدارو شکر...:girl_in_dreams: لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من زنده برگشتم... :shad::shad: 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ من زنده برگشتم... :shad::shad: گفته بودم چيزي نميشه شلوغش كرده بودي:ws2: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ گفته بودم چيزي نميشه شلوغش كرده بودي:ws2: نه ابجي همينجوري تاپيک زدم بهونه بشه واسه اسپم... لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دیشب که به خیر رد شد..ببینیم امشب چی میشه.. 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دیشب که به خیر رد شد..ببینیم امشب چی میشه.. يعني امشب هم... :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ دیشب که به خیر رد شد..ببینیم امشب چی میشه.. هميشه ترس از زلزله بيشتر از خود زلزله است . بهش فكر نكن. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده