spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ مدیر : خانم اگه میخوای اسم دخترت رو بنویسی باید صدو پنجاه هزار تومن بریزی به حساب همیاری... زن : مگه اینجا مدرسه دولتی نیست !؟ مدیر : اگه دولتی نبود که می گفتم یک میلیون تومن بریز! زن : آقا آخه مدارس دولتی نباید شهریه بگیرن ؟! مدیر : این که شهریه نیست اسمش همیاریه !!! زن : اسمش هر چی هست.تلویزیون گفته به همه مدارس بخشنامه شده که مدارس دولتی هیچگونه وجهی نمیتونن دریافت کنن مدیر : خب برو اسم بچت را تو تلویزیون بنویس!! اینقدر هم وقت منو نگیر... زن : آقای مدیر من دوتا بچه یتیم دارم! آخه از کجا بیارم ؟!! مدیر : خانم محترم! وقتی وارد اینجا شدی رو تابلوش نوشته بود یتیم خونه یا مدرسه؟! آقای مستخدم، این خانم رو به بیرون راهنمایی کن ...!!! . . . . زن با چشمهای پر اشک منتظر اتوبوس واحد بود ، اتومبیل مدل بالائی ترمز کرد و زن سوار شد ... روزنامه ای که روی صندلی جا مانده بود رو برداشت و بهش خیره شد : کمیته مبارز با فقر در جلسه امروز ... ستاد مبارزه با بیسوادی ... تیتر درشت بالای صفحه نوشته بود : با 200000 زن خیابانی چه می کنید؟!! زن با خودکاری که از کیفش بیرون آورده بود عدد را تصحیح کرد : با 200001 زن خیابانی چه می کنید ؟!! :w00: 25 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ و این داستان ادامه دارد.........:w00: 1 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ ای داد بیداد......:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ عجب آدمهای بیخودی پیدا می شن:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ حکومت اسلامی و عدالت گستریه!!!!!!!!!! (با اجازه پسر ایرانی))!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اغاتون کلا شو بالاتر بزاره شایدم اغاشون! الان اگه یکی اینجا بود یه اخطار 4 امتیازی به خاطر املای لغت بهت میداد 2 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ شایدم اغاشون!الان اگه یکی اینجا بود یه اخطار 4 امتیازی به خاطر املای لغت بهت میداد اها نمیدونستم شما خودی هستی لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اهانمیدونستم شما خودی هستی اینجا مرزی برای تفکیک وجود نداره چون توهم توطئه اینجا نطفه ای مرده بود از اولش! 3 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اولش كه اسم تاپيكو ديدم اومدم بگم آره اوضاع خيلي داغونه!همين ديروز 900000 تومن ناقابل ريختم به حساب موسي خاني جون واسه شهريه ديدم قضيه يه چيز ديگه ست واقعا جاي تاسف داره،خيلي:icon_pf (34): اين درد الان نيست،الان بيشتر شده و بيشترم ميشه 2 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ مدیر : خانم اگه میخوای اسم دخترت رو بنویسی باید صدو پنجاه هزار تومن بریزی به حساب همیاری... زن : مگه اینجا مدرسه دولتی نیست !؟ مدیر : اگه دولتی نبود که می گفتم یک میلیون تومن بریز! زن : آقا آخه مدارس دولتی نباید شهریه بگیرن ؟! مدیر : این که شهریه نیست اسمش همیاریه !!! زن : اسمش هر چی هست.تلویزیون گفته به همه مدارس بخشنامه شده که مدارس دولتی هیچگونه وجهی نمیتونن دریافت کنن مدیر : خب برو اسم بچت را تو تلویزیون بنویس!! اینقدر هم وقت منو نگیر... زن : آقای مدیر من دوتا بچه یتیم دارم! آخه از کجا بیارم ؟!! مدیر : خانم محترم! وقتی وارد اینجا شدی رو تابلوش نوشته بود یتیم خونه یا مدرسه؟! آقای مستخدم، این خانم رو به بیرون راهنمایی کن ...!!! . . . . مگه شهریه مدرسه غیر دولتی یک میلیون تومنه؟؟؟ لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ شهریه دانشگاه ها هم بیشتر شده...........:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ شهریه دانشگاه ها هم بیشتر شده...........:icon_pf (34): آره،خيلي.........:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اینجا مرزی برای تفکیک وجود ندارهچون توهم توطئه اینجا نطفه ای مرده بود از اولش! این حرفا شعاره عزیزم برو به دوستای ولایی اینو بگو ببین حاضرن تورو از خودشون بذونن در ضمن توهم توطئه؟ منظورتو نفهمیدم لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ این حرفا شعاره عزیزمبرو به دوستای ولایی اینو بگو ببین حاضرن تورو از خودشون بذونن در ضمن توهم توطئه؟ منظورتو نفهمیدم مشکل اصلی همین جاست نه دوستان ولایی ونه دوستان سبزم اون چیزی رو که لازمه بدونن بیشتر تو ادعاهاشون میدونن نه تو عملشون! برا همینه میگم مرزبندی وجود نداره اونی که میدونه دیگه حرفی نمیزنه فقط همین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده