قاصدکــــــــ 20162 ارسال شده در 27 آبان، 2010 روزگار سپري می شود بی آنکه بپرسد آیا از آمدن و رفتنش راضی و خشنودی یا دل چرکین و غمگين آري به همين سادگي ثانيه ها از پي هم مي گذرد و روزها يكي پس از ديگري ورق مي خورند ، حال به گذشته و آينده به حال تبديل مي شود و هر ثانيه كه مي گذرد به زمان موعد نزديك تر مي شويم . آن زمان كه ما نيز بايد با تمام خوبي ها و بدي هايمان در زير تلي از خاك ، فارغ از هر بود و نبودي مدفون شويم . گاهي با خود مي انديشيم زندگي سيب سرخي است كه بايد در نقطه ي معيني از مسير عمر به آن رسيد و آن را گاز زد و از طعم هوس انگيز آن لذت برد ، اما همگي مي دانيم كه هرگز اين چنين نيست . زندگي خودِ اين مسير است ؛ تنها بايد از آن چه در سر راه مان قرار مي گيرد به بهترين شكل ممكن لذت ببريم . پس به خاطر داشته باشیم که : عمر کوتاه است رسیدن به خواسته هایمان را طولانی نکنیم. راه ما هموار است آن را پیچیده نکنیم . نگهداشتن دوستان خوب گرانبها است به سادگی از دست ندهیم . سخن گفتن سهل است گوش کردن را تمرین کنیم. طبیعت پر از لطف است نامهربانی نکنیم. زندگی آسان است آن را مشکل نکنیم . دنیا پر از زیبائی است چشمانمان را به سادگی نبندیم . ذهن ما پر از جواب است سوالاتمان را بپرسیم. رسیدن به آرزوها آسان است راه سخت تر را نرويم. از همين امروز با آغوش باز به استقبال زندگي برويم . بگذاريد امشب لذت يك خواب آرام و شيرين را رها از هر قيد و بند تجربه كنيم . حتي مي توان امروز از نوشيدن يك فنجان چاي نيز لذت برد . و چه آرامش عميقي است در تقسيم اين لذت با كودك كنار چهار راه كه دستانش از سرما چروكيده است . پس : گذشتهات را بدون هيچ تاسفي بپذير، با اعتماد زمان حالات را بگذران و بدون ترس براي آينده آماده شو. ايمان را نگهدار و ترس را به گوشهاي انداز. شکهايت را باور نکن و هيچگاه به باورهايت شک نکن. زندگي شگفتانگيز است فقط اگر بداني که چطور زندگي کني. و در هر لحظه از زندگي به ياد داشته باش هميشه نبايد در انتظار معجزه ماند ، گاه بايد معجزه ها را ساخت . لذتِ خوب بودن را از ياد مبريم . [FLASH=width=10 heigh=10] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 43
خزان... 60 ارسال شده در 27 آبان، 2010 گاهی گمان نمی کنی ولی می شود گاهی نمی شود که نمی شود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود گاهی گدای گدایی و بخت نیست گاهی تمام شهر گدای تو می شود . . . . . چه بشود چه نشود، چه بخواهی چه نخواهی، باید زندگی کنی! پس خوب زندگی کن! لذت ببر! 12
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند. کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست. 7
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 آبان، 2010 بازم مثل همیشه زیبا و قشنگ من که لذت بردم از خوندنش . 4
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 28 آبان، 2010 جایی هست که جز تو هیچ کس نمی تواند آن را پر کند. کاری هست که جز تو هیچ کس قادر به انجامش نیست. .. . تو اون سیندی همیشگی نیستی بدون شک !! 2
Cinderella 9897 ارسال شده در 28 آبان، 2010 .. . تو اون سیندی همیشگی نیستی بدون شک !! :TAEL_SmileyCente:حالا کجاشو دیدی!!! :TAEL_SmileyCente: 1
rahele_s 6472 ارسال شده در 28 آبان، 2010 مثل همیشه عالی بود بابا جوووووووووووووووووووووونم من بهت افتخار میکنم 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 29 آبان، 2010 من پرنده ای هستم که هر صبح به پنجره تو نُک میزنم همدم و همراهی که تو نمی توانی بشناسی. شکوفه هایی که سیاهی و تاریکی نابینا را روشنی می بخشد. من ستیغ کهکشان ها بر فراز جنگل ها هستم، از نوع درخشنده اش. صدای ناقوس از برج های کلیسا اندیشه ای که در نیمه روز ، ناگهان به ذهنت خطور می کند و تورا از شادمانی بی نظیری سرشار می سازد. من کسی هستم که از گذشته دور به او عشق می ورزی من در تمام طول روز در کنارت گام برداشتم و صمیمانه به تو نگریستم و دهانم را روی قلبت گذاردم و تو این را نمی دانی... من بازوی سوم تو و سایه دوم تو هستم، سایه سفید تو که احساسی نسبت به آن نداری و او هرگز نمی تواند تورا فراموش کند. 8
هولدن کالفیلد 19946 ارسال شده در 30 آبان، 2010 غزلی برای درخت تو قامت بلند تمنای ای درخت همواره خفته است در آغوشت آسمان بالایی ای درخت دستت پر از ستاره و جانت پر از لهار زیبایی ای درخت وقتی که بادها در برگهای در هم تو لانه می کنند وقتی که بادها گیسوی سبزفام تو را شانه می کنند غوغایی ای درخت وقتی که چنگ وحشی باران گشوده است در بزم سرد او خنیاگر غمین خوش آوایی ای درخت در زیر پای تو اینجا شب است و شب زدگانی که چشمشان صبحی ندیده است تو روز را کجا خورشید را کجا در دشت دیده غرق تماشایی ای درخت چ.ن هراز رشته تو با جان خاکیان پیوند می کنی پروا مکن ز رعد پروا مکن ز برق که بر جایی ای درخت سر برکش ای رمیده که همچون امید ما با مایی این یگانه و تنهایی ای درخت 7
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 خدایا این لذت رو از ما نگیر یا بهتر بگم نذار با کارهای احمقانه،این لذت رو از خودمون بگیریم 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 21 مهر، 2014 لذت بردم از خوندن حرفای بچه ها... لذتی بزرگ و آروم...:icon_gol: ممنونم. 1
ارسال های توصیه شده