shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چند روز پيش مجلس قانوني تصويب كرد كه آقايون در شرايط خاص بدون اجازه همسر اول ميتوانند دوباره ازدواج كنند. نظرتون در اين مورد چيه؟ 13 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ به نظر من نهايت بي عدالتيه. چرا براي ما خانمها هميشه بايد تصميم بگيرن ؟ 7 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ منم تو روزنامه خوندم که هیچکدوم از نماینده های زن مجلس تو بحثای مربوط به این لایحه شرکن نکردن................من اصلا" با این کلمه نماینده مشکل دارم............واقعا" چقدر از مردم اونا رو نماینده خودشون میدونن که به خودشون اجازه میدن درباره همه چی از طرف مردم حرف بزنن 7 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ منم تو روزنامه خوندم که هیچکدوم از نماینده های زن مجلس تو بحثای مربوط به این لایحه شرکن نکردن................من اصلا" با این کلمه نماینده مشکل دارم............واقعا" چقدر از مردم اونا رو نماینده خودشون میدونن که به خودشون اجازه میدن درباره همه چی از طرف مردم حرف بزنن اما يكي از همين به اصطلاح نماينده زن گفته ما كاري خلاف شرع انجام نميديم. نگران نباشيد. 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ در حالی که برخی از زنان نماینده دورههای پیشین مجلس ایران، در اعتراض به موادی از لایحه خانواده به مجلس رفته اند، برخی از نمایندگان فعلی مجلس، از این لایحه دفاع کرده و شرطهایی که برای ازدواج مجدد مردان در نظر گرفته شده را مغایر با "شرع مقدس" دانسته اند. در تازهترین واکنش به بررسی لایحه حمایت از خانواده در مجلس ایران، امروز (سه شنبه دوم شهریور - ۲۴ اوت) جمعی از زنان نماینده دوره های پیشین مجلس ایران، به ساختمان بهارستان رفتند تا با نمایندگان فعلی مجلس درباره این لایحه گفت و گو کنند. شهربانو امانی، نماینده سابق ارومیه؛ فاطمه راکعی، نماینده سابق تهران؛ الهه کولایی؛ نماینده سابق تهران؛ الهه راستگو، نماینده سابق ملایر و اکرم مصوری منش، نماینده سابق اصفهان، از نمایندگان زن مخالف لایحه حمایت از خانواده بودند که با حضور در مجلس خواستار حذف یا اصلاح مواد ۲۲، ۲۳ و ۲۴ این لایحه شدند. خانم امانی که از نمایندگان اصلاح طلب مجلس پنجم و ششم بود، امروز در گفت و گو با ایلنا گفت: "بیشتر نمایندگان (فعلی) زن مجلس با لایحه حمایت از خانواده موافق هستند، درحالی که اگر با بدنه جامعه در ارتباط بودند هرگز از مواد جنجال برانگیز این لایحه دفاع نمی کردند." خانم کولایی، از دیگر نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم نیز علت مخالفت نکردن نمایندگان زن مجلس با این لایحه را بیانگر نوع "نگرش آنها به زنان و انسانها" دانسته است. الهه راستگو، از دیگر نمایندگان سابق مجلس که امروز برای رایزنی به بهارستان رفته بود، به خبرگزاری ایلنا گفت که پس از بحث و گفت و گو، نمایندگان فعلی مجلس "قول مساعد" داده اند تا به مواد مناقشه برانگیز این لایحه رای موافق ندهند. اعتراض بیشتر مخالفان این طرح به مواد ۲۲، ۲۳ و ۲۴ این طرح است که طی آن موضوع ازدواج مجدد و ازدواج موقت مورد توجه قرار گرفته است. ماده ۲۲ این لایحه ثبت ازدواج موقت را در صورت باردار شدن زن الزامی دانسته و در سایر موارد، ثبت آن را به توافق میان زوجین واگذار کرده است. ماده ۲۳ این لایحه هم به مردان اجازه می دهد در صورت توانایی مالی که مورد تایید دادگاه باشد و به شرط اجرای عدالت میان همسران، با مجوز دادگاه همسران جدیدی اختیار کنند. بنا به قانون فعلی ایران، مرد تنها در صورتی می تواند مجددا ازدواج کند که اجازه همسر اول را داشته باشد. ماده ۲۴ این لایحه نیز که مربوط به تعیین میزان مهریه "متعارف" است از جمله موارد اعتراض مخالفان این لایحه است. 'شرط گذاشتن برای ازدواج مجدد، در شرع مقدس وجود ندارد' در همین حال، برخی از نمایندگان زن مجلس ایران با دفاع از لایحه حمایت از خانواده، خواستار حذف تمامی شروط پیش بینی شده برای ازدواج مجدد مردان شده اند و آن را مغایر با "حکم خداوند و شرع مقدس" می دانند. لاله افتخاری، سخنگوی فراکسیون زنان مجلس، امروز (دوم شهریور) در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: "در شرع مقدس الزام رضایت همسر اول برای ازدواج مجدد مرد نیامده است." خانم افتخاری از نمایندگان مجلس خواسته است تا در زمان بررسی این لایحه، ۱۰ شرطی که برای ازدواج مجدد مردان در لایحه پیش بینی شده است، حذف شود. چند روز پیش هم، زهره الهیان، از دیگر نمایندگان زن مجلس، گفته بود: "فضای کلی مجلس به نفع لایحه حمایت خانواده است." در ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده، ۱۰ شرط برای موافقت مرجع قضایی با ازدواج مجدد مردان لحاظ شده است: ۱. رضایت همسر اول ۲. عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی ۳. عدم تمکین زن از شوهر پس از صدور حکم الزام تمکین وی ۴. ابتلا زن به جنون یا امراض صعب العلاج ۵. محکومیت قطعی زن در جرایم عمدی به مجازات حبس بیش از یکسال ۶. ابتلا زن به هرگونه اعتیاد مضر که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد کند ۷. سوء رفتار و سوء معاشرت زن به حدی که ادامه زندگی برای مرد را غیر تحمل کند ۸. ترک زندگی خانوادگی توسط زن بیش از شش ماه ۹. عقیم بودن زن ۱۰. غایب شدن زن به مدت بیش از یکسال اما سخنگوی فراکسیون زنان مجلس این شروط را مغایر با "حکم خداوند و شرع مقدس" می داند و احتمال داده است در صورت پافشاری نمایندگان مجلس بر حفظ این شروط در لایحه حمایت از خانواده، شورای نگهبان آنها را مغایر شرع تشخیص داده و حذف کند. فقط اون قسمتایی که قرمز کردم رو توجه کنین تا درک کنین کجا داریم زندگی میکنیم اینجا ایرانه 11 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ در حالی که برخی از زنان نماینده دورههای پیشین مجلس ایران، در اعتراض به موادی از لایحه خانواده به مجلس رفته اند، برخی از نمایندگان فعلی مجلس، از این لایحه دفاع کرده و شرطهایی که برای ازدواج مجدد مردان در نظر گرفته شده را مغایر با "شرع مقدس" دانسته اند.در تازهترین واکنش به بررسی لایحه حمایت از خانواده در مجلس ایران، امروز (سه شنبه دوم شهریور - ۲۴ اوت) جمعی از زنان نماینده دوره های پیشین مجلس ایران، به ساختمان بهارستان رفتند تا با نمایندگان فعلی مجلس درباره این لایحه گفت و گو کنند. شهربانو امانی، نماینده سابق ارومیه؛ فاطمه راکعی، نماینده سابق تهران؛ الهه کولایی؛ نماینده سابق تهران؛ الهه راستگو، نماینده سابق ملایر و اکرم مصوری منش، نماینده سابق اصفهان، از نمایندگان زن مخالف لایحه حمایت از خانواده بودند که با حضور در مجلس خواستار حذف یا اصلاح مواد ۲۲، ۲۳ و ۲۴ این لایحه شدند. خانم امانی که از نمایندگان اصلاح طلب مجلس پنجم و ششم بود، امروز در گفت و گو با ایلنا گفت: "بیشتر نمایندگان (فعلی) زن مجلس با لایحه حمایت از خانواده موافق هستند، درحالی که اگر با بدنه جامعه در ارتباط بودند هرگز از مواد جنجال برانگیز این لایحه دفاع نمی کردند." خانم کولایی، از دیگر نمایندگان اصلاح طلب مجلس ششم نیز علت مخالفت نکردن نمایندگان زن مجلس با این لایحه را بیانگر نوع "نگرش آنها به زنان و انسانها" دانسته است. الهه راستگو، از دیگر نمایندگان سابق مجلس که امروز برای رایزنی به بهارستان رفته بود، به خبرگزاری ایلنا گفت که پس از بحث و گفت و گو، نمایندگان فعلی مجلس "قول مساعد" داده اند تا به مواد مناقشه برانگیز این لایحه رای موافق ندهند. اعتراض بیشتر مخالفان این طرح به مواد ۲۲، ۲۳ و ۲۴ این طرح است که طی آن موضوع ازدواج مجدد و ازدواج موقت مورد توجه قرار گرفته است. ماده ۲۲ این لایحه ثبت ازدواج موقت را در صورت باردار شدن زن الزامی دانسته و در سایر موارد، ثبت آن را به توافق میان زوجین واگذار کرده است. ماده ۲۳ این لایحه هم به مردان اجازه می دهد در صورت توانایی مالی که مورد تایید دادگاه باشد و به شرط اجرای عدالت میان همسران، با مجوز دادگاه همسران جدیدی اختیار کنند. بنا به قانون فعلی ایران، مرد تنها در صورتی می تواند مجددا ازدواج کند که اجازه همسر اول را داشته باشد. ماده ۲۴ این لایحه نیز که مربوط به تعیین میزان مهریه "متعارف" است از جمله موارد اعتراض مخالفان این لایحه است. 'شرط گذاشتن برای ازدواج مجدد، در شرع مقدس وجود ندارد' در همین حال، برخی از نمایندگان زن مجلس ایران با دفاع از لایحه حمایت از خانواده، خواستار حذف تمامی شروط پیش بینی شده برای ازدواج مجدد مردان شده اند و آن را مغایر با "حکم خداوند و شرع مقدس" می دانند. لاله افتخاری، سخنگوی فراکسیون زنان مجلس، امروز (دوم شهریور) در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: "در شرع مقدس الزام رضایت همسر اول برای ازدواج مجدد مرد نیامده است." خانم افتخاری از نمایندگان مجلس خواسته است تا در زمان بررسی این لایحه، ۱۰ شرطی که برای ازدواج مجدد مردان در لایحه پیش بینی شده است، حذف شود. چند روز پیش هم، زهره الهیان، از دیگر نمایندگان زن مجلس، گفته بود: "فضای کلی مجلس به نفع لایحه حمایت خانواده است." در ماده ۲۳ لایحه حمایت از خانواده، ۱۰ شرط برای موافقت مرجع قضایی با ازدواج مجدد مردان لحاظ شده است: ۱. رضایت همسر اول ۲. عدم قدرت همسر اول به ایفای وظایف زناشویی ۳. عدم تمکین زن از شوهر پس از صدور حکم الزام تمکین وی ۴. ابتلا زن به جنون یا امراض صعب العلاج ۵. محکومیت قطعی زن در جرایم عمدی به مجازات حبس بیش از یکسال ۶. ابتلا زن به هرگونه اعتیاد مضر که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد کند ۷. سوء رفتار و سوء معاشرت زن به حدی که ادامه زندگی برای مرد را غیر تحمل کند ۸. ترک زندگی خانوادگی توسط زن بیش از شش ماه ۹. عقیم بودن زن ۱۰. غایب شدن زن به مدت بیش از یکسال اما سخنگوی فراکسیون زنان مجلس این شروط را مغایر با "حکم خداوند و شرع مقدس" می داند و احتمال داده است در صورت پافشاری نمایندگان مجلس بر حفظ این شروط در لایحه حمایت از خانواده، شورای نگهبان آنها را مغایر شرع تشخیص داده و حذف کند. فقط اون قسمتایی که قرمز کردم رو توجه کنین تا درک کنین کجا داریم زندگی میکنیم اینجا ایرانه اسم اينا رو گذاشتن قانون حمايت از خانواده .ولي اين سوال پيش مياد آقايوني كه حق خانمها رو پايمال ميكنن چه قانوني براشون بايد اجرا بشه؟ 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ اسم اينا رو گذاشتن قانون حمايت از خانواده .ولي اين سوال پيش مياد آقايوني كه حق خانمها رو پايمال ميكنن چه قانوني براشون بايد اجرا بشه؟ وختی خانوما همچین جونورایی رو فرستادن جلو به عنوان نماینده به نظرت آغایون چیکار کنن؟؟؟؟ اون آغایونم که فعلا دارن میچاپن!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ درسته اما صحبت من سر اينه كه تو كشور ما حق طلاق با آقايونه .با اين قانون دست مردا بيشتر باز ميشه پس خانمي كه شوهرش فساد اخلاقي داره يا معتاده چرا راحت نتونه طلاق بگيره؟ 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ درسته اما صحبت من سر اينه كه تو كشور ما حق طلاق با آقايونه .با اين قانون دست مردا بيشتر باز ميشه پس خانمي كه شوهرش فساد اخلاقي داره يا معتاده چرا راحت نتونه طلاق بگيره؟ این قاونو کی باید بزاره؟؟؟؟؟ مردا که به فکر خودشونن زنا باید برن دنبالش حالا 4 تا مرد مرد بینشون پیدا بشه واقعا شاهکاره اما انگار اونایی که قرمز کردم رو نخوندی زنهای مجلس خودشون بر خلاف حق خانوما دارن عمل میکنن!!!!! 2 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ این قاونو کی باید بزاره؟؟؟؟؟مردا که به فکر خودشونن زنا باید برن دنبالش حالا 4 تا مرد مرد بینشون پیدا بشه واقعا شاهکاره اما انگار اونایی که قرمز کردم رو نخوندی زنهای مجلس خودشون بر خلاف حق خانوما دارن عمل میکنن!!!!! چرا خوندم اما كي مياد موقعيت شغليشو به خاطر هموطناش خراب كنه اينها از اون جماعتين كه ميگن خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو قابل توجه كساني كه راي دادن 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ یعنی زن بیشتر از دوتا نمیشه گرفت؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چرا خوندم اما كي مياد موقعيت شغليشو به خاطر هموطناش خراب كنه اينها از اون جماعتين كه ميگن خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو قابل توجه كساني كه راي دادن مهساجون چرا همچین زنا و مردایی هستن که از جونشون گذشتن نمونه اش جناب آقای دکتردادخواه وکیل پایه یک دادگستری و عضو کمپین بین المللی یک میلیون امضا و آقای محمد مصطفایی وکیل دادگستری وخانوم شیوا نظر آهاری که در آستانه اعدام قرار داره یا خانوم شادی صدر که مجبور به ترک ایران شد یا خانوم شیرین عبادی یا خانوم اشتباه نکنم نرگس ستوده استاد دانشگاه و عضو فعال حقوق زنان هس که تا همین چن وخت پیش تو زندان بود 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ چرا خوندم اما كي مياد موقعيت شغليشو به خاطر هموطناش خراب كنه اينها از اون جماعتين كه ميگن خواهي نشوي رسوا همرنگ جماعت شو قابل توجه كساني كه راي دادن خب اون قبلیا مگه شغلشون این نبود؟؟؟؟؟؟؟ چرا مخالفت میکردن؟؟؟؟؟؟ اینا درد و مرضشون یه چیز دیگست!!!!! هرچی اونا گفتن اِله اینا باید و باید بگن بِله!!!! 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تا اونجايي که من اطلاع دارم اين موردي که شما ذکر کردي تصويب نشده... 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تا اونجايي که من اطلاع دارم اين موردي که شما ذکر کردي تصويب نشده... تصویب شد رفت کجای کاری دادا؟؟؟؟؟ یه هفته فک کنم شده!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تصویب شد رفتکجای کاری دادا؟؟؟؟؟ یه هفته فک کنم شده!!!!!! جدي؟ خب پس به سلامتي... 5 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ جدي؟ خب پس به سلامتي... اوهوم باو در همین رابطه به این عکس توجه فرمایید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ تا اونجايي که من اطلاع دارم اين موردي که شما ذکر کردي تصويب نشده... 3 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ مهساجون چرا همچین زنا و مردایی هستن که از جونشون گذشتن نمونه اش جناب آقای دکتردادخواه وکیل پایه یک دادگستری و عضو کمپین بین المللی یک میلیون امضا و آقای محمد مصطفایی وکیل دادگستری وخانوم شیوا نظر آهاری که در آستانه اعدام قرار داره یا خانوم شادی صدر که مجبور به ترک ایران شد یا خانوم شیرین عبادی یا خانوم اشتباه نکنم نرگس ستوده استاد دانشگاه و عضو فعال حقوق زنان هس که تا همین چن وخت پیش تو زندان بود آره عزيزم درست ميگي اما چند درصد مجلس مارو اين افراد تشكيل دادن صحبت من سر اينه كه هميشه راه براي آقايون هموار ميشه تا زن يك خلافي كرد اجازه داره زن دوم بگيره .پس اين همه در حق زنها ظلم ميشه كي بايد جوابگو باشه؟ 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ آره عزيزم درست ميگي اما چند درصد مجلس مارو اين افراد تشكيل دادن صحبت من سر اينه كه هميشه راه براي آقايون هموار ميشه تا زن يك خلافي كرد اجازه داره زن دوم بگيره .پس اين همه در حق زنها ظلم ميشه كي بايد جوابگو باشه؟ هیچ کدوم از این افرادی که نام بردم تو مجلس نبودن یعنی اجازه نمیدن باشن اما جواب سوال شما هیشکی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده