رفتن به مطلب

نواندیشانیاش بیان تووووووووووو

soheiiil

ارسال های توصیه شده

سلام رفقا

شکر خدا سایت درست شد و بازم به کاشانه برگشتیم

تو این یه هفته همگی کمو بیش دلتنگ بودیم برای بودن در اینجا

دلیلش چی بود؟

اینجا ما یه خانواده بودیم و هستیم که چند ساعتی از زندگی روزمره مونو با هم سپری میکنیم

خانواده کوچیکی هستیم ولی صفا و صمیمیتی داریم که تو هیچ فرومی پیدا نمیشه:ws44:

ما همدیگه رو دوس داریم ....خداییش حاضر نیستیم برای دوستانی که اینجا داریم مشکلی پیش بیاد و صمیمانه آرزو داریم تک تکمون موفق باشیم ....من که به شخصه چنین هستم (حتی دنیلو(لعنه الله علیه) همیشه بهترین هارو براش میخوام:icon_redface:).....حتما شما هم اینطوری هستید و این لازمه یه خانواده شادابه:icon_gol::icon_gol:

پس بیاید اگه این اواخر کمی ناملایمت ها داشتیم فراموششان کنیم و همچو گذشته دست به دست هم بدیم نواندیشانمونو بسازیم

این تغییر سرور ضربه بدی به رنکینگ ما و حیثیت ما داشته .....دیدید که تو مهندسان هم گاها مارو به سخره میگرفتن:w00: ....مسلما از کوته فکری اونا بوده و مشکلی نیست که با اتحاد ما حل نشه

ایشالا که منبعد شاهد گفتگو های نازیبای عزیزترین دوستانمون نباشیم:icon_gol::icon_gol:

دست به دست هم دهیم به مهر

میهـــــن خویـــــش را کنــــیم آباد

:w16::icon_gol:

• Like 20
لینک به دیدگاه
من شکار لحظه هامو میخوام :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

شکار لحظه ها تو دفتر انجمن تاپیکش ایجاد میشه

تالار آزاد نیست دیگه

• Like 3
لینک به دیدگاه
برو بچه های مدیریت دستتون درد نکنه خسته نباشین

بازگشت دوباره به خانه اخیششششششششش

به کسی نگی هاااا :167:

اما ادمین پول نداشت هاست بخره :ws44:

گل ریزون کردن براش کاربر ها.................. :w16: :w16: :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
به کسی نگی هاااا :167:

اما ادمین پول نداشت هاست بخره :ws44:

گل ریزون کردن براش کاربر ها.................. :w16: :w16: :w16:

دم بچه هایی که گل ریزون کردن گرم اگر هم من متوجه میشدم خوشحال میشدم من هم توی این گلریزون سهیم میشدم:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام رفقا

شکر خدا سایت درست شد و بازم به کاشانه برگشتیم

تو این یه هفته همگی کمو بیش دلتنگ بودیم برای بودن در اینجا

دلیلش چی بود؟

اینجا ما یه خانواده بودیم و هستیم که چند ساعتی از زندگی روزمره مونو با هم سپری میکنیم

خانواده کوچیکی هستیم ولی صفا و صمیمیتی داریم که تو هیچ فرومی پیدا نمیشه:ws44:

ما همدیگه رو دوس داریم ....خداییش حاضر نیستیم برای دوستانی که اینجا داریم مشکلی پیش بیاد و صمیمانه آرزو داریم تک تکمون موفق باشیم ....من که به شخصه چنین هستم (حتی دنیلو(لعنه الله علیه) همیشه بهترین هارو براش میخوام:icon_redface:).....حتما شما هم اینطوری هستید و این لازمه یه خانواده شادابه:icon_gol::icon_gol:

پس بیاید اگه این اواخر کمی ناملایمت ها داشتیم فراموششان کنیم و همچو گذشته دست به دست هم بدیم نواندیشانمونو بسازیم

این تغییر سرور ضربه بدی به رنکینگ ما و حیثیت ما داشته .....دیدید که تو مهندسان هم گاها مارو به سخره میگرفتن:w00: ....مسلما از کوته فکری اونا بوده و مشکلی نیست که با اتحاد ما حل نشه

ایشالا که منبعد شاهد گفتگو های نازیبای عزیزترین دوستانمون نباشیم:icon_gol::icon_gol:

دست به دست هم دهیم به مهر

میهـــــن خویـــــش را کنــــیم آباد

:w16::icon_gol:

منظورت که من نبودم :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اول از همه بگین عکس امضای من چی شده؟:w00:

نکنه تو اون یکی سرور آدرس لینکش جامونده:banel_smiley_4:

عکس که سر جاشه:banel_smiley_4:

سارا من نگرانتم:icon_pf (34):

• Like 3
لینک به دیدگاه