just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ هو المتین چند روزی بود که انجمن دچار اختلالاتی بود . در این مدت تمام اعضا مثل انسانهای خانه بدوش در هر فروم و سایت اواره بودند . این یکی دو روز اخر دیگه حوصله ی همه سر رفته بود ... لحظه شماری برای بازگشت به انجمن در وجود تک تک اعضا موج میزد ... و امروز ... بسیار مشعوفیم از اینکه به وطن اصلیمان بازگشتیم ... هیچ جایی وطن ادم نمیشود ... و اینک در فراغ مدیر ارجمند تالار مکانیک " مهندس جمالی " که با مظلومیت بی حد نتوانست اخرین خداحافظیش را با انجمن داشته باشد ... دست خداوند به همراه ان مدیر و دوست همیشگی ... موفق باشید و سربلند 10 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ به خانه برگشتیم...تبریک به جامعه نواندیش... 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ منم خوشحالم که برگشتيم خونه... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ :ws54::ws54::ws54: :dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2: 4 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ دلم واسه خونه پکیده بود!!!!! داشتیم پرپر میشدیم!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ من احساس پوچی میکردم :ws54: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ من احساس پوچی میکردم :ws54: آی گفتی یاد تاپیک پوچ و هیچ افتادم!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ آی گفتییاد تاپیک پوچ و هیچ افتادم!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ خب چیه بار فسفریش بالا بود خ!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۸۹ خب چیهبار فسفریش بالا بود خ!!!!!! غش کنم من برای اون فسفری که شماها تو اون تاپیک سوزوندین:aghosh: 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ ا مای گاد امدیم که برویم هرامدنی را رفتنی است وهررفتنی را امدنی فصل چهار جزئ سوم بخش بیست وهفتم همش از خودمه! دی: سیلام بروبچز 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۸۹ نو اندیشان نواندیشان هی هی:دی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده