رفتن به مطلب

کرم دورنگ(باواروا)


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

شیر 2.5 لیوان، زرده تخم مرغ 6 عدد، ژلاتین 5 تا 6 ورق

شکر 1 لیوان، خامه 300 گرم، وانیل 3/1قاشق چایخوری ، کاکائو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

شیر را روی حرارت می جوشانیم . زرده ها و شکر و وانیل را با همزن خوب می زنیم تا سفت و غلیظ شود . به شیر جوشان اضافه می کنیم و با دست دیگر مرتب هم می زنیم . شعله را خاموش می کنیم قبل از اینکه مایه به جوش آید . می گذاریم ولرم شود . ورقه ژلاتین را که قبلاً درآب سرد نرم کرده ایم در یک استکان آب جوش حل می کنیم و به مایه اضافه می کنیم . وقتی مایه کاملاً خنک شد خامه را اضافه کرده مایه را خوب با قاشق مخلوط می کنیم . اگر ناصافی داشت از صافی رد می کنیم مایه آماده را نصف کرده نیمی را در ظرف دلخواه ریخته در یخچال قرار می دهیم تا کرم بسته شود . بقیه کرم را با کاکائو به این صورت مخلوط می کنیم چون کاکائو در شیر یا آّب سرد یا این مایه حل نمی شود آنرا قبلاً باکمی آب گرم حل می کنیم بعد بع مایه اضافه کرده مایه شکلاتی را بر سطح مایه ای که قبلاً در یخچال بسته شده می ریزیم و باز در یخچال می گذاریم تا بسته شود . کرم آماده را هم در ظرفهای تک نفره سرو کرده یا در ظرف های پیرکس یا در قالبهای فلزی مخصوص کرم . در این گونه قالبها باید یک لحظه ظرف را در آب جوش زده و در ظرفی برگردانیم و اطراف آنرا با خامه تزیین کنیم .

لینک به دیدگاه
  • 2 سال بعد...

مواد لازم :

 

 

زرده تخم مرغ.............۳ عدد

شیر.......................... ۱ و نیم لیوان

خامه.........................۱۰۰ گرم

شکر..........................۱ لیوان سر خالی

پودر ژلاتین..................۱ قاشق غذا خوری

کاکائو........................۱ قاشق غذا خوری

وانیل.........................۱ سوم قاشق چایخوری

 

 

طرز تهیه:

 

 

ابتدا زرده تخم مرغ را با نصفی از شکر و وانیل خوب میزنیم تا سفید و کش دار شود.

 

 

بقیه شکر را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت میگذاریم تا جوش بياد حرارت را ملایم کرده و زرده را داخل ان میریزیم و تند تند هم میزنیم و فورا خاموش میکنیم.

 

 

ژلاتین را با اب ولرم مخلوط حل کرده به ان اضافه میکنیم .

 

 

بعد کمی صبر میکنیم تا مواد خنک شود و بعد خامه فرم گرفته را به ان اضافه میکنیم.

 

 

ظرف مخصوص دسر را خیس کرده نیمی از مواد را داخل ظرف میریزیم و در یخچال میگذاریم تا رویه ان ببندد .

 

 

و نیم دیگر مواد را با کاکائو (حل شده در اب ولرم) مخلوط میکنیم وبعد مایه کاکائویی را رو مایه سفید رنگ میریزیم و اجازه میدهیم ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بماند(فریزر نه) بعد ظرف حاوی دسر را در ظرف دیگری بر میگردانیم و بعد هم به سلیقه خودتان تزیین کنید.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...