رفتن به مطلب

مرنگهای کوچک یک نفره


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ 3 عدد، وانیل 0.5 قاشق چایخوری، کرم تارتار 0.5 قاشق چایخوری، شکر 1 فنجان

طرز تهیه:

سفیده های تخم مرغ رامدتی در حرارت اطاق نگهدارید . وانیل و کرم تارتار و کمی نمک به آن اضافه نموده بزنید تا کف کند . بتدریج شکر را اضافه نمایید و بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود وشکل خود را نگهدارد . سینی شیرینی پزی را با کاغذ شمعی بپوشانید . 8 دایره به قطر 8سانتی متر روی کاغد بکشید و داخل دایره ها را چرب کنید . روی هر دایره 3/1 فنجان مایه مرنگ بگذارید و با پشت قاشق آنرا پخش نموده وسط آنرا گود و دیواره های آنراکمی بلند تر بسازید و سینی شیرینی پزی را در حرارت فر 275 درجه فارنهایت قرار دهید و مرنگ را مدت یک ساعت بپزید بعد فر را خاموش نموده بدون اینکه در آنرا باز کنید بگذارید مرنگ ها یک ساعت در فر بمانند تا کاملاً خنک شوند . داخل مرنگ را هنگام مصرف با بستنی و میوه پر کنید

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...