رفتن به مطلب

کیک شکلات با گیلاس سیاه


ارسال های توصیه شده

مواد لازم :

تخم مرغ 7 عدد ، شکر 1لیوان سر خالی معادل 200 گرم

وانیل 3/1 قاشق چایخوری، آرد 200 گرم یا 7 قاشق غذاخوری پر

کاکائو 2 قاشق غذاخوری پر ، روغن مایع 3/1 لیوان

خامه 700 گرم ، پودر قند 1 لیوان ، گیلاس 250 گرم

طرز تهیه :

قالب 7 تخم مرغی را کاغذ انداخته چرب می کنیم . فر را با حرارت 350 درجه گرم کرده تخم مرغها را همراه با شکرون وانیل خوب با همزن می زنیم تا کاملاً غلیظ شود و حجم آن چند برابر گردد . روغن مایع را اضافه کرده کمی هم زده سپس پودر کاکائو را بر روی آن الک می کنیم . با مایه مخلوط نموده و سپس آرد الک شده را در پند نوبت اضافه نموده ، کلیه مواد را مخلوط میکنیم . مایه آماده شده را در قالب ریخته به مدت 1 ساعت با حرارت 350 درجه می پزیم . کیک را پس از خنک شدن از قالب جدا کرده به سه لایه نازک می بریم . روی لایه اول ازخامه آماده شده مالیده رویش دانه های گیلاس بدون هسته می چینیم ، لایه بعدی را قرارداده به همین ترتیب تا لایه آخر . سطح روی کیک را با خامه سفید آغشته کرده صاف میکنیم . رویش را با کاردک نقش می دهیم و اطراف آنرا با خرده شکلات پوشانده سطح آنرا با خامه تزیین کرده گیلاس ها را روی آن قرار می دهیم و با برگهای تزیینی شکلات آنرا تزیین می نماییم .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...