taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]تو این دنیا دیگه چشماتم که درست ببینن باید تکرار کنی هزار بار دیدن را شاید که باورت شود ....!!!!ا[/h] 1 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]گوسفندها براي خوردن، منتظر عشقشان نمي شوند . . . براي ورود به آغـــــل، از عشقشان سبقت مي گيرند . . . هــنگام استراحت، جاي عشقشان را تصرف مي كنند . . . چقـــــدر گـــــوســـــفــــنـــــد ها آشـــــنا هـــــستند[/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]شكسپير گفت من همیشه خوشحالم، می دانید چرا؟ برای اینکه از هیچکس برای چیزی انتظاری ندارم، انتظارات همیشه صدمه زننده هستند .. زندگی کوتاه است .. پس به زندگی ات عشق بورز[/h] 2 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]مرا باور کن....همانطور که هستم رنگ خودم و مرا آنگونه بخواه که ترسیم شده ام .....ساده ساده ! این دل کوچکم می شکند وقتی از باورهای غلط جامعه می بافی و بزور به تنم می کنی.... آهسته فرو می ریزم..... با صدایی بلند..[/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]باران که ببارد بی هیچ بهانه ای تمام قطراتش را لمس خواهم کرد ... بوی باران بوی توست بوی پاکی ... بوی نمناکی بهار...[/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]ارزان تـر از آنچــه فکــرش را بکنی بـــودیــ ؛ امـــا بــرای مــن .. گـــــرانــ تمــام شدیــ![/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]تو نباشي و باران ببارد هيچ لطفي برايم ندارد آسمان تا ابد هم ببارد بي تو فرقي برايم ندارد باز من ماندم و بي كسي ها ... در هياهوي دلواپسي ها گريه هايم تمامي ندارد درد من التيامي ندارد كاش دستي تكان داده بودي رفتنت را نشان داده بودي![/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]مواظبم باشید، دست هایم را بگیرید، می گویند آلزایمر گرفته ام، اما من فقط دنیایتان را.....نمی شناسم.!!![/h] 3 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]آدمــها کنــارت هستند ، تا وقتـــی که به تو احتــیاج دارند ... از پیشــت میروند یک روز ، وقتی کســی جایت را میگیرد ... ![/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]عجب دردیست؛ من تو را میبینم و تو نمیبینیام؛ از این درد، دیدنیتر؟![/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ دیـر آمدی بـاران دیـــــر من در جــایـــی در حجـــم نبــودن كســی خشكیـــدم 5 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]دوران شـــکوه ما از خاطره هــا رفتنـــد... امروز کــه سخـــت است خشکیـــده و بی باریم... از زمزمه دلتنگیــــم ، از همهمـــه بیــــزاریـــم... نه طــــاقت خاموشــــی ، نه میـــــل سخن داریــــــم... من راه تو را بستــــــه ، تو راه مــرا بستـــــــه.... امیـــــــــــــد رهـــــــائی نیســــت... وقتــــی همه دیـــــواریــــم....[/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]دهانت را میبویند مبادا که گفته باشی دوستت میدارم. ... دلت را میبویند روزگارِ غریبیست، نازنین ... و عشق را کنارِ تیرکِ راهبند تازیانه میزنند. عشق را در پستوی خانه نهان باید کرد[/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]اینو یادت باشه هیچکس توی دنیا اینقدر مهم نیست که شما مجبور باشید به خاطرش دروغ بگید......[/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]لعنت به اونایی که نه لیاقت موندن دارن نه جسارت رفتن هی میرن و برمیگردن و گند میزنن به زندگی آدم.....[/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]هر چه کردم بفــــهمنــــــــد،فقط خنــــدیــــــــــــدنـــــــد... " چارلی چاپلین "[/h] 5 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ [h=6]التماس مال دیروز بود... مال وقتی که بچه بودیم امروز... ... ... می خواهی بری؟ خوب برو...... خداحافظ.[/h] 4 لینک به دیدگاه
taghdir 2528 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ وقتی که دیر رسیدم و با دیگری دیدمت فهمیدم که گاهی هرگز نرسیدن بهتر است از دیر رسیدن...................... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۰ کاش کمی وجدان درد داشتی! تا تمام درد های مرا می فهمیدی...! 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۰ آنكه دستَش را اينقدر مُحكم گرفته اي ، ديروز عاشق ِ من بود...دستانت را خسته نكن! محكم يا آرام .... فردا تــو هَم تَنهايی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده